Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam. U mnie niestety pochmurny poranek
Kurcze, wy tu juz wyprawki macie prawie gotowe, a ja w lesie jeśli o to chodzi
Co prawda większość akcesoriów mamy juz wybrane, linki zapisane, a zakupy będę robić kwiecień / maj. Teraz z czasem kiepsko, wciąż pracuję zawodowo, za moment święta i tak odkładam te zakupy
Dziewczyny mam do was pytanie. Otóż moja córeczka upodobała sobie wiercenie się nisko w brzuchu. Czasem mam wrażenie, że grzebie mi przy szyjce macicy i jest to bardzo nieprzyjemneMacie tak?
Zuzulka88, jusella, kot_bury, _analiza, TheForfie lubią tę wiadomość
-
ja tak mialam jakis czas temu ale chyba od tyg synus usadowil sie wyzej i chyba juz jest nozkami do gory bo widac jak wypina je
no ja pomalu staram sie kompletowac, ciuszki wsumie na start juz mam ale wiadomo zawsze sie jeszcze cos dokupi, mi z konkretnych rzeczy zostal jeszcze fotelik z baza do kupienia i poczekam z tym do kwietniowej wyplaty, bo w tym miesiacu jeszcze zamowilam sobie zestaw poscieli ktory mam szyty aPani nie okreslila sie ile bedzie chciala za to wiec jeszcze nie wiem ile mnie ta przyjemnosc bedzie kosztowac. wozek jest juz w drodze wiecw tyg pewnie juz bedzie
Zuzulka88, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Hej dziewczyny
U mnie dziś znowu słonecznie
Ja już po śniadaniuPóźniej czekają mnie zakupy, oby udane
Oprócz ciuszków i jednego kocyka z Biedronki, jeszcze nic nie mam kupione dla małegoJakoś cały czas mi się wydaje że jeszcze dużo czasu, a to już 6 miesiąc
Miłego dnia życzęmajeczka87, jusella, Agness27, kot_bury, eve90, aisa, figaa, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Ja ubranka kompletnie i zawsze coś jeszcze. Więc pomału mamy coraz więcej potrzebnych rzeczy
Kasę na wózek itp mamy ale poczekamy jeszcze z zakupem. Za jakiś czas pojedziemy się rozejrzeć za wózkami
Mój dzisiaj idzie do pracy a myślałam że pomoże mi przy aucie... Ehh... Jestem ciekawa czy wytrzeźwiał po wczorajszej popijawie... Bo mam wątpliwości...Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Agness27 wrote:Asit a z allegro zamawialas ta komodę?
Jak tak to podaj linka:))ale chyba na allegro tez widzialam, jak wejdziesz w komody kapielowe to powinny byc
jusella, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
No ja to jak zloze zamówienie jutro to do kupienia tylko zostanie mi piżamka,pampersy,chusteczki,komoda i kręm do pupy
A i pewnie cos do kąpieli:)
No i oczywiście torba podrozna by się potem do tego szpitala jakos spakować)
I za jakiś miesiąc-dwa musze wyprać wózek i fotelik bo pewnie troszkę sie pokurzył leżąc w kartonie:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 10:12
Asit, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam się ponownie - jednak udało mi się jeszcze pospać
U mnie też pochmurno i nie chce się z łóżka ruszać a muszę do sklepu się przejść coś na obiad kupić- i tu pojawia się odwieczne pytanie- co zrobić na obiad? - podrzućcie jakieś pomysły proszęeve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
ja juz wlasnie tez skonsumowalam sniadanko i zrobilam sobie kawusie
u mnie pogoda nijaka ale mam nadzieje ze wyjdzie dzis sloce
Ja na obiadek robie zupke - krem pomidorowy ze smietankajuz chodzi za mna od kilku dni wiec wkoncu czas najwyzszy zrobic
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
renieczka wrote:Witam. U mnie niestety pochmurny poranek
Co prawda większość akcesoriów mamy juz wybrane, linki zapisane, a zakupy będę robić kwiecień / maj. Teraz z czasem kiepsko, wciąż pracuję zawodowo, za moment święta i tak odkładam te zakupy
Dziewczyny mam do was pytanie. Otóż moja córeczka upodobała sobie wiercenie się nisko w brzuchu. Czasem mam wrażenie, że grzebie mi przy szyjce macicy i jest to bardzo nieprzyjemneMacie tak?
jusella, renieczka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Agness27 wrote:Asit a z allegro zamawialas ta komodę?
Jak tak to podaj linka:))
wlasnie siedzialam na allegro i znalazlam ci linka do tej komody
http://allegro.pl/komoda-kapielowa-przewijak-wanienka-mummy-love-i6039866777.htmlAgness27 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
nick nieaktualnykama005 wrote:Asit u mnie w łazience by się już nie zmiescilo.
w sypialni też nie. Może na upartego w salonie
łazienkę mamy mikroskopijną, w pokoju dziecięcym będą tylko komody, a trochę boję się postawić wanienkę na samej komodzie (no i trudno byłoby za nią powycierać, jak się nachlapie). Więc mycie będzie na stole
renieczka wrote:Dziewczyny mam do was pytanie. Otóż moja córeczka upodobała sobie wiercenie się nisko w brzuchu. Czasem mam wrażenie, że grzebie mi przy szyjce macicy i jest to bardzo nieprzyjemneMacie tak?
Od rana boli mnie kręgosłup... już poducha nie daje radyrenieczka, jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Oj, Kocie współczuję- mnie wczoraj bolały żebra i kręgosłup. Trochę pomogła pozycja siedząco leżąca z podunią pod kręgosłupem i nogami ułożonymi wyżej i zgiętymi w kolanach. Wcześniej robienie "kociego grzbietu"
pomagało Ale wczoraj tak bolały żebra, że nie dałam rady. Widać Synek dalsze "przemeblowanie" w Buniu robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 11:27
eve90, kot_bury, majeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
renieczka wrote:Witam. U mnie niestety pochmurny poranek
Ja mam tak dość często. Rzeczywiście bardzo nieprzyjemne uczucie, zawsze proszę małego, żeby sobie już wyżej poszedł. Bo aż mnie strach oblatuje, że jakoś za nisko on siedzi.
I nie przejmuj się, z wyprawką nie jesteś sama. Tylko Ty w lesie a ja w czarnej d****Mam tylko kilka pieluch, smoczki i mama ostatnio kupiła dla nas kocyk i okrycie kąpielowe w Biedronce. Poza tym nic, bo też ciągle pracuje, nie mam czasu i siły po pracy. No i ciągle mi się wydaje, że to przecież jeszcze mnóstwo czasu
jusella, Maka, _analiza, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Telashe wrote:tak sobie pomyślałam... wiecie że pierwsze z nas będą się rozpakowywać już za 3mies?
mam nadzieje tylko ze poczatek lata nie bedzie jakos mega uplany i nie bede musiala sie z wielkim brzuchem meczyc
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Naditta ja wlasnie siedze na sklepach internetowych i przegladam co bym mogla jeszcze zamowic, wzielam dzis tez reczniki z kapturkiem szczreczke do wloskow i ochraniacz na przewijak zeby nie klasc dzidzi na zimnej ceratce
jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Ja wam powiem ze ja ostatnio mam coś do zrobienia... Masakra... Teraz zrobiłam sobie obiad, idę z psiakiem na spacer i schodzi do garażu przygotowywać ten samochód do sprzedaży a jeszcze Muszę pozmywac resztę rzeczy bo się chyba nie doczekam aż mój to zrobi
Moja się ostatnio b dużo rusza. Też tak macie?jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość