Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka wrote:Właśnie pytałam i pielęgniarki i lekarza internisty, zerkneli i tyle.
Dziewczyny upadlam na tylek, serduszko puka, młody kopie. Myślicie że coś mogło się stać?wiesz dzidziuś jest dobrze chroniony w brzuszku więc pewnie tylko się wstrząsnął
gorzej jak byś na brzuszek upadła
nie martw się
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
źle wpływają na mnie święta- doznałam zamroczenia umysłu. W przypływie hormonów zaproponowałam teściowej spotkanie na ubitej ziemi celem rozwiązania wszystkiego za jednym zamachem i podjęcia próby życia w pokoju. Spotkanie w środę. Dobijcie mnie.
niezapominajka, Maka, jusella, kama005, kamenkaa, Gagaga, Agness27, LilouK, majeczka87, Ejrene, kot_bury lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
kama005 wrote:Malwinaa jak tam te kosteczki? Są nadal i tak samo swedza?
Mam nadzieje, że to żadem wstęp do niczego, tylko jednorazowy wybryk
Piękny dziś mamy dzieńTrzeba się wybrać na spacer
Ja dziś do rodziców śmigam
A Wy co dziś porabiacie
?
jusella, LilouK lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny:)
My wczoraj pojechaliśmy do teściów bo blisko mamy a potem wspólnie z Nimi wybraliśmy sie na spacer po lesie bo ladna pogoda byla tylko trochę wiatr mocno wial ale nawet nie bylam zmęczona po nim
Dzis tez słoneczko jest ale juz sporo zimniejsze powietrze-może jeszcze sie ociepli i tez pójdziemy na spacer:)
Jak narazie czekamy na goscijusella, LilouK lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja się witam po nieprzespanej nocy. U nas pogoda paskudna, cała noc szalał wiatr z deszczem. Bardzo silny wiatr. A ja nie wiedzieć czemu, zawsze spać nie mogę jak wieje. Najgorsza pogoda z możliwych.
Wczoraj dzień spędzony świątecznie ze znajomymi, dzisiaj czas dla nas na odpoczynek.
Dziewczyny, mój sernik bez sera wyszedł super i na prawdę ciężko zgadnąć, że tam nie ma serajusella, LilouK, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
dzień dobry
u mnie zapowiada się piękny dzień - już 13 stopni w cieniu
Jeszcze sucha jestem bo Pierworodny śpi ale nie wiem jak długomoże oszczędzi biednej starej matki...
Ja czekam bo ma zajrzeć do mnie siostra Tatuśka z mężem i dzieciakami
a po obiedzie planuję długi spacer (zobaczymy na ile kręgosłup pozwoli)
Miłego, słonecznego i w miarę suchego śmigusaLilouK, aisa, eve90 lubią tę wiadomość
-
Witam się pięknie
Fajnie Wam, że u większości z Was pogoda ładna i możecie odwiedzać rodzinkę, spacerować i cieszyć się świętami w gronie najbliższych itd.
Ja znowu gniję sama. Pogoda podobnie jak u Naditty, silny wiatr, póki co nie leje. Nawet z psem nie wyjdę na spacer, bo mi go zwieje
Serniczek bez sera jest super, uwielbiam, szczególnie jak jest jeszcze cieplutkiTym, które jeszcze nie próbowały, szczerze polecam, bo jest szybki i tani w wykonaniu.
Mam jakiegoś doła od wczoraj, pożarłam się z B, w sumie nie wiem o co, glowa mnie pobolewa, wszystko mnie wkurza i generalnie jest mi źle. Najchętniej poszłabym znowu spać.
A w ogóle, u nas zostało równiótko 15 tygodni do przewidywanego dnia porodu wg.USGJak ten czas zapitala...
Pięknego dnia dziewczyny. Czerpcie z niego jak najwięcej się daWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 11:47
-
Oj Lilouk - głowa do góry! Ja się z Tatuśkiem przez telefon kłócę prawie codziennie i są momenty, że żałuję, że nie wzięliśmy śluby bo nawet rozwieść się nie mogę
(a czasami mam cholerna ochotę)
LilouK, niezapominajka, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość