Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wizyta 1kwietnia
a 2to ja mam urodziny hehe
Ciśnienie ogolnie spokojnie sie wyregulowało ,,,,
Malutka waży coraz wiecej i ma coraz więcej siły bo kopie mega mocno
a tak to wszystko wporzo ale dokucza mi straszny bol krzyża że masakranowatorka, kot_bury, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Martynka teraz to lepiej biustonosz przymierzyć. Ja kupiłam zwykły ale na grubych ramiączkach i z sztywną miseczką i jest mega wygodny, wszystko trzyma na swoim miejscu
no i nigdzie nie uciska. Jestem mega zadowolona bo niecałe 30zł zapłaciłam
Szymonek budzi się 5 minut przed budzikiem i kopniakami zmusza mnie do wstania- chyba pilnuje, żeby starszy brat dostał śniadanie przed wyjściem do szkołyrenieczka, Telashe, MirelS, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam się w nowym tygodniu po ciężkiej nocy... Miałam koszmary, ciągle się budziłam. A moje koszmary dotyczyły porodu. Niepotrzebnie zaczęłam o tym myśleć przed snem. Matko, dziewczyny ja nie wiem co to będzie jak już bliżej porodu będę. Strasznie się boję, już teraz, prawie 4 mce wcześniej.17.07.2016
-
Witam się i ja. Ja kupuje staniki w H&M i są mega wygodna zwykle proste
wg ich rozmiarów cycki mi urosły o 2 rozmiary i już dwa zakupy musiałam robić. Stanik do karmienia lepiej kupić gdzieś bliżej porodu by trafić w wielkość
aisa, jusella, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dobry
ja kupuję z firmy ava bo tylko tam mają krój dopasowany do kształtu moich piersi
są dobre i stosunkowo nie drogie.
Dziś Idę na spacer\wojne* do US i Zakładu Utylizacji Składek
*nie potrzebne skreślićrenieczka, jusella, aisa, _analiza, Maka, kot_bury, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
U mnie dziś słoneczko przeblyskuje zza chmur, ptaszki śpiewają... Kurcze, chyba idzie wiosna
Zaczynam właśnie 24tcnie wiem kiedy to zlecialo.
Naditta myślę, że bliżej porodu będziesz oswajać ten strach. A na końcówce to chyba się nawet na poród czeka. Tym bardziej, że będziemy się rozpakowywać w lato. Więc będzie gorąco, ciężko chodzić, spuchniete nogi itd.
Zaczynam odliczanie, zostało mi 8 dni roboczych w pracyI zaczynam odpoczywać, robić zakupy
Dużo słońca życzę wszystkim na nowy tydzień i udanych wizytaisa, jusella, Pauli11, TheForfie, nowatorka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Malwinka ja leczylam zeby z miesiac temu, dwa razy. I normlanie ze znieczuleniem. SMialo idz tylko powiedz ze jestes w ciazy jakby nie zauwazyly;)
widze ze nie tylko moj syn mial aktywna niedziele;) teraz tez siedzi i mame kopie, o ludy co bedzie jak beda te kopniaki jeszcze silniejsze;p
jusella, eve90, Malwinaa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
No właśnie mnie to zawsze dziwił i zastanawiało, że na końcówce ciąży to kobiety już marudz, że chcą urodzić
.
Ja nie będę cierpieć z powodu upałów, bo u mnie ich raczej nie będzie. Tyle dobrego.
Renieczka, zazdroszczę tych 8 dni w pracy. Mi zostało jakieś 2 mce, ale pocieszam się teraz myślą o długim weekendzie świątecznym już za kilka dni
Majeczka, ja bez kawy to bym się zaziewała na śmierć!
Telashe, powodzenia!
aisa, jusella, renieczka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
no i nici z mojego postanowienia.. kawka z jednej lyzeczki pije;) ale czuje ze odzyskuje sily i ze serce zaczyna bic;)
aisa, kot_bury, jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Powitać po weekendzie
Ja codziennie rano kawę z mlekiem pije, czasem z inką mieszam.
Tak to natura urządziła, że już chce się urodzić. Ciężko się chodzi, śpi, dziecko bardzo mocno kopie bądź się rozpycha, woda gromadzi się w organizmie, puchnie się, ciężko chodzi chodem kaczki, plecy bolą do tego więzadła się rozluźniają by ułatwić wyjście dziecka. Wszystko robi się wiotkie, nie ma się siły na wiele rzeczy. I do tego dochodzi chęć by zobaczyć i przytulic już to maleństwomajeczka87, kot_bury, jusella, Ejrene, renieczka, TheForfie, eve90, nowatorka, Malwinaa, Smile, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
dokladnie i mimo ze jeszcze nie ma tych wszystkich objawow, to ja juz bym mogla urodzic wiecie?
tzn Adas ma zakaz wyjscia do terminu ale chcialabym zeby byl juz lipiec;)
_analiza, kot_bury, Maka, jusella, aisa, renieczka, stokrotka2013, TheForfie, eve90, Telashe, Agness27, Smile, Zuzulka88, julietta139 lubią tę wiadomość
-
Też już chciałabym mieć maleństwo przy sobie. Tak jak pisze Majeczka, zakaz wychodzenia conajmniej do końca czerwca, ale już bym chciała żeby było po wszystkim. Nawet mój mąż wczoraj się rozmarzyl i jak lezelismy, mówi że chciałby, żeby mały był już z nami
aisa, majeczka87, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ejrene wrote:Witam się i ja
Zamawiała któraś z Was już może koszule dla siebie do szpitala?
Ja oglądałam na www.pieknamama.plEjrene, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Naditta wrote:Też już chciałabym mieć maleństwo przy sobie. Tak jak pisze Majeczka, zakaz wychodzenia conajmniej do końca czerwca, ale już bym chciała żeby było po wszystkim. Nawet mój mąż wczoraj się rozmarzyl i jak lezelismy, mówi że chciałby, żeby mały był już z nami
) to w ogóle nie możemy się doczekać jak mały będzie miał takie pół roku-rok
renieczka, kot_bury, aisa, majeczka87, jusella, eve90, nowatorka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander