X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wierzcie mi albo nie ale jem normalnie :) tzn czasami tylko "przesadzam":) i sobie dogadzam

jusella, kot_bury, kamenkaa, _cherryLady lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny widzę, że nie tylko mi dokucza kręgosłup. Zaszalałam z przygotowaniami świątecznymi i nie spałam całą noc przez rwe kulszowa, ciągnie aż po palce u nóg, jak sobie z tym poradzić ? :(

Co do wagi - u mnie 66 kg a było w grudniu 58, ale i brzuszek spory zaczyna być, biust to chyba F więc też swoje waży i ponoć na buzi okraglutka się robię do tego wody i dzidzia i mamy całokształt wagi :D a co tam będziemy się odchudzac z Chodakowską albo MelB :D

Smacznego Jajka wszystkim :*

kama005, LilouK, jusella, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość

• Telashe Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie na szczęście biust się nie rozpędził :) z F na G przybrałam :)
    LilouK - mam tak samo, zamiast tyć - chudnę. tzn nie licząc brzuszka właśnie

LilouK, jusella lubią tę wiadomość

oLWKp1.png Sergiusz <3
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Salatka zrobiona
    Cos mi tekst zjadlo
    Z tym tyciem ogólnie nie zmieszcze sie w normie jakie wszędzie podają. A co bedzie po świętach ulala.
    Ja równie życzę wam zdrowych i wesołych świat i smacznego jajka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 14:59

jusella lubi tę wiadomość

• Maka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem jak swoją wagę liczyć.. Ważę 54kg. Przed ciąża ważyłam 53 ale w I trym schudłam do 47... Brzuch rośnie, jem trochę więcej, kręgosłup dokucza tylko jak za dużo porobie, ale to nic nowego.. Z moimi schorzeniami bolał często.

Kochane śniło mi się że urodziłam w domu i się zastanawiałam czy jechać do szpitala bo przecież jest wszystko wporzadku- mały urodził się już ubrany a ja oprócz wielkiej dziury w pipie czułam się rewelacyjnie. Mama tylko popatrzyla i mówi - to się wszystko zejdzie. I wiecie co? Tęsknię za moim synkiem, chcę go już mieć przy sobie.. I mam przez to taki parszywy humor..

Jeszcze mój kocio- żbik chyba ma gorączkę (oczy zalzawione, uszy ciepłe i taki spokojny) wet nie odbiera.. Jak po drzemce mu nie przejdzie muszę szukać gdzieś innego..

Pogoda do dupy, piekę rolady na jutro i chyba jeszcze zmusze się do upieczenia jakiś rogalikow z ciasta francuskiego z marmolada.

kama005, LilouK, majeczka87, jusella, kot_bury, eve90, _analiza lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pies też dzisiaj bez humoru ale go chyba pogoda dobija :p

Ja zaraz robię sobie obiad jakiś.

Dzień w dzień tak mnie stopy bolą że szok! Masakra jakaś. Do tego kręgosłup. W niedzielę jak wrócimy że śniadania nic nie robię. Odpoczywam i już!

jusella lubi tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam bardzo wyraźne sny :/ i często snia mi się małe dzieci :) podobno to normalne :)

jusella, kamenkaa lubią tę wiadomość

• LilouK Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telashe, u mnie problem w tym, że już za bardzo nie ma z czego chudnąć. Jeszcze trochę i zacznę wyglądać jak dziecko z Somalii z wielkim brzuchem i suchymi nóżkami.

Maka, Twój opis porodu i dziury w pipie mnie powalił hahaha!

A kot i pieseł może zakochane z okazji wiosny. Moje psy (które niestety już nie żyją) tak ciężko przechodziły miłość, że wyglądały jak na umarciu, nie jadly, nie piły. Co to du*a z mózgiem samca może nie zrobić, no ;-)

A co do snów, to ostatnio sniło mi się, że miałyśmy spotkanie w realu. Najbardziej pamiętam Naditte jako chudą, wysoką blondi. A najlepsze jest to, że niektóre z Was okazały się długowłosymi facetami O.o Nie bijcie, proszę i nie pytajcie co biorę ;-)

Maka, jusella, kot_bury, Agness27, eve90, stokrotka2013, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LilouK wrote:
    Telashe, u mnie problem w tym, że już za bardzo nie ma z czego chudnąć. Jeszcze trochę i zacznę wyglądać jak dziecko z Somalii z wielkim brzuchem i suchymi nóżkami.

Maka, Twój opis porodu i dziury w pipie mnie powalił hahaha!

A kot i pieseł może zakochane z okazji wiosny. Moje psy (które niestety już nie żyją) tak ciężko przechodziły miłość, że wyglądały jak na umarciu, nie jadly, nie piły. Co to du*a z mózgiem samca może nie zrobić, no ;-)

A co do snów, to ostatnio sniło mi się, że miałyśmy spotkanie w realu. Najbardziej pamiętam Naditte jako chudą, wysoką blondi. A najlepsze jest to, że niektóre z Was okazały się długowłosymi facetami O.o Nie bijcie, proszę i nie pytajcie co biorę ;-)
    Ahahahaha ;)
    Dobreee :)

kamenkaa, LilouK lubią tę wiadomość

• kama005 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LilouK no to ładny sen :)

Ja sobie właśnie odpoczywam :)

kamenkaa, LilouK lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a byłam seksownym facetem? :-) Ja juz u mamusi :-)

LilouK lubi tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z Tatuśkiem gotuję żurek przez telefon :-D a potem będziemy zaprawiać mięsko na jutro :-D.

kama005, kamenkaa, LilouK, aisa lubią tę wiadomość

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam na skruty
    :P święta teściowa szykuje :) więc się nie napracuje :p

• Dalile Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj byle się doczekać jutrzejszego obzarstwa :-)

ania181111 lubi tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie :)

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwych,Usmiechnietych i Pogodnych Swiat dla Was Wszystkich Spokojnej bezproblemowej Ciąży :*

lcndw3ms3qbl_t.jpg
    wk7wr890e6mz_t.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 17:49

ania181111, LilouK, jusella, eve90, Malwinaa, stokrotka2013, _analiza lubią tę wiadomość

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirelS wrote:
    Hej dziewczyny widzę, że nie tylko mi dokucza kręgosłup. Zaszalałam z przygotowaniami świątecznymi i nie spałam całą noc przez rwe kulszowa, ciągnie aż po palce u nóg, jak sobie z tym poradzić ? :(

Co do wagi - u mnie 66 kg a było w grudniu 58, ale i brzuszek spory zaczyna być, biust to chyba F więc też swoje waży i ponoć na buzi okraglutka się robię do tego wody i dzidzia i mamy całokształt wagi :D a co tam będziemy się odchudzac z Chodakowską albo MelB :D

Smacznego Jajka wszystkim :*

A bierzesz magnez?
    Ja biorę 1 tabletkę dziennie a jak skurcze dokuczają to druga przed snem i mniej dokuczają:)

kamenkaa lubi tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • _cherryLady Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu chyba zagladam jako ta z najmlodsza ciaza- ale pozwole sobie napisac :)

Dzis +6,5 kg. I powiem Wam, ze tez nie jem wiele wiecej niz przed ciaza i ogolnie nie widze bym przybrala gdzies indziej niz na brzuchu i cyckach- cycki ewidentnie urosly. Zatrzymuje mi sie tez woda w organizmie- widze to np po spuchnietych paluchach. Sadze wiec ze skoro nie jem za dwoch tylko dla dwoch to po prostu tak ma byc :) niektore 6 kg tyja przez cala ciaze... ale coz :)

Widzialam ze ktos pisal ze nie wie jak rozpoznac te twardnienia. Mnie gin wytlumaczyla to tak, ze na dole jakby wystaje podbrzusze. I jak sie dotknie palcami to czuc bardzo twarde miesnie. Zeby sprawdzic czy to stawiajaca sie macica nalezy sie polozyc, a nie stojac!! Dotknac podbrzusza- jesli jest twarde ale po chwili lezenia najlepiej na boku pusci tzn ze to macica. Jesli nie boli i dzieje sie tak max 10 razy dziennie to jest to normalne i nie ma sie czym martwic. To jest wazne- nie moze bolec. :))

Za duzo tu nie pisze bo siedze na sierpniowkach z racji terminu om 01.08 ale czasem poradzilyscie cos dobrym slowem, woec i Wam chcialabym zyczyc spokojnych i smacznych swiat :D caluski w brzuszki :)

Agness27, LilouK, nowatorka, kamenkaa, jusella, eve90, Malwinaa lubią tę wiadomość

Nasza Marcysia jest już z nami <3
    bobas.gif
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z Wami w 25 tygodniu:)
    Ja to dzis przygotowywalam cala święconkę i zapomniałam kupić do niej kielbaski i baranka:).
    Męża wyslalam do sklepu ale niestety bylo bez baranka bo wybrali:)
    Dzis upiekłam plesniaka i ciasto bounty ze stronki moje wypieki ktara podesłałyście i wyszlo pyszne:)))
    Zaraz zabieram sie za robienie salatki z tuńczykiem:)

Wesołych,spokojnych Swiat Dziewczyny:)))

LilouK, jusella, eve90, kamenkaa lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness27 wrote:
    Witam sie z Wami w 25 tygodniu:)
    Ja to dzis przygotowywalam cala święconkę i zapomniałam kupić do niej kielbaski i baranka:).
    Męża wyslalam do sklepu ale niestety bylo bez baranka bo wybrali:)
    Dzis upiekłam plesniaka i ciasto bounty ze stronki moje wypieki ktara podesłałyście i wyszlo pyszne:)))
    Zaraz zabieram sie za robienie salatki z tuńczykiem:)

Wesołych,spokojnych Swiat Dziewczyny:)))

Uwielbiam Bounty :)
    a co to plesniak ? bo nie znam tego ..

‹‹ 702 703 704 705 706 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ