Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny widzę, że nie tylko mi dokucza kręgosłup. Zaszalałam z przygotowaniami świątecznymi i nie spałam całą noc przez rwe kulszowa, ciągnie aż po palce u nóg, jak sobie z tym poradzić ?
Co do wagi - u mnie 66 kg a było w grudniu 58, ale i brzuszek spory zaczyna być, biust to chyba F więc też swoje waży i ponoć na buzi okraglutka się robię do tego wody i dzidzia i mamy całokształt wagia co tam będziemy się odchudzac z Chodakowską albo MelB
Smacznego Jajka wszystkim :*kama005, LilouK, jusella, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
Salatka zrobiona
Cos mi tekst zjadlo
Z tym tyciem ogólnie nie zmieszcze sie w normie jakie wszędzie podają. A co bedzie po świętach ulala.
Ja równie życzę wam zdrowych i wesołych świat i smacznego jajka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 14:59
jusella lubi tę wiadomość
-
A ja nie wiem jak swoją wagę liczyć.. Ważę 54kg. Przed ciąża ważyłam 53 ale w I trym schudłam do 47... Brzuch rośnie, jem trochę więcej, kręgosłup dokucza tylko jak za dużo porobie, ale to nic nowego.. Z moimi schorzeniami bolał często.
Kochane śniło mi się że urodziłam w domu i się zastanawiałam czy jechać do szpitala bo przecież jest wszystko wporzadku- mały urodził się już ubrany a ja oprócz wielkiej dziury w pipie czułam się rewelacyjnie. Mama tylko popatrzyla i mówi - to się wszystko zejdzie. I wiecie co? Tęsknię za moim synkiem, chcę go już mieć przy sobie.. I mam przez to taki parszywy humor..
Jeszcze mój kocio- żbik chyba ma gorączkę (oczy zalzawione, uszy ciepłe i taki spokojny) wet nie odbiera.. Jak po drzemce mu nie przejdzie muszę szukać gdzieś innego..
Pogoda do dupy, piekę rolady na jutro i chyba jeszcze zmusze się do upieczenia jakiś rogalikow z ciasta francuskiego z marmolada.kama005, LilouK, majeczka87, jusella, kot_bury, eve90, _analiza lubią tę wiadomość
-
Mój pies też dzisiaj bez humoru ale go chyba pogoda dobija :p
Ja zaraz robię sobie obiad jakiś.
Dzień w dzień tak mnie stopy bolą że szok! Masakra jakaś. Do tego kręgosłup. W niedzielę jak wrócimy że śniadania nic nie robię. Odpoczywam i już!jusella lubi tę wiadomość
-
Telashe, u mnie problem w tym, że już za bardzo nie ma z czego chudnąć. Jeszcze trochę i zacznę wyglądać jak dziecko z Somalii z wielkim brzuchem i suchymi nóżkami.
Maka, Twój opis porodu i dziury w pipie mnie powalił hahaha!
A kot i pieseł może zakochane z okazji wiosny. Moje psy (które niestety już nie żyją) tak ciężko przechodziły miłość, że wyglądały jak na umarciu, nie jadly, nie piły. Co to du*a z mózgiem samca może nie zrobić, no
A co do snów, to ostatnio sniło mi się, że miałyśmy spotkanie w realu. Najbardziej pamiętam Naditte jako chudą, wysoką blondi. A najlepsze jest to, że niektóre z Was okazały się długowłosymi facetamiNie bijcie, proszę i nie pytajcie co biorę
Maka, jusella, kot_bury, Agness27, eve90, stokrotka2013, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
LilouK wrote:Telashe, u mnie problem w tym, że już za bardzo nie ma z czego chudnąć. Jeszcze trochę i zacznę wyglądać jak dziecko z Somalii z wielkim brzuchem i suchymi nóżkami.
Maka, Twój opis porodu i dziury w pipie mnie powalił hahaha!
A kot i pieseł może zakochane z okazji wiosny. Moje psy (które niestety już nie żyją) tak ciężko przechodziły miłość, że wyglądały jak na umarciu, nie jadly, nie piły. Co to du*a z mózgiem samca może nie zrobić, no
A co do snów, to ostatnio sniło mi się, że miałyśmy spotkanie w realu. Najbardziej pamiętam Naditte jako chudą, wysoką blondi. A najlepsze jest to, że niektóre z Was okazały się długowłosymi facetamiNie bijcie, proszę i nie pytajcie co biorę
Dobreee
kamenkaa, LilouK lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
MirelS wrote:Hej dziewczyny widzę, że nie tylko mi dokucza kręgosłup. Zaszalałam z przygotowaniami świątecznymi i nie spałam całą noc przez rwe kulszowa, ciągnie aż po palce u nóg, jak sobie z tym poradzić ?
Co do wagi - u mnie 66 kg a było w grudniu 58, ale i brzuszek spory zaczyna być, biust to chyba F więc też swoje waży i ponoć na buzi okraglutka się robię do tego wody i dzidzia i mamy całokształt wagia co tam będziemy się odchudzac z Chodakowską albo MelB
Smacznego Jajka wszystkim :*
A bierzesz magnez?
Ja biorę 1 tabletkę dziennie a jak skurcze dokuczają to druga przed snem i mniej dokuczająkamenkaa lubi tę wiadomość
-
Ja tu chyba zagladam jako ta z najmlodsza ciaza- ale pozwole sobie napisac
Dzis +6,5 kg. I powiem Wam, ze tez nie jem wiele wiecej niz przed ciaza i ogolnie nie widze bym przybrala gdzies indziej niz na brzuchu i cyckach- cycki ewidentnie urosly. Zatrzymuje mi sie tez woda w organizmie- widze to np po spuchnietych paluchach. Sadze wiec ze skoro nie jem za dwoch tylko dla dwoch to po prostu tak ma bycniektore 6 kg tyja przez cala ciaze... ale coz
Widzialam ze ktos pisal ze nie wie jak rozpoznac te twardnienia. Mnie gin wytlumaczyla to tak, ze na dole jakby wystaje podbrzusze. I jak sie dotknie palcami to czuc bardzo twarde miesnie. Zeby sprawdzic czy to stawiajaca sie macica nalezy sie polozyc, a nie stojac!! Dotknac podbrzusza- jesli jest twarde ale po chwili lezenia najlepiej na boku pusci tzn ze to macica. Jesli nie boli i dzieje sie tak max 10 razy dziennie to jest to normalne i nie ma sie czym martwic. To jest wazne- nie moze bolec.)
Za duzo tu nie pisze bo siedze na sierpniowkach z racji terminu om 01.08 ale czasem poradzilyscie cos dobrym slowem, woec i Wam chcialabym zyczyc spokojnych i smacznych swiatcaluski w brzuszki
Agness27, LilouK, nowatorka, kamenkaa, jusella, eve90, Malwinaa lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Witam sie z Wami w 25 tygodniu:)
Ja to dzis przygotowywalam cala święconkę i zapomniałam kupić do niej kielbaski i baranka:).
Męża wyslalam do sklepu ale niestety bylo bez baranka bo wybrali:)
Dzis upiekłam plesniaka i ciasto bounty ze stronki moje wypieki ktara podesłałyście i wyszlo pyszne:)))
Zaraz zabieram sie za robienie salatki z tuńczykiem:)
Wesołych,spokojnych Swiat Dziewczyny:)))LilouK, jusella, eve90, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Agness27 wrote:Witam sie z Wami w 25 tygodniu:)
Ja to dzis przygotowywalam cala święconkę i zapomniałam kupić do niej kielbaski i baranka:).
Męża wyslalam do sklepu ale niestety bylo bez baranka bo wybrali:)
Dzis upiekłam plesniaka i ciasto bounty ze stronki moje wypieki ktara podesłałyście i wyszlo pyszne:)))
Zaraz zabieram sie za robienie salatki z tuńczykiem:)
Wesołych,spokojnych Swiat Dziewczyny:)))
Uwielbiam Bounty
a co to plesniak ? bo nie znam tego ..