Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane nie żebym was strassyla ale u mnie kilka czerwonych krostek z zaognionym miejscem to był polpasiec ..
i swedzialo jak cholera . Ja gdyby nie mega swędzenie nawet bym się tym nie zainteresowała , bo polpasiec kojarzył mi się z wielkimi ranami. Dwa tyg w domu bez leków przeszło jak ręka odjal
przepraszam za błędy jeśli są , ale pisze z telefonu i ciężko poprawiać kasy błąd
wesołych świąt !!
jusella, kamenkaa, Agness27 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Ach ten półpasiec. Co prawda też mi przyszedł do głowy. Warto xbadac. Moja mama ma to teraz... Mam nadzieję że jej szybko minie.
Ja sobie właśnie leze i odpoczywam. Rano byliśmy u teściowej na śniadaniu.
Mąż już w pracy i mam dzień dla siebie.
Dzień lenia
Mnie w nocy bolała lewa noga od uda w dół. No masakra jakaś. Dobrze ze wizyta jiz we wtorek u Gin to może mi zleci jakieś badania. Stopy bolą nadal ale dzisiaj jest znosnie.jusella, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Witamy się pięknie
Jeszcze raz Wesołych, zdrowych Świąt dziewczyny!
Ja od 6 w kuchni. Już po śniadanku, które zjadłam na obiad, bo goście utkneli mi w korku na grubo ponad 2h. Dobre było, na szczęście zostało jeszcze na jutroCiepła szarlotka tatrzańska z bitą śmietaną- niebo w paszczy, nie przetrwa długo
Biorę z Was przykład, pora wyciągnąć kopytka i poleżeć do góry Heńkiem na kanapie.
U mnie pogoda wyjątkowo szpetna i zmienna- dosłownie 4 pory roku w 5min, strach wyjść na zewnątrz.
Od rana męczą mnie jakieś sensacje żołądkowe. Orientujecie się, czy można węgiel wziać? To chyba kara za to, że w nocy zrobiłam sobie domową zapiekankę z grzybami, szynką i serem na bagietce... mi się zachciało i nie mogłam czekac do rana
Miłego dnia kobitkikama005, jusella, kamenkaa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Słonecznik odtyka a czekolada zatyka
Mnie się na szczęście uregulowało i nawet mogę się pochwalić, że od tygodni 2 razy dziennie do kibelka chadzam. A słonecznik przy tym pomógł - ogólnie ziarenka pomagają
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 17:06
eve90, kamenkaa, Agness27 lubią tę wiadomość
-
No to nieźle mnie z tym polpascem nastraszylyscie... Szczególnie jak przeczytałam o skutkach w ciąży. Tylko, że mnie nic nie swędzi, nic nie piecze, zero gorączki czy innych objawów i mam już to dość długo. Jakiś czas temu byłam u internisty i pokazywalam i też nie szczególnie się zainteresowała.. Jednak mi to zaczyna przeszkadzać bo nie wygląda to fajnie.. No nic we wtorek idę po to skierowanie.
jusella lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:No to nieźle mnie z tym polpascem nastraszylyscie... Szczególnie jak przeczytałam o skutkach w ciąży. Tylko, że mnie nic nie swędzi, nic nie piecze, zero gorączki czy innych objawów i mam już to dość długo. Jakiś czas temu byłam u internisty i pokazywalam i też nie szczególnie się zainteresowała.. Jednak mi to zaczyna przeszkadzać bo nie wygląda to fajnie.. No nic we wtorek idę po to skierowanie.
nie martw sięidź do lekarza a jak Cię coś niepokoi to do szpitala i Cię zbadaja
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny półpasiec najpierw bardzo swędzi a później bardzo boli- takie nerwobóle i zazwyczaj są to skupiska krostek, ja miałam dwa razy raz na nodze, a drugim razem od brzucha aż do łopatki przez pół tlowia. I wywołuje go ten sam wirus co ospę wietrzną, i nie jest się tak łatwo zarazić.
Maka jak masz już jakiś czas to na pewno nie jest to tak że spokojnie