Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalile wrote:Ale jakie minusy
Koszenie, odśnieżanie, palenie w piecu (u nas był na drewno i węgiel). No i ja nie przepadam za robotą na działce
Oj nie ma tak źle NaprawdęJA natomiast nie chciałabym mieszkać w bloku ...
To kwestia przyzwyczajenia
Ja uwielbiam sadzić kwaituszki już mi rosną :)kolorowe
Ostatnio bratki zasadziłam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 23:53
Dalile, jusella lubią tę wiadomość
-
Ale się rozpisałyście!
Nadrobiłam
U mnie dziś cały dzień coś, sprzątanie,zakupy, trochę też siebie ogarnęłam, bo ostatnio się zapusciłam.
Dziewczyny, coraz ciężej mi zakładać buty. A gdzie tu jeszcze 3 mce?
Też macie tak, że Wasz brzuch z rana jest 2 albo 3 razy mniejszy niż wieczorem czy po zjedzeniu czegoś?jusella, eve90, kamenkaa, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta wrote:Ale się rozpisałyście!
Nadrobiłam
U mnie dziś cały dzień coś, sprzątanie,zakupy, trochę też siebie ogarnęłam, bo ostatnio się zapusciłam.
Dziewczyny, coraz ciężej mi zakładać buty. A gdzie tu jeszcze 3 mce?
Też macie tak, że Wasz brzuch z rana jest 2 albo 3 razy mniejszy niż wieczorem czy po zjedzeniu czegoś?jusella, kamenkaa, Agness27 lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Co do badania szyjki, to moja gin co wizytę bada ręcznie i sprawdza jak się ma. Wczoraj nawet zapytałam, kiedy się mierzy na usg, to powiedziała, że wówczas gdy podczas badania palpacyjnego wyjdzie coś nie tak.
W ogóle moja mała jest ułożona miednicowo i czuję, jak mnie rączkami boksuje. Wczoraj na usg było widać już bardzo dokładnie każdą kosteczkę u rąk.jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
dobry!
jej, człowiek idzie spać a wy tak zasuwacie..
kapusta to świetny sposób- stosowałam przy kontuzji w pierwszej młodościa muszę się wam pochwalić! byłam u fizjoterapeuty i po wizycie nie boli mnie kręgosłup!
facet specjalizuje się w pracy nad ciężarnymi i zgodnie z ginem pozwolili mi stosować rollmasaż- ulga natychmiastowa i niesamowita- przy okazji sprawdza się też na opuchliznę i regularny jej zapobiega
Przed wizytą masowałam tylko łydki, stopy i pośladki ale uznali wspólnie że skoro ćwiczyłam na tym intensywnie przed ciążą to teraz też mogę bez obaw tylko oczywiście mam brzuch omijać
majeczka87, jusella, kot_bury, kamenkaa, Agness27, Agaax lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Ej a którą mamy teraz młodość?
Wesołych dziewczyny! Pogody ducha, zdrowych dzieci i dużo radości w życiu.
Nie mogę spać. Też chcę na masaż (bez wskazań chce się porozpieszczać)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 09:15
jusella, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Witam, witam!
Zdrowych, wesołych Świąt kobity
Ja dziś jajec nie tykam, pod żadną postacią. Jutro będę się produkować i uraczać przyszłych teściów polskim śniadaniem wielkanocym, jajami z farszem, kiełbachą, domowym chrzanem i szarlotką tatrzańską.
Agaax, gratki, 800g to już kawał baby
Kapucha! Uwielbiam. Wiem, że potrafi zdziałać "cuda", ale nie wiedziałąm, że pomaga też na opuchliznęGatunek ma znaczenie? Bo tutaj te kapusty jakieś dziwne są i raczej nie przypominają polskiej białej.
Jak tam u Was z wagą?majeczka87, jusella, kamenkaa, Agaax lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę Wam Błogosławionych, bezskurczowych, bezbólowych, bezzgagowych, miłych zdrowych Świąt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 10:13
jusella, Maka, aisa, MirelS, Malwinaa, kamenkaa, eve90, Agaax, _analiza lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Lilouk co do gatunku kapuchyto nie wiem
.
Dalile a ja zastanawiam czy nie lepiej teraz się zważyć a potem omijać wagę z daleka
Właśnie do mnie dotarło, że za 6 dni Pierworodny osiemnastkę kończy! A moja Mama jak miała tyle lat co ją to została Babcią! Załamałam się troszkęMirelS, kamenkaa, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
No to pierworodny kawał chłopa
Prosze jaką sobie przerwę od pieluch zrobiłaś
Z babciowaniem, to nie wywołuj wilka z lasu, bo ci jeszcze syn coś niedługo ogłosi
Ja zbieram się do apteki, bo babcia do mamy zapomniała jakiś tam swoich ziółekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 10:21
jusella, Telashe, kamenkaa lubią tę wiadomość