Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny.. czy od wysilku mozna dostac plamieb?
Bo odkurzalam i poszłam siisu i zauważyłam beżowe plamiebje.. a wcześniej przed odkurzaniem jak szlan to Nir miałam tego.. wczoraj w pracy,byl ruch tez zauważyłam.. a do lekarza w srode ide.. -
nowatorka wrote:Izulala pogadaj z lekarzem o tej glukozie, na pewno cie uspokoi.
ja teraz juz nie czuje bolow brzucha jak tydzien temu, chyba fasol sie zagniezdzil na dobre.
Edka a gdzie to imprezujesz dzisiaj?
ja mam ochote cos porobic dzisiaj ale sama nie wiem co... myslalam o kinie ale nie wiem....ostatnio czesto chodzenowatorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Talusia wrote:Dziewczyny.. czy od wysilku mozna dostac plamieb?
Bo odkurzalam i poszłam siisu i zauważyłam beżowe plamiebje.. a wcześniej przed odkurzaniem jak szlan to Nir miałam tego.. wczoraj w pracy,byl ruch tez zauważyłam.. a do lekarza w srode ide..
Bardzo możliwe, oszczędzaj się, odpoczywaj jak najwięcej. Ja odkurzanie i cięższe zakupy przerzuciłam na męża.Talusia lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Namea bedzie dobrze, zycze ci zeby te 2 tyg szybko minely i zeby na nastepnej wizycie juz bylo wszystko ok.
Talusia zobaczysz co lekarz powie ale juz wiecej narazie nie odkurzaj
Edka baw sie dobrze.
a ja wlasnie wypilam kawe,jakos mi sie zachcialo a wieczorem wychodze na pizze bo sie nudze w domu caly dzien. milego wieczoru wam i waszym fasolkom
Edka, Talusia, namea lubią tę wiadomość
-
widzę że sobota sympatycznie mija
ja piję jedną kawę dziennie. z dużą ilością mleka.
a dzis obzarstwo u kuzynki i zakupy a z empiku ksiazka ciąża tydzień po tygodniu - z miejscem na notatki i wklejanki
wierze ze będzie dobrze i że poprzednie usg było po prostu za wcześnie
miłego wieczoru i udanych imprez imprezujacymaisa, namea lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
zgredka wrote:Hej
Dziś widziałam nóżki i łapki, serducho bije, termin na 1 lipca
Ale licze na czerwiecstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Ja tez piję kawę. Codziennie, ale slabiutka i z mlekiem. Dwie kawy dziennie są dozwolone kobietom w ciąży Grunt to nie przesadzić czy z kawą czy z herbatą czarną czy zieloną
A odnośnie boli podbrzusza, macicy i innych to mam je codziennie. Ale mam nadzieje, że to nie świadczy o tym że coś jest nie tak, bo lekarza mam dopiero 26go...
aisa lubi tę wiadomość
-
Ja tez piję kawę. Codziennie, ale slabiutka i z mlekiem. Dwie kawy dziennie są dozwolone kobietom w ciąży Grunt to nie przesadzić czy z kawą czy z herbatą czarną czy zieloną
A odnośnie boli podbrzusza, macicy i innych to mam je codziennie. Ale mam nadzieje, że to nie świadczy o tym że coś jest nie tak, bo lekarza mam dopiero 26go...
-
September wrote:Tak Zapisałam się na czwartek 26go. Powiedział, że wtedy już powinniśmy coś widzieć A dzień wcześniej mam wizytę na NFZ, na którą się zapisywalam już w wakacje. Ale wiadomo jak to NFZ i 6 tc - nawet USG nie zrobią...
6.06.2015 Aniołek (8tc)