Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
jusella wrote:Dziś udało mi się nagrać jak Szymcio robi demolkę w brzuchu i wysłałam Tatuśkowi- biedny przejął się, że to bardzo mnie boli i że cierpię męki okrutne... zastanawiam się czy wyprowadzać go z błędu
A moja mi dzisiaj chyba usiadla na jajniku bo poczulam jak tam sie ruszala i mnie zabolal jajnik dosc mocno. Potem laskawie zeszlajusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Panna Truskawka u Ciebie chłopiec czy dziewczynka? Przeprasza ale gdzieś mi umknęło- pytam bo mam dostać ciuszki od siostry Tatuśka a ona 2 córy ma i jeszcze paczka z NL też po dziewczynce ma przyjść i na pewno coś "babskiego" mi zostanie więc jeśli dziewczę u Ciebie to będę mogła Ci podarować
DziewuszkaZ chęcią bym coś przygarnęła- oczywiście nie za darmochę
Agness27, jusella, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:hehe no ja dopiero tutaj we wloszech sie przekonalam jakie to latwe a jak fajnie podac tak na stol
wystarczy tylko znalezc w polsce odpowiednie skladniki. platy lazanii na pewno sa,sos bolonski w sloiku jest, ser to moze byc i parmezan starkowany i inny zolty, najgorzej chyba z beszamelem bo u nas to jest gotowy w kartoniku, w pl tez pewnie sie znajdzie ale nie wszedzie. chyba jest z tego co wiem w torebce w proszku do zrobienia.
ps. jak macie jeszzce jakiej pytania odnosnie lazanii lub wloskiej kuchni to walcie
wlasnie sobie zrobilam
no pieknie to wygląda
co do beszamelu my zawsze w pracy robiliśmy na kuchni sami sos beszamelowy do róznych tam potraw Nic trudnego .... Masełko ,Mleko ,Mąka , gałka muszkatołowa ,sól pieprzi gotowy sosik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 00:18
jusella, nowatorka lubią tę wiadomość
-
To ja też się dołączam. Położyłam się spać obudziłam się po niecałych dwóch godzinach i dupa... Coś czuję że tak będzie co druga noc... Jedna nieprzespana. Potem kolejna ok. Potem znowu nieprzespana i znowu ok. Ehh zawsze miałam problemy ze snem ale pomagała sobie jakimiś lekami a teraz to melisa nie pomaga...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 02:48
-
No ja też spałam niecałe dwie godziny
Może być że przez pełnie. Brzuch też miałam twardy i ciężki, teraz trochę lepiej.
Poczekam jeszcze z godzinę i wstane dla męża zrobić śniadanie i pojedziemy na rynek i ostatnie zakupy puki jeszcze FBI w sklepie nie będzie.jusella, eve90 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry i ja przez tą pełnię nie mogę spać dziś przed 4 obudziłam się i tak gniote się na łóżku synek też w tym czasie buszowal
Patrzyłam na listę i poprosilabym o mała aktualizację u mnie do kogo mam się zwrócić z prośbą bo tym razem nie pamiętam
Jussella dzięki za przepis na czyszczenie pralki po świętach przetestuje
Chyba wstaje i powoli będę coś działać dziś mam wielki plan muszę zrobić pisanie do koszyczka
Miłego dnia
jusella, eve90 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Hej
dziewczyny
U nas będzie dziewczynka
- Hania
od wczoraj też kiepsko sypiam
w ogóle jakos już mi ciezkoo i właśnie wybieram się na przepyszna glukoze
mam zestaw ze sobą - czyli cytryna
I może jakoś wypije
obyyyy
kot_bury, Agness27, stokrotka2013, jusella, Gagaga, majeczka87, LilouK, Kasiulina, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziękuję :)my jutro koszyczek szykujemy
Kupiłam na święta taka żółta spódnicę na gumkę i mój mówi że wyglądam w niej jak bym miała jajoAgness27, kama005, stokrotka2013, jusella, renieczka, kot_bury, LilouK, eve90 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej
Mi też się kiepsko spało, ale to przez gardło. Mam zawalone
Lepiej, że teraz am Święta w domu i tak niż jakby miało się trafić na wyjazd do Polski a ten za miesiąc.
Witaj Ania, gratuluję dziewczynki!
Miłego dnia wszystkim życzę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:46
eve90 lubi tę wiadomość
-
Witam sie juz troche tak świątecznie.
Moja mama od rana krząta sie po kuchni a ja zaraz do niej chce dołączyć puki mam sily. Ja dzis robię pasztet świąteczny.
Synuś drugi dzien odpoczywa u mamy w brzuszku bo jest spokojny.
Koszyczek będę szykować jutro rano. Zawsze to byla moja fuchaa od przyszłego roku dolaczy do mnie synuś
jusella, kot_bury, stokrotka2013, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja się melduję. Dzisiaj wolne od pracy, ale czeka mnie mnóstwo roboty przedświątecznej. Zakupy, porządki, jutro koszyczek, gotowanie itd.
Wczoraj przejrzałam szafę i się załamałam, nie mam się w co ubrać na te święta
Zupełnie mi to z głowy wyleciało, może dziś coś kupię na szybko.
Miłego dnia kochane.jusella, kama005, majeczka87, kot_bury, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość