Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakieś rady ba bezsenność.? Położyłam się lekko po północy o tak jak wczoraj obudziłam się po 1... I oczywiście wyspana. Mąż chrapie co jiz doprowadza mnie do szału i się wnerwiam i wiem ze nie zasne bo potrzebuje ciszy... Kolejna taka noc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 02:28
-
Dzień dobry
Mówiłam że da się przeżyć z ta glukozanajgorsze to czekanie właśnie .... mi po godzinie właśnie jakoś toooo trochę mnie zemdlilo Ale wytrzymałam
I po dwóch godzinach strasznie spać mi się chciało
stokrotka2013, jusella lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
kama005 wrote:Jakieś rady ba bezsenność.? Położyłam się lekko po północy o tak jak wczoraj obudziłam się po 1... I oczywiście wyspana. Mąż chrapie co jiz doprowadza mnie do szału i się wnerwiam i wiem ze nie zasne bo potrzebuje ciazy... Kolejna taka noc...
Kama, a próbowałas zatyczki do uszu i melisa?
17.07.2016
-
hej
ja zamiast melissy wolę rumianek, albo olejek różany w sypialni
ciężka noc, dziwne sny a jak się obudziłam mogłabym przysiąc że ojca widziałam...
przynajmniej już wie co dziś robię- łapacz snów nad łóżeczko... jednak matka zrobi wszystko żeby chronić swoje dziecko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 09:13
kot_bury lubi tę wiadomość
Sergiusz
-
Mnie dzisiaj też męczyły jakieś dziwne sny. Śniło mi się, że mąż przebiegł że urodziłam. Chłopca. Ale jeszcze muszę urodzić dziewczynkę. On w tym czasie przyniesie pokazać mi chłopca. Poszłam do pokoju gdzie miałam rodzić, a tam fotel i u jego stóp tunel, którym potem zjeżdża dziecko, bo przecież wypadnie że mnie pod ciśnieniem. Zaczęłam próbować, ale nic nie szło. W tym czasie mąż przyniósł mi sama nogę. Żeby nie dźwigać całego dziecka. I oglądaliśmy ta nogę... I się obudziłam. Makabra jakaś
kot_bury, TheForfie, jusella, aisa, _analiza, kama005, Ejrene lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Hello.
Ja rożek lubiłampierwsze dziecko i tak trochę na początku bałam się do cycka przystawiac bez niego. Dawałam na kolana poduchy i syna w rozku więc dla mnie był bardzo przydatny.
A ja dzisiaj rano zaliczyłam szpital.... Od 5 rano zaczął mnie brzuch i kręgosłup boleć.. Nawet trzy razy do ubikacji leciałam bo mnie cislo. Rano o 8 dalej bolało więc się wystraszylam. Akurat trafiłam ma mojego lekarza w szpitalu i od razu mnie zbadał i usg zrobił. Ogólnie wszystko dobrze a szyjka 4 cm ale miesiąc temu miała 5 cm. Kazał leżeć brać duphaston i nospe. Wczoraj się nabiegalam więc może przez to....Na szczęście w domu a nie zostawili mnie w szpitalu.https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Jest tutaj moze jakas mama przed slubem? Bo nie wiem jak to jest z pieniedzmi.. Czytałam o 1000 co miesiac przez rok o tych 500, ale nie wiem jak to z tym bo ucze się i nie pracuje, tata pracuje ale nie mamy jeszcze ślubu to jak? I nie wiem czy nie bede dostawała czegoś z tyt. ze właśnie nie mam męża - samotna matka, czy jak jest ojciec to juz tak nie jest? Pomóżcie bo czytałam na roznych stronach ale nigdzie tak dokladnie o tym nie piszą.
A z bezsennością ja radze sobie tak, że spałam zawse od 10 i budziłam sie o 12, 2, 5 i juz nie spałam zaczelam sie klasc pozniej, az nie bylam taka zmeczona ze mi same oczy lecialy, po 12 i budze sie czasami na siku -
theforfie, nie wiem czy dobrze zrozumiałam- zastanawiasz się nad kosinakowym?
Sprawdź jak jesteś ubezpieczana- mianowicie jakie składki są od Ciebie odprowadzaneżaden zasiłek z ZUS nie należy się osobie od której nie są odprowadzane składki zdrowotne. Szkoła powinna Cię ubezpieczać. Jeśli nie ZUS to mops może być dla Ciebie opcją.
Sergiusz
-
mam na mysli to ze kiedy mozna najpozniej od swiat hehehe chyba do konca tygodnia zjem ciasta i w przyszlym juz nie bede jadla tylko pod koniec sie przejade na to badanie;)
eve90, MirelS lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
majeczka87 wrote:mam na mysli to ze kiedy mozna najpozniej od swiat hehehe chyba do konca tygodnia zjem ciasta i w przyszlym juz nie bede jadla tylko pod koniec sie przejade na to badanie;)
Obciążenie węglowodanami przed badaniem ma nikłe znaczenie. Nawet jest taki wymóg, żeby przed krzywą nie modyfikować ilości zjadanych węglowodanów.
No, chyba, że są to torty dziennie.
Tylko ważne: w nocy przed krzywą trzeba się wyspać i być na czczo 8-12h.
Jak trzustka daje radę, to da radę, jak nie - to lepiej wiedzieć od razu.jusella lubi tę wiadomość