Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja to samo. Może max godzina przerwy.
Chyba dzisiaj coś nie halo z ciśnieniem.
Tak mi się dzisiaj w głowie kręci raz lżej raz mocniej... Poprzez jakiś czas w ogóle...nie mam już pomysłu jak dać sobie z tym radę...
No nic idę ogarniać auto
-
nick nieaktualnyU mnie w weekendy spokój (to w sumie dopiero trzeci, od kiedy czuję ruchy regularnie, więc próba znikoma, ale zawsze jakaś
), mam wrażenie, że pokrywamy się aktywnościami
najwięcej czuję po spacerze, a po basenie (chociaż tu chyba raczej od cukru, bo zawsze po ćwiczeniach pozwalam sobie na coś słodkiego) mam w brzuchu całą salę gimnastyczną. A że w weekendy zwykle siedzę i czytam książki albo robię kartki, to tylko czasem się trochę pobuja, żebym się nie martwiła. Mądre dziecko mi rośnie
jusella, renieczka, nowatorka, figaa, Maka, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mój mały też dzisiaj mocno szaleje, nie pamiętam kiedy miałam taki aktywny dzień, ale ciągle czuje jego kopniaki. Zauważyłam taką zależność, że w weekendy jest bardziej ruchliwy. Chyba łączy się to z tym, że zwykle ja wtedy odpoczywam
Dzisiaj rano razem z mężem oglądaliśmy jak podskakuje mój brzuch, słodki widok.
Poczyniłam właśnie zakupy dla małego, skorzystałam z wyprzedaży w nextnowatorka, jusella, figaa, Maka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Moja to też praktycznie cały dzień szaleje
W piątek wizyta, więc już się doczekać nie mogę. Będę miała teraz porównanie wagowe z pierwszej ciąży, bo różnica w dniach wizyty tylko 3 dni. A poprzednio mała ważyła na tym etapie 820 g.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 21:04
jusella, kot_bury, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mój wciercipietus daje popalić cały dzień, chyba nie lubi być w kościele po tatusiu bo nie mogłam wysiedziec Tak dostawałam
Stokrotka chyba nie można łączyć kuponów. Też mam dwa, ale w regulaminie czytałam, że 1 aukcja- 1 kupon.
Czy odczuwacie już skurcze Braxtona-Hicksa? Wydaje mi się, że od kilku dni wieczorem łapie mnie właśnie taki skurcz..stokrotka2013, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
U mnie to samo dzisiaj już się bałam że nadpobudliwy będzie
Ja też jestem w tyle... Dobra kupiłam kilka dni temu pierwsza rzecz czyli kocyk z biedronki
O zakupach pomyślę tak w czerwcu...jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Malwinaa wrote:Bylyscie dziewczyny w ciazy u dentysty? Ukruszyl mi sie zab,a dziura pod spodem chyba jest
No przed ciaza akurat bylam i wszyztkie zrobilam a tu taki zonk
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Tez tak slyszalam, no trudno jutro sie zapisuje
Ja tez jeszcze nie mam nic kupionego, dostalam 2 opakowania pieluch i poduszke kli, ale pod koniec kwietnia/poczatek maja wybiore sie zeby wybrac wozek, meble itp.
MirelS, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Malwinaa wrote:Bylyscie dziewczyny w ciazy u dentysty? Ukruszyl mi sie zab,a dziura pod spodem chyba jest
No przed ciaza akurat bylam i wszyztkie zrobilam a tu taki zonk
Ja robiłam dwa zęby, zero problemuMalwinaa, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Szaleja nam dzieciory. A moja najbardziej wieczorem i cala noc
WitamU mnie tak samo wieczorrem ale rano to tak jakby słyszała że budzik dzwoni o 6 i ide syna budzic do szkoły
obudzę i idę dalej spać a ona już niestety nie pozwala heheh
bo kopie czasem tak mocno że nie da rady spać Cudowne uczucie;)
Dzis 99dni do końća zleci jak z Górki
a Co U Ciebie Nowatorka:)?nowatorka, Telashe, kot_bury, *Słoneczko, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Kamenkaaa u nas wszystko ok, spokojnie, wiedziemy spokojne zycie w miare mozliwosci bezstresowe
O to u ciebie juz countdown ponizej 100
. Moja to kopie najbardziej po bokach jak probuje spac i az czasem mysle czy jej tam nie przygniatam no ale jakos musze tez sie ulozyc na boku zeby mi bylo wygodnie
Kiedy teraz masz wizyte ? Ja we wtorek po swietach. Ale pewnie bedzie b szybka i duzo nie poogladamy malej. Jedyne co ostatnio mi wyszla lekka anemia w wynikach wiec moze mi da jakies zelazo do lykania. A jak tam twoje cisnienie? Pozdrawiamykamenkaa, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość