X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. U mnie niestety pochmurny poranek :(
    Kurcze, wy tu juz wyprawki macie prawie gotowe, a ja w lesie jeśli o to chodzi ;)
    Co prawda większość akcesoriów mamy juz wybrane, linki zapisane, a zakupy będę robić kwiecień / maj. Teraz z czasem kiepsko, wciąż pracuję zawodowo, za moment święta i tak odkładam te zakupy ;)

Dziewczyny mam do was pytanie. Otóż moja córeczka upodobała sobie wiercenie się nisko w brzuchu. Czasem mam wrażenie, że grzebie mi przy szyjce macicy i jest to bardzo nieprzyjemne :( Macie tak?

Zuzulka88, jusella, kot_bury, _analiza, TheForfie lubią tę wiadomość

• Asit Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak mialam jakis czas temu ale chyba od tyg synus usadowil sie wyzej i chyba juz jest nozkami do gory bo widac jak wypina je :) no ja pomalu staram sie kompletowac, ciuszki wsumie na start juz mam ale wiadomo zawsze sie jeszcze cos dokupi, mi z konkretnych rzeczy zostal jeszcze fotelik z baza do kupienia i poczekam z tym do kwietniowej wyplaty, bo w tym miesiacu jeszcze zamowilam sobie zestaw poscieli ktory mam szyty aPani nie okreslila sie ile bedzie chciala za to wiec jeszcze nie wiem ile mnie ta przyjemnosc bedzie kosztowac. wozek jest juz w drodze wiecw tyg pewnie juz bedzie :D

Zuzulka88, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

Synek William <3 rg5043r8y3ikdze3.png[/url]
    rg502rindfsy9xvy.png[/url]
    rg50wn15p5voaroc.png[/urlrg50kqi19n1awyxr.png[/url]
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asit a z allegro zamawialas ta komodę?
    Jak tak to podaj linka:))

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro będę zamawiać posciele ,przescieradla itp rzeczy do łóżeczka dla Wojtka no i inne pierdolki pieluszki,podklady do przewijania i dla mnie troche akcesoria:)

jusella lubi tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Zuzulka88 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) U mnie dziś znowu słonecznie ;)
    Ja już po śniadaniu :) Później czekają mnie zakupy, oby udane :)
    Oprócz ciuszków i jednego kocyka z Biedronki, jeszcze nic nie mam kupione dla małego :P Jakoś cały czas mi się wydaje że jeszcze dużo czasu, a to już 6 miesiąc :D
    Miłego dnia życzę :)

majeczka87, jusella, Agness27, kot_bury, eve90, aisa, figaa, TheForfie lubią tę wiadomość

860ij44jnlwgi45u.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ubranka kompletnie i zawsze coś jeszcze. Więc pomału mamy coraz więcej potrzebnych rzeczy :)

Kasę na wózek itp mamy ale poczekamy jeszcze z zakupem. Za jakiś czas pojedziemy się rozejrzeć za wózkami :)

Mój dzisiaj idzie do pracy a myślałam że pomoże mi przy aucie... Ehh... Jestem ciekawa czy wytrzeźwiał po wczorajszej popijawie... Bo mam wątpliwości...

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Asit Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness27 wrote:
    nie, moj kupil w sklepie stacjonarnym ale w Norwegii :) ale chyba na allegro tez widzialam, jak wejdziesz w komody kapielowe to powinny byc

jusella, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Asit Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzulka czas leci mega szybko wiec z tym czasem to tylko sie wydaje ze mamy duzo hehehe

jusella, kot_bury, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to jak zloze zamówienie jutro to do kupienia tylko zostanie mi piżamka,pampersy,chusteczki,komoda i kręm do pupy :)
    A i pewnie cos do kąpieli:)
    No i oczywiście torba podrozna by się potem do tego szpitala jakos spakować:))
    I za jakiś miesiąc-dwa musze wyprać wózek i fotelik bo pewnie troszkę sie pokurzył leżąc w kartonie:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 10:12

Asit, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ponownie - jednak udało mi się jeszcze pospać :-)

U mnie też pochmurno i nie chce się z łóżka ruszać a muszę do sklepu się przejść coś na obiad kupić- i tu pojawia się odwieczne pytanie- co zrobić na obiad? - podrzućcie jakieś pomysły proszę

eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Asit Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz wlasnie tez skonsumowalam sniadanko i zrobilam sobie kawusie :) u mnie pogoda nijaka ale mam nadzieje ze wyjdzie dzis sloce :D

Ja na obiadek robie zupke - krem pomidorowy ze smietanka :) juz chodzi za mna od kilku dni wiec wkoncu czas najwyzszy zrobic :)

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczka wrote:
    Kurcze, wy tu juz wyprawki macie prawie gotowe, a ja w lesie jeśli o to chodzi ;)
    Co prawda większość akcesoriów mamy juz wybrane, linki zapisane, a zakupy będę robić kwiecień / maj. Teraz z czasem kiepsko, wciąż pracuję zawodowo, za moment święta i tak odkładam te zakupy ;)

Dziewczyny mam do was pytanie. Otóż moja córeczka upodobała sobie wiercenie się nisko w brzuchu. Czasem mam wrażenie, że grzebie mi przy szyjce macicy i jest to bardzo nieprzyjemne :( Macie tak?
    Ja tak mam. Czasem jak gdzies jade, w pozycji lezacej raczej mi sie to nie zdarza. No jest to nieprzyjemne bo mam wrazenie ze zaraz tam sie szyjka otworzy i wyskoczy hihi ale potem wlazi na gore i czasem jest juz nad pepkiem sporo, wogole jest bbb dluga

jusella, renieczka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Asit Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness27 wrote:

wlasnie siedzialam na allegro i znalazlam ci linka do tej komody :)
    http://allegro.pl/komoda-kapielowa-przewijak-wanienka-mummy-love-i6039866777.html

Agness27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:
    Asit u mnie w łazience by się już nie zmiescilo. :/ w sypialni też nie. Może na upartego w salonie :D
    U nas kącik kąpielowy będzie w salonie właśnie... :D łazienkę mamy mikroskopijną, w pokoju dziecięcym będą tylko komody, a trochę boję się postawić wanienkę na samej komodzie (no i trudno byłoby za nią powycierać, jak się nachlapie). Więc mycie będzie na stole :)
    renieczka wrote:
    Miałam tak dwa razy i faktycznie nic przyjemnego. Kładę się wtedy z nogami do góry i poduszką pod pupą, żeby grawitacja pomogła mu przesunąć się niżej :)

Od rana boli mnie kręgosłup... już poducha nie daje rady :(

renieczka, jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• jusella Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, Kocie współczuję- mnie wczoraj bolały żebra i kręgosłup. Trochę pomogła pozycja siedząco leżąca z podunią pod kręgosłupem i nogami ułożonymi wyżej i zgiętymi w kolanach. Wcześniej robienie "kociego grzbietu" :-D pomagało Ale wczoraj tak bolały żebra, że nie dałam rady. Widać Synek dalsze "przemeblowanie" w Buniu robi :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 11:27

eve90, kot_bury, majeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Telashe Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie pomyślałam... wiecie że pierwsze z nas będą się rozpakowywać już za 3mies?

renieczka, majeczka87, kot_bury, jusella, Naditta, Agaax, figaa, Maka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

oLWKp1.png Sergiusz <3
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczka wrote:

Ja mam tak dość często. Rzeczywiście bardzo nieprzyjemne uczucie, zawsze proszę małego, żeby sobie już wyżej poszedł. Bo aż mnie strach oblatuje, że jakoś za nisko on siedzi.
    I nie przejmuj się, z wyprawką nie jesteś sama. Tylko Ty w lesie a ja w czarnej d**** :P Mam tylko kilka pieluch, smoczki i mama ostatnio kupiła dla nas kocyk i okrycie kąpielowe w Biedronce. Poza tym nic, bo też ciągle pracuje, nie mam czasu i siły po pracy. No i ciągle mi się wydaje, że to przecież jeszcze mnóstwo czasu :)

jusella, Maka, _analiza, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • Asit Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telashe wrote:
    tak sobie pomyślałam... wiecie że pierwsze z nas będą się rozpakowywać już za 3mies?
    no czas leci szybciutko osobiscie to jz nie moge sie doczekac :) mam nadzieje tylko ze poczatek lata nie bedzie jakos mega uplany i nie bede musiala sie z wielkim brzuchem meczyc

• Asit Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naditta ja wlasnie siedze na sklepach internetowych i przegladam co bym mogla jeszcze zamowic, wzielam dzis tez reczniki z kapturkiem szczreczke do wloskow i ochraniacz na przewijak zeby nie klasc dzidzi na zimnej ceratce

jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• kama005 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam powiem ze ja ostatnio mam coś do zrobienia... Masakra... Teraz zrobiłam sobie obiad, idę z psiakiem na spacer i schodzi do garażu przygotowywać ten samochód do sprzedaży a jeszcze Muszę pozmywac resztę rzeczy bo się chyba nie doczekam aż mój to zrobi :)

Moja się ostatnio b dużo rusza. Też tak macie?

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
‹‹ 674 675 676 677 678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ