Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesolych Swiat ! Ja niestety mam swieta do d... bo moj chory, ja go unikam wiec oboje siedzimy w domu w innych pokojach i tyle mi po swietach. Rodziny tu nie mam a do tesciow samej to mi sie nie chce isc zwlaszcza ze oni tez chorzy
Co do ryb wedzonych to rozne sa zdania na ten temat z tego co czytam ale ja osobiscie nie jem i jakos ten rok przezyje bez nichWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 22:52
-
Dalile wrote:Dla nas plesniak to bardzo tradycyjny jest
kruche ciasto dzem (u nas pozeczkowy) i pianka z bialek pod ciastem zapieczona.
U Nas na śląsku nie znamy takiego czegoś ....
jak to " u Nos godają sernik makowiec i kołocz "heheheh
a pleśniak myslałam ze to jakis ser z pleśnia powaga hehWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 23:09
LilouK, jusella lubią tę wiadomość
-
Co do stawiania się brzucha to zaczęłam odczuwać właśnie
jak leżę to czuję jakby młody się wypychal i czuje taka naciągnieta skórę. Czasami nie wiem czy to on rzeczywiście się pcha, ale wystarczy dotknąć brzuch, że cały jest twardy a nie jak czasami tylko z jednej strony.
Co do pamięci...dzisiaj kazałam mężowi włożyć baterie do zmywarki i ja włączyć... Oczywiście chodziło o tabletkę. Śmiał się A ja mowie a nie przesadzaj, jedna dziewczyna na forum zamiast trzepac jajka trzepala olej.... Ale się usmial i mówi dobre na prawdę dobre!! Haha
Padam... Narobilam się troszku.. Od jutra laba!
Wesołych Świąt!Kasiulina, jusella, aisa, kamenkaa, _analiza lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Malwinaa wrote:Dziewczyny normalnie z godzine temu wyskoczyly mi na wewnetrznej stronie kolana prawego takie okrutnie swedzace krostki, zaczerwienienie i takie mini wybroczynki
Miala tak ktoras ?
-
Malwinaa wrote:Dziewczyny normalnie z godzine temu wyskoczyly mi na wewnetrznej stronie kolana prawego takie okrutnie swedzace krostki, zaczerwienienie i takie mini wybroczynki
Miala tak ktoras ?
Ja mam takie coś, tylko na kościach biodrowych. Dzisiaj sie zastanawiałam, czy to nie od jakiejś bielizny. Ale swędzi jak się kładę do łózka, wieczorem. W ciągu dnia nie.17.07.2016
-
Wesołego Alleluja! Radosnych, pogodnych i zdrowych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego!!! Dużo słońca, radości i miłości
Zadowolenia z tych naszych małych pisklaków (szybkich i w miarę bezbolesnych ich wyklući z tych większych tatusiów kurczaków
ania181111, Ejrene, MirelS, jusella, kamenkaa, eve90, Agness27, kot_bury, _analiza lubią tę wiadomość