Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kiedyś kiedyś za czasów młodości często spałam w staniku ale mnie dobre ciocie "nawróciły" ze to niezdrowe i w ogóle. Więc przestałam. Ale w sumie nie.miałam z tym żadnych problemów. Może warto wrócić? Nie wiem czy dam radę bo teraz wiadomo ze wrażliwsze ale wystarczy mi ze mam rozstepy - smutnych zwisów mieć nie chce!
U mnie z 75c zmieniło się na 75f-g wiec obawy są uzasadnione;)
Nie wiem czemu w ogóle mi to do głowy nie przyszło ze moimi luźnymi piżamami mogę sobie zaszkodzić. Człowiek uczy się całe zycie;)
A co do ciąży - ja też myślę że nie będę ostatnią rozpakowaną chociaż termin mam na 23-24.07 bo cesarka wiadomo ze te 2 tygodnie wcześniej;)jusella, TheForfie, Maka, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Witam się kobitki
Wpadłam na chwilkę, żeby się przywitać. Niestety nie jestem w stanie Was czytać póki co, nie wiem o co biega, wybaczcie mi, staram się czerpać z pobytu w domu jak najwięcej. He, nagle okazuje się, że mogę żyć bez tv, komputera, a komórkę najchętniej spuściłabym w kibelku!
Obiecuję, że nadrobię wszystko jak wrócę do UK
Mam nadzieję, że wszystko u Was ok, a brzuchole rosną jak na drożdżach, tak jak i mój. Ostatni tydzień u mnie to mega mega wzrost bunia do przodu, o dziwo waga stoi w miejscu. Henryczek ostro się rozpycha i boksuje jak mały kangur
O własnie, "urobiłam" wreszcie B i na 99% zostaniemy przy imieniu Henrya teraz, żeby nie było, pozwoliłam wybrać mu drugie imię dla synusia.... po uprzednich konsultacjach ze mną rzecz jasna
Jak cudownie, że wiosna już tuż tuż
Miłego dnia dziewczyny! Ściskam wszystkie lipcowe bunie xxx
Maka, _analiza, Naditta, kot_bury, stokrotka2013, majeczka87, Agness27, jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Kobietki, przeniosłam się do matrixa.... definitywnie!
wróciłam, załatwiłam WSZYSTKO bez stresu i kolejek. Musiałam zacząć od naczelniczki wydziału a ona spojrzała na mnie, powiedziała "proszę usiąść, ja już wszystko sprawdzam" podała potrzebne informacje i stwierdziła że rozstrzał spraw do załatwienia jest za duży i że przy dzisiejszym oblężeniu wyszłabym o 17, zawyrokowała więc że przydziela mi urzędniczkę- przewodnika żebym nie stała w ciąży w kolejkach i żeby na bieżąco pomagała uzupełniać druki.
Nie jestem pewna czy na pewno byłam w Polskim Zusie...!
kot_bury, niezapominajka, TheForfie, majeczka87, Ejrene, Gagaga, Maka, jusella, figaa, aisa, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Doszła sukienka na święta... oj obcisła jest... a jaki bzun w niej! Mało nie wyskoczy!
Mężowi się bardzo podobaCiekawe, czy ja, czy brzuszek, bo w nim jego księżniczka jest.
kot_bury, Malwinaa, stokrotka2013, Ejrene, renieczka, Maka, Agness27, jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ciuchowe problemy zaczynamy mieć widzę. Ja na razie śpię w t-shirtach męża, tak mi najwygodniej. A piersi w sumie to mi jeszcze mało urosły (z 70D na 75E na razie wskoczyłam), ale u mnie w rodzinie małocyckowość to standard, mama twierdzi, że wyskoczą po porodzie. Planuję pod koniec ciąży kupić taki stanik do karmienia, ale jak na razie żaden mi się nie podoba...
Smile, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
Hej co do cycoli mi narazie nie duzo urosly, prawie nic wiec nic z nimi szczegolnego nie robie. Ale jak zauwaze ze sa wielkie to pewnie bede nosic czesciej stanik ale zeby do spania to nieee.
Koszule na porodowke bede kupowac jak zaczne szkole rodzenia i mi powiedza jakie maja byc czy rozpinane itd itp. Wtedy pojde na wieksze zakupy ciuchowe i kupie sobie wszystko do szpitala ale to za jakis miesiac.jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Doszła sukienka na święta... oj obcisła jest... a jaki bzun w niej! Mało nie wyskoczy!
Mężowi się bardzo podobaCiekawe, czy ja, czy brzuszek, bo w nim jego księżniczka jest.
Pokaż się w kiecce
Ja się zastanawiam nad koszulą Italian Fashion i chyba jedną od nich zamówię.nowatorka, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
martynka870 wrote:Cześć, cześć.
Macie jakieś sprawdzone staniki na okres ciąży i do karmienia? Ja zamówiłam jeden na próbę z allegro, ale okazał się za mały i jakiś taki nieciekawy. Pomożecie?
Ja mam taki http://sklep.lupoline.pl/product,pl,2793,Model-1525,.html, bardzo fajny bo mięciutki i wygodny:)Ejrene, kamenkaa, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Witam
co tam u Was
Ja dzis upiekłam Baranka wielkanocnego nawet mi wyszedł ładnie
Malusia kopie najwiecej w nocy
majeczka87 obiadek rewelacyjny)
eve90 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ja też chcę baranka zobaczyć!
Szymcio dziś pół dnia spał a teraz szaleje i zaczynam się zastanawiać czy jego czasami nie jest dwóch bo bancki coraz mocniejsze, częstsze i praktycznie wszędzie obrywam. No chyba, że to Mały Ninjamajeczka87, nowatorka, Agness27, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Ja też chcę baranka zobaczyć!
Szymcio dziś pół dnia spał a teraz szaleje i zaczynam się zastanawiać czy jego czasami nie jest dwóch bo bancki coraz mocniejsze, częstsze i praktycznie wszędzie obrywam. No chyba, że to Mały Ninja
http://kwejk.pl/obrazek/2577943/ciaza.htmljusella, goodwill, nowatorka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość