Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalile wrote:Mam dziś jakiś dołeczek... usypiecie mi górkę?
Wkurza mnie, że nic dla dzidzi jeszcze nie mam...ale facet od remontu przyjdzie dopiero w piątek i trochę mu ten remont zajmie.
Bez niego nie mam co kupować.
Oj.. Ja też jeszcze malutko mam. Zrób sobie listę, powybieraj, pozapisuj linki i jak będzie już gdzie trzymać to tylko zamówisz i nie będziesz tracić czasu na wybieraniejeszcze mamy trochę czasu. W dzisiejszych czasach kupić to nie problem byle by mieć za co
jusella, kot_bury, Maka, eve90, aisa, _analiza lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Wszystko ok, nie wiem ile wazy bo nie mierzyl.siedziala sobie tyleczkiem na dole. Ja dostalam zelazo
A i przytylam 4 kg od poczatkuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 16:38
jusella, Telashe, Inska, Ejrene, stokrotka2013, MirelS, majeczka87, eve90, aisa, _analiza, Dalile, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja, lekko opóźniona dzisiaj
Gratuluję udanych wizyt!
Boziu, ależ mam lenia. Zaliczyłam ponad godzinny spacer z psem, potem pieszą wycieczkę do Tesco. Nic mi się nie chce, nawet gotować, a miałam takie ambitne plany kulinarne na dziś.
Na obiad wsunęłam resztę szarlotki. Ładniejusella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję udanych wizyt
Ja sobie polepszyłam humor,bo zrobiłam troszkę zakupów, tj. przewijak, rożek, pieluszki muślinowe, flanelowe, tetrowe, butelki, smoczek itp. pierdółki u jednego sprzedawcy na allegro i wykorzystałam kupon 20 zł więc przesyłka za free
Ja też już ok. 8kg na plusiea gdzie to do końca oO
jusella, majeczka87, Maka, eve90, aisa, Dalile lubią tę wiadomość
-
U mnie +6kg. Miałam kilkutygodniowy zastój, ale widzę, że waga znowu idzie w górę.
Wzięłam się za czyszczenie/pranie darowanego wózka i bouncera. Oba w kolorze czarnym, feee.
Czyszcząc ten nieszczęsny bouncer stwierdziłam, że chyba pękłaby mi wątroba z rozpaczy, gdybym bez oglądania zamówiła go na necie. A mialam taki plan powiem szczerze. Na obrazku super, w rzeczywistości kupa jakich mało- szmara i kawałek drutu! -
Dzień dobry
Dalile nie martw się ja nie mam jeszcze kompletnie nic, mieliśmy dzisiaj jechać po panele i farby do pokoiku (taki pierwszy zakup) ale... właśnie odebralismy samochód od mechanika 1,5 tys. Jutro może się wybierzemy.
Dziewczyny ja też jutro będę się męczyła z glukoza.. Mam stresa.
Dzisiaj byłam u internisty po skierowanie do ortopedy i dermatologa. Do ortopedy dostałam. Na to dziadostwo na brodzie powiedziała że to nic takiego (czyt. po cholerę Ci dermatolog) kazała pić wapno i smarować maścia alatan plus... Zobaczymy. Najwyżej pójdę prywatnie. -
https://klubpzupomoc.pl/produkty/paczka?utm_source=pzupaczka&utm_medium=paczka2801&utm_campaign=pzumail
Tutaj macie napisane co i jak
co prawda to tylko próbki Ale zawsze warto wypróbowaćAgness27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Maka wrote:A glukoze normalnie kupowalas w aptece czy na miejscu dostałaś? Ja dziś dzwoniłam do labu i mam przynieś sobie wszystko - nawet wodę..
więc spoko
Ale nie wszędzie mają i trzeba kupić
to koszt ok 5zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 19:10
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]