Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaT wrote:Hej Dziewczyny każda z was bierze luteine? czy są jakieś które nie biorą?
ja nie biorę nic oprócz witamin i kwasu foliowego, w środę mam wizytę i mam nadzieje, że wszystko bedzie ok, bo nie mam żadnych objawów oprócz senności i bólu piersi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 23:26
-
Edka wrote:Można wiedzieć dokładnie, ja np czuję kiedy mam owu. a do tego są jeszcze monitoringi
no na monitoringu moze tak, a z tymi odczuciami to tez podobno mozna odczuwac przed, w trakcie i po owulacji, no ale jak ty potrafisz wyczuc ten 1 dzien to super, mmie przez kilka dni bola jajnikiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 23:38
-
moniiikaaa wrote:ja nie biorę nic oprócz witamin i kwasu foliowego, w środę mam wizytę i mam nadzieje, że wszystko bedzie ok, bo nie mam żadnych objawów oprócz senności i bólu piersi.cykl staran- 10
-
majeczka87 wrote:ojaaaa... biedulko... jak sie czujesz... ? e tam chrzanic forum teraz masz myslec przede wszystkim o sobie i maleństwu :* my to na drugim miejscu :*
Wiola90 lubi tę wiadomość
cykl staran- 10
-
Hej dziewczyny, dzis ja spać nie mogę
Ja biorę dupka 3x1 i witaminy prenatalne
Na wtorek umówiona jestem do innego lekarza na konsultację.
Miłego dnia!!nowatorka lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Dzien dobry! Nie wiem, jak u Was ale u mnie pieknie swieci sloneczko i zapowiada sie ladny dzien
U mnie dalej bez zmian, brak mdlosci, piersi bola nieco mniej. Zaczelam wczoraj czytac w necie o obraku objawow w ciazy i zaluje bo sie tylko przestraszylam. Dzisiaj stwierdzilam, ze musze wyluzowac i spokojnie czekac do srody, az pojde do lekarza,
-
Ja nie biorę nic oczywiście poza kwasem foliowym moja gin powiedziała,że na następnej wizycie dostanę skierowanie na badania i wtedy ewentualnie się zobaczy czy będzie konieczność brania czegoś dodatkowo a na dzień dzisiejszy nie jestem zwolenniczką faszerowania się nie potrzebnie czymś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 09:06
Ejrene, aisa, Edka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Ja dzis musiałam zrezygnowac z pracy,bo wczoraj padalam i ciagle mi niedobrze bylo...
Pewnie jazda będzie, ze mnie nie ma w pracy.. typowe.
W srode mam lekarza i wyblagam l4 bo naprawde już nie daje rady..
A W poniedziałek wchodzi mi nowa umowa w zycie,takze nie martwi mnie to..
-
A mam pytanie, czy Was tez tak ciagle boli albo na dole jak by jajniki, czasem po bokch,i na nerkach jak mby?plus posladki? Wiem dziwne bóle mam ale one tak od 1,5tyg sa.. i sie zastanawiam czy to przez dzidzie..