Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kama005 wrote:Ja zarejestrowałam się na Gemini i przez neta robię zakupy. Na niektórych lekarz oszczędzam spokojnie 20zl. Robię zakupy hurtowo.
Ja czułam dzisiaj jakby takie klucie w jajniku prawym oraz trochę jakby w szyjce. Teraz po zakupach i Walce z żelazkiem leze i odpoczywam.
U nas popsuło się pogoda rano i temperatura też spadła więc do d ogólnie. Byłam u rodzicow potem na zakupach. Miałam ogarnąć auto do sprzedaży ale już mi się nie chce.
Mój DIsiaj chleje i po tym ile wiem ze Wypił to już kam wrażenie że mogę być na niego jutro mega zła!
Nasz pies jak wyjeżdżamy zostaje u rodziców bo nie nadaje się do podróżowania z nami. Nie chodzi o samą podróż tylko o to że ma czasami tendencje do sikania w innych miejscach i za bardzo się boimy go wziąć do innego miejsca pobytu.
Dzieki za informacje odnośnie apteki:)
A jak jest z odbiorem zamówienia??
I czy długo sie czeka?
-
Witam sie weekendowo i brakiem czasu na co kolwiek
w poniedzialek mam wizyte kontrolna wiec podejze maluszka wkoncu i sie dowiem ile juz urusl
Pogoda u mnie superwiec korzystam i wiecej spaceruje
W czoraj bylam na 3 godz spotkaniu dla ciezarowek jedna instytucja zorganizowalam program dla kobiet w ciazy pod nazwa " projekt mama" i ogolnie fajnie bo wyszlam do ludzi poznalam wecej mamusiek a z drugiej strony to juz chyba nie dla mnie wsumie wszystkie tematy co byly poruszane to wiem wiec zawiele pytan nie mialam ,ale pojde jeszcze na jedno spotkanie po swietach bo bedzie organizowana sesja zdjeciowa brzuszkow wiec sobie zrobie bo za free a pozniej chyba sobie odpuszekama005, Zuzulka88, Maka, jusella lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
A jak tam wasze przygotowania, no mnie dzis moj zaskoczyl totalnie
jadac dzis sie rzejechac z mlodszym synemwrocil z mila niespodzianka
zakupil komode kapielowa z przewijakiem
Zuzulka88, kama005, stokrotka2013, Maka, jusella, _analiza, julietta139, kot_bury, nowatorka, figaa lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
U mnie ubranka się kompletuja
czekam na dwie przesyłki z ubraniami
Asit gdybym miała więcej miejsca to też bym chyba sobie coś takiego zafundowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:35
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Kama to najlepsza obcja na malo male miejsca moja lazienka do duzych nie nalezy a tam wlasnie bedzie stac jest mega praktyczne taka sama mialam wczesnie tylko inne kolory
jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
no ja czekam caly czas jeszcze na wozek az dojdzie .... a tak praktycznie wszystko zakupione jeszcze z tych konkretnych rzeczy to forelik i baze musze kupic a reszta to juz pierdolki i troszke ciuszkow
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Agness27 wrote:Ja tez dzis zmieniałam posciele i dokończyliśmy malowac łóżeczko:))
Ale walkiem o wiele lepiej sie maluje niż pędzlem i lepiej pokrywa:))
Dzis mój M przemalowal tez na biało szafę i komodę (takie odnowienie starych mebli).)
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ale mialam dziś pracowity dzień...
Asit, a taka komoda to do czego prócz kąpieli służy? Przepraszam, może głupie pytanie, ale pomyślałam że może zmiescilabym coś takiego w mojej łazience. No i pytanie czy da się to później złożyć na części? Szczerze mówiąc to ja widziałam gdzieś wanienki do kąpieli takie składane i o takiej myślałam. Mieszkanie mamy dość duże, ale mało miejsca na przechowywanie takich pierdół. A nie chcemy się zagracać.jusella, Asit, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Dzień dobry
Super wanienka ale ja niestety mam łazienkę wymiarów windy i u mnie odpada.
Tal sobie leżę i się zastanawiam czy wstawać czy spać dalej
Miłej, słonecznej niedzieli życzę!
Martynka- śliczny Bunio
Tak spojrzałam na swój suwaczek i już 25 tydzień zaczęty, a dopiero 19sty był- czas leci jak głupi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 07:40
Zuzulka88, kot_bury, eve90, Maka lubią tę wiadomość
-
Naditta wrote:Ale mialam dziś pracowity dzień...
Asit, a taka komoda to do czego prócz kąpieli służy? Przepraszam, może głupie pytanie, ale pomyślałam że może zmiescilabym coś takiego w mojej łazience. No i pytanie czy da się to później złożyć na części? Szczerze mówiąc to ja widziałam gdzieś wanienki do kąpieli takie składane i o takiej myślałam. Mieszkanie mamy dość duże, ale mało miejsca na przechowywanie takich pierdół. A nie chcemy się zagracać.
To jest komode dwa w jednym masz przewijak plus Wanienke do kapania no i przegrudki na kosmetyki ktore masz pod reka poleczki na pieluchy i potrzebe ciuszki, reczniczki itp Wanienke ma 80 cm wiec starcza na dlugo . ja miala taka komode przy drugim dziecku tez isprawdzala sie super, widac mojemu tez odpowiadala skoro wziol kupil taka sama teraz
dodam ze jest ona na kulkach wiec mozesz miec ja w kazdym miejscu i swobodnie sie nia przemieszczac no i wezyk do odprowadzania wody bardzo przydatny nie trzeba sie silowac z wanienka zeby wylac wode mozena nppodjechac pod zlew i przez wezyk spuscic wode
Ta skladala co chcesz ja mam i super sprawdza sie przy starszym dziecku ona jest dosc spora wiec jak wody nalejesz jest nie wygodna do przenoszenia ja kupilam ja dopiero jak moj synek Mial 2 latka bo sie boi stac pod prysznicem wiec sawiam mu ja do prysznica i w niej sie kapie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 08:38
Zuzulka88, jusella, Naditta lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
majeczka87 wrote:Agnes czemu odmalowywsliscie lozeczko? Jaki kolorek?
No to łóżeczko co mamy bylo po córce drewniane i ma juz 5 lat i chcieliśmy je odświeżyć bo chcemy jeszcze kupic biala komodę i będzie wszystko ładnie sie komponować)
Asit, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
ja chcac nie chca wstac musialam najmlodszy wstal glodny i nie dal pospac
NO i pewnie zaraz wezme sie za male pozadki , spodziewam sie gosci w poludnie wiec musi jako tako wygladac a ze wczoraj nie mialam ochoty no to dzis trzeba zrobicZuzulka88, jusella, eve90 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]