Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marchewa, fajnie że jesteś. Trochę nam się bałagan robi jak Cię nie ma. Kicha że miałaś takie ciężkie dni, ale mam nadzieje że teraz będzie juz tylko lepiej.
Do dopisania
*02.07.2016 - ruda69742
*15.07.2016 - LilouK
Jest jeszcze kasiulek1201 ale nie podała daty.
-
Dziewczyny zrobilam dziś bete. W czwartek była 39 dziś 100. Martwi mnie tylko progesteronem bo w poniedziałek był 35 a dziś 31. Podobno poziom progesteronu waha sie nawet w ciągu dnia ...myślicie że ok?
majeczka87 lubi tę wiadomość
Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
daktylek wrote:Dziewczyny zrobilam dziś bete. W czwartek była 39 dziś 100. Martwi mnie tylko progesteronem bo w poniedziałek był 35 a dziś 31. Podobno poziom progesteronu waha sie nawet w ciągu dnia ...myślicie że ok?
-
U nas były często serduszka, co do dnia to nie wiem kiedy była ovu i który raz mógł być tym więc teorii z ovu nie potwierdzę.
Monika, fajnie by było gdyby była dziewczynka teraz, ale chłopak też będzie fajny - kompan dla Jaśka Płeć nieważna, ważne aby było zdrowe!
LilouK, mam podobne odczucia, z naturą w pewnych przypadkach się nie wygra. Tym razem wszystko będzie ok!
MartaT, ja nigdy nie miałam do czynienia z luteiną.
Nowatorska, coraz gorzej na tym świecie się dzieje. Takie mieszanie kultur i ras które nie chcą się integrować do niczego dobrego nie zaprowadzi.
Ja biorę tylko kwas foliowy. Jest teoria że przez zbyt wczesne branie wit dla ciężarnych rodzą się większe dzieci.
Kas50, stres spowodowany tym żeby wszystko się udało na urodzinach Młodej spowodował rozwolnienie. Udanej zabawy
Daktylek, beta ładnie przyrosła. Wartości prog faktycznie wahają się w ciągu dnia. Gdyby coś było nie tak to i beta by spadała a ona ładnie urosła. Ja myślę że jest ok -
Talusia wrote:Dzien dobry!
Ja dzis musiałam zrezygnowac z pracy,bo wczoraj padalam i ciagle mi niedobrze bylo...
Pewnie jazda będzie, ze mnie nie ma w pracy.. typowe.
W srode mam lekarza i wyblagam l4 bo naprawde już nie daje rady..
A W poniedziałek wchodzi mi nowa umowa w zycie,takze nie martwi mnie to.. -
Ja jeszcze karty ciąży nie mam. Moze w środę mi założy bo idę do innego lekarza. Od kilku dni w ogóle nie boli mnie brzuch, zero objawów. Tylko cycki powiekszone... nie mam jakiegoś apetytu.... w ogole jestem zeschizowana ta glukoza 100 na czczo.... a teraz w tv o cukrzycy..... strasznie sie boje
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Izulala pogadaj z lekarzem o tej glukozie, na pewno cie uspokoi.
ja teraz juz nie czuje bolow brzucha jak tydzien temu, chyba fasol sie zagniezdzil na dobre.
Edka a gdzie to imprezujesz dzisiaj?
ja mam ochote cos porobic dzisiaj ale sama nie wiem co... myslalam o kinie ale nie wiem....ostatnio czesto chodze
-
Ja cos czuje,ze posiedse u lekarza troche bo mam duzo pytan: D
Mam nadzieje,ze zrobi mo usg, i ze powie se to 6tydz.. bo jak bylam 4.11 u tego debila,to on sam nie wiedział ktory tylko mówił ze moze 3/4.. a zrobil mi tylko badania ginekologiczne..
Normalnie bym szła do mojej doktor,ktora robi mi za kazdym razem usg.. ale jest na miesięcznym urlopie a dla mnie liczył sie czas bo nie cierpliwa jestem.. -
Dzieki za rady. W środę ide do gina i macie rację. Trzaba polegać na lekarzu a nie samemu się bawić w diagnoste. Ale to nawyk z okresu starań o owulke ja też biorę tylko kwas foliowy. Nawet pani w aptece powiedziala że do trzeciego miesiąca to wystarczy...Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
Wiola90 wrote:Dziewczyny pijecie kawę? Ja dzisiaj jestem jakaś nie do życia, zasypiam na stojąco i zrobiłam sobie taką słabiutką.
PIłam kawe przed ciążą chyba 5,6 kubkó dziennie maniaczka kawy a gdy sie dowiedziałam że jestem w ciaży nie pije wogóle
wole nie ryzykować...Ollaala lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:PIłam kawe przed ciążą chyba 5,6 kubkó dziennie maniaczka kawy a gdy sie dowiedziałam że jestem w ciaży nie pije wogóle
wole nie ryzykować...
Ja też generalnie staram się nie pić, ale jestem niskociśnieniowcem i czasem ciężko.
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Czesc dziewczyny! Troche weekendowo zaniedbalam czytanie i pisanie, ale juz jestem! Witam wszystkie nowe lipcowki i sciskam "stare"
Bylam w czwartek u innego gina i bylam bardzo zadowolona, zrobila rzetelny wywiad, porzadnie mnie zbadala, lacznie z osluchaniem serca i pluc i obmacaniem tarczycy (w Rodzinie mamy klopoty z tarczyca). Potem zrobila badanie usg i niestety niezbyt podobal jej sie ksztalt pecherzyka, cos wspomniala, ze jest nieregularny/nietypowy. Nic strasznego nie prorokowala, i powiedziala, ze musimy poczekac i powtorzyc badanie za 2 tygodnie. No i ja sie oczywiscie zmartwilam teraz juz wyluzowalam, bo i tak nie mam na to wyplywu. Staram sie nie myslec i nie wymyslac scenariuszy, ale czasem mnie zlapie.
Ciesze sie, ze u Was dobrze.
Cycki dalej bola!a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...