Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja idę na krzywą po raz drugi w poniedziałek dla mnie najgorsze jest to czekanie bo ostatnio dosyć dobrze przeszłam ale tyle dziwnych ludzi się tam przewijało że masakra. teraz szybko mi będą mijać te tygodnie o co chwilę gdzieś mam wizyty ginekolog, endokrynolog, dentysta masakra.. bankructwo gwarantowane
TheForfie lubi tę wiadomość
-
nowatorka 4 kg suuper, ja już 8 na plusie ;/ no ale cóż wszyscy mi teraz mówią że schudłam wszystko mi w brzuch idzie teraz... wcześniej niestety troche też w uda, ale to jak młoda wyjdzie szybko powinno się stracić jeźdżąc konno
ja byłam w ikei dzisiaj cieszyłam się jak dziecko, kupiłam sobie materiały na literki i poduszki dla młodej...
u kogo robicie zakupy na allegro że da się wszytko kupić w jednej paczce bo mi brakuje dużo mniejszych rzeczy a nie chciałabym płacić za wiele przesyłek.
jusella, ania181111, nowatorka, eve90, TheForfie, _analiza lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Dokładnie, Mam ubezpieczenie w PZU a chyba nie mam jakiejś karty albo nic o tym nie wiem... To też mogę tą paczkę dostać?
My na obiad jedliśmy w restauracji azjatyckiej. Było pycha! Kurczak w miodzie mniam!
Potem zrobiliśmy sobie spacer i zahaczyliśmy o SMYKa. Obejrzeliśmy sobie wózek Bebetto i Adamex i fotelik Maxi cosi.
Powiedzcie mi. Wszystko fajnie ale bazę isofix musimy kupić oddzielnie? Bo nie widzieliśmy w SMYKu przy fotelikach...
Potem ja zaszalałam w C&A i kupiłam sobie 3 rzeczy bo pomału nie mam w czym chodzić.
Stopy mnie drastycznie bolą więc teraz czas odpocząć... Lewa noga już trochę daje do wiwatu jak siedze na łóżkuEhh ciężkie życie....
Ja robię w czwartek glukozę i jakoś mnie to nie rusza jak na razieJedyne co to odechciewa mi się tego siedzenia tyle czasu tam
Mi glukozę dają i gin mi powiedziała by do tego nie dawać cytryny
-
majeczka87 wrote:A jak nie mam tej karty a place polise yo isc do.ksiegowej w pracy zeby mi zalatwila?
jak masz polisę to nie wiem właśnie.
Do mnie księgowa sama zadzwoniła ze mi na maila wyśle ta ofertę która wam wyslalamze " mi się należy i mam brać "
Agness27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No właśnie ja mam polisę OC w PZU więc nie wiem. Zadzwonię do babeczki z PZU która się tym zajmuje naszymi ubezpieczeniami i się dowiem. O to jest myśl!
Ubezpieczenie grupowe mamy w Warcie i tam dostaniemy kase od urodzenia dziecka...
Dziewczyny jak mi się nic nie chce!
jusella lubi tę wiadomość
-
Nowatorka, to idziemy prawie łeb w łeb, bo u mnie +3,5 kg wg ostatniego ważenia
Tylko nie wiem jakim cudem taki mały przyrost, a mi poszło nawet w policzki
Dalile, nie przejmuj się, ja mam zaledwie kilka rzeczy dla maluszka. Taka mała reklamówka, to wszystko. Zaczyna mnie to powoli przerażać. Nawet wczoraj zapytałam męża co by było gdybym urodziła wcześniej i niespodziewanie. Odpowiedział, że przecież to nie problem pojechać do sklepu i wszystko kupić. Może i ma rację...jusella, nowatorka lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ja miałam 75
Naditta mąż ma racjęnie ma co panikowac spokojnieeee
chociaż ja na początku jak zaszlam w ciążę tak miałam ze "bozeee nic nie mam " i kupowałam A terazzzzz to dostalam tamto też dostalam i się już tyyleee uzbieralooo
jusella lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kijanka ja pozamawiałam te rzeczy u tego sprzedającego: Swiat____Dziecka - nie wyślę linka bo piszę z tel., ale ceny wg mnie korzystne. Prawda, że z zakupami nie ma problemu - można wszystko na raz, bo w sklepach nie brakuje. Tylko kwestia kasy, że na spokojnie można powybierac gdzie się bardziej opłaca i się jakby na raty wydatki rozkłada
To już każdy po swojemu robi.
Teraz chyba każda musi 75 robić. Ja z tą krzywą poczekam do czwartku aż mi zejdzie świątecZny cukier z krwijusella, majeczka87, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, same dobre wieści
ja dziś w przypływie energii posprzatala szafę i zamówiłam sobie kilka ciuszkow - w coraz mniej się mieszcze
Ja od początku przytyłam 4kg,ale czuje,ze teraz poleci lawinowo! Ale ograniczyłam słodycze, na które ostatnio miałam chcice.
Trzymam kciuki za resztę wizyt w tym tygodniu! Ja w sobotę idę na glukozę, bleeejusella, _analiza lubią tę wiadomość