Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Ja się witam po koszmarnej nocy,dosłownie bo śniły mi się jakieś brzydkie rzeczy. Ze mały się nie ruszał od rana i juz pogrążyłam się w czarnej rozpaczy. Brr... Jak dobrze, że to tylko sen, a dziecina w brzuchu daje o sobie znać od rana.Zuzulka88 lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Witam sie i Ja w ten pochmurny poranek i do tego deszczowy..
Jusella moja Roksi to juz nie może doczekać sie braciszka i nawet wrzucila Mu do łóżeczka kilka pluszakow a wczoraj wybierala ze Mną pieluszki dla siebie i dla Niego:))
Wlaczam Ja w wyprawkę by się cieszyła ze pomaga w wyborze:)
Mam nadzieje ze po porodzie tez tak będzie i nie będzie aż tak bardzo zazdrosna..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 08:39
goodwill, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam się również w pochmurny dzień.
Naditta ja również miałam całą noc dziwne sny najpierw z moim mężem byłam na rekrutacji do nowej pracy a później kolejny sen a raczej koszmar to że wojna wybuchła i uciekaliśmy żeby przeżyć. ale tak to jest jak się naoglądam jakiś dziwnych filmów tj. Igrzyska Śmierci a później się śni.
Któraś z was pytała o dentystę więc ja chodzę regularnie ostatnio bo mam bardzo słabe zęby z resztą przed ciążą też bardzo często chodziła tylko że ja nie korzystam w ogóle ze znieczulenia a na RTG się w ciąży nie decyduje.Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Ja Musze iść do dentysty ale jakoś mi nie po drodze. Bez znieczulenia mnie nie tkna nie ma opcji!
Ja mam co chwila jakieś durne sny a raz się obudziłam aż i byłam cała zdenerwowana i nie mogłam się uspokoić. Masakra.
Ja chcę Słońce! Mam już dość tej ponurej pogody... -
kama005 wrote:A ma któraś jakiś dobry przepis na sernik? Mi raz nie wyszedł i jakoś tak nie próbowałam znowu...
na święta też planuje go zrobić. Nie mam wielkich zdolności cukierniczych ale ten sernik zawsze wychodzi pyszny
http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-puszysty-jak-chmurkajusella, stokrotka2013, eve90, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ogólnie przepisy z MoichWypieków rzadko nie wychodzą
jednego tylko ogarnąć mimo wielu prób nie potrafię- babki z szampanem. Cusny jest tam sernik z masłem orzechowym
pycha
jusella, Naditta, stokrotka2013, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Hej dziewczyny.
Nie udzielam się za bardzo na forum, ale często Was podpatrujęNie wiedziałam gdzie się zwrócić z tym tematem wiem stwierdziłam, że zapytam Was, bo może akurat, któraś z Was ma podobny problem.
Wczoraj byłam zrobić krzywą cukrową. Przeżyłam, bez problemu, ale niepokoi mnie trochę wynik. Moje laboratorium nie podało mi norm odnośnie pomiarów.
Na czczo miałam 84,5 mg/dl
Po 1 h 198 mg/dl
Po 2 h 151 mg/dl.
Czy taki wynik pokazuje, że mam cukrzycę ciążową? Wizytę mam dopiero w piątek, a ta sprawa ciągle mi chodzi po głowie, chyba zwariuję.
Kamenkaa widziałam na innym temacie, że chcesz rodzić w Knurowie i że chodzisz do Ziarkiewicza. Jestem z okolic, też się zastanawiam nad Knurowem i nad zmianą lekarza właśnie na Tomasza, bo mój lekarz jest jakiś dziwny. Polecasz? Bo jeśli chodzi o Knurów i oddział ginekologiczny to ja mam traumę z roku 2014, ale nie wiem jak porodówka.Córeczka 08.2016