Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nowatorka wrote:We wloszech tez aborcje bo ciaza niechciana sa legalne do 12 tyg. Takze w polsce I TAK jest to teoretycznie zakazane ( praktycznie i tak to robia) w przeciwienstwie do wiekszosci panstw europejskich
Tutaj chyba do 24 tygodnia. Dlatego (tak mi się wydaje) mój lekarz ogólny nawet na ostatniej wizycie, właśnie w 24 tygodniu, zapytał czy to chciana i planowana ciąża.
Właśnie zjadłam pół paczki wafli ryżowych z masłem orzechowym i dżemem.
A w tv akurat jakiś kabaret i pytanie: "Czy Ty wiesz w ogóle ile je kobieta w ciąży?"
Mężulek na mnie i zaczął się śmiaćjusella, Maka, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Jak już tak na cyce zeszło to pokaże Wam kawałek toru, który pierworodny mi przyniósł (prezent od taty)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 23:16
nowatorka, Ejrene, Agness27, figaa, Kasiulina, aisa, kot_bury, renieczka, majeczka87, eve90 lubią tę wiadomość
-
Naditta wrote:Jusella, prawdziwe kobiece kształty!
nie to co ja, nawet w ciąży cycki ledwo widoczne...
Nie martw się kochana u mnie też nie dużo poszło w cycki. O jeden rozmiar większe tylko. Ale im mniejsze za młodu, tym krótsze na starość.jusella, Malwinaa, Agness27, Naditta, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dokładnie Maka im mniejsze tym lepsze - w pierwszej ciąży urosły wielgachne a potem jak przestałam karmić to masakra była- nie pomogło smarowanie, zimne prysznice, super staniki- rozstępy masakryczne mam.
Teraz choć przez chwilę cycuchy gładkie są bo skóra naciągnięta ale aż strach się bać co później będzie
Teraz z B do E skoczyły i rosną...Maka, Pauli11, eve90 lubią tę wiadomość
-
witam sie z Wami z rana.
Jak narazie ranek pochmurny tak jak i mój nastrój:((
W nocy myslałam ze umre tak mnie zab i dziasła bolały ze z bólu to łzy ciekły..tabletka (paracetamol) działała równe 2 godz i musiałam wziaśc 3 bo nie szlo wytrzymac..
Moja 8 górna po lewej chyba dokancza wyrzynanie nad dziąsło albo 7 bo oba miejsca tak bola ze i po tabletce przy dotknieciu czuc:((
Ide dzis do dentystki i uprosze ja zeby chociaz zerkneła co sie dzieje bo pare mies temu jak zaczeła sie wyrzynac to cała lewa strona spuchła i brałam leki...
potem bede nadrabiac kilka stron co tam pisałyście wczoraj bo ja nie dałam rady zerknąć na forum..
Trzymajcie kciuki by mnie przyjeła..szkoda ze od 12 przyjmuje ale wazne ze dzis to bede wiedziec co i jak bo ból okropny i wrogowi nawet go nie zyczę..
Pozdrawiam Was i oby Wasz dziesiejszy dzien był lepszy:)
-
Maka wrote:Nie martw się kochana u mnie też nie dużo poszło w cycki. O jeden rozmiar większe tylko. Ale im mniejsze za młodu, tym krótsze na starość.
A mama mnie całe życie pocieszała, że jak w ciaże zajde to cycki urosną. A tu dupa blada, nic z tego. Urosły może z jeden rozmiar, czyli z 0 do 1 i to w pierwszym trymestrze.
Dzień dobry tak w ogóle
Nowy tydzień czas zacząć. Ja już oficjalnie zaczęłam odliczać tygodnie do urlopu macierzyńskiego.Maka, jusella, Agaax lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Właśnie dostałam dwie przesyłki z allegro z ciuszkami dla córeczki i chciałam Wam serdecznie polecić dwóch sprzedawców bo są piękne i fajny materiał.
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=28354185
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?p=2&us_id=22156276
Mają body rozpinane z przodu, warto zajrzeć
A tak swoja drogą to mój listonosz chyba spać nie może bo najpóźniej przychodzi 7.20jusella, Ejrene, renieczka, eve90 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Hello
U mnie kolejna ciezka noc, plecy bola straaasznie, jeszcze w nocy komus co chwila sie alarm wlaczal i bylo po spaniu. Ale za to pogoda piekna postaram sie wykulac z lozka i pojsc na spacer w miare mozliwosci
Milego dniajusella lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Agness27 wrote:witam sie z Wami z rana.
Jak narazie ranek pochmurny tak jak i mój nastrój:((
W nocy myslałam ze umre tak mnie zab i dziasła bolały ze z bólu to łzy ciekły..tabletka (paracetamol) działała równe 2 godz i musiałam wziaśc 3 bo nie szlo wytrzymac..
Moja 8 górna po lewej chyba dokancza wyrzynanie nad dziąsło albo 7 bo oba miejsca tak bola ze i po tabletce przy dotknieciu czuc:((
Ide dzis do dentystki i uprosze ja zeby chociaz zerkneła co sie dzieje bo pare mies temu jak zaczeła sie wyrzynac to cała lewa strona spuchła i brałam leki...
potem bede nadrabiac kilka stron co tam pisałyście wczoraj bo ja nie dałam rady zerknąć na forum..
Trzymajcie kciuki by mnie przyjeła..szkoda ze od 12 przyjmuje ale wazne ze dzis to bede wiedziec co i jak bo ból okropny i wrogowi nawet go nie zyczę..
Pozdrawiam Was i oby Wasz dziesiejszy dzien był lepszy:)
Agness trzymaj sie, niedawno również przezywalam bol zęba wiec wiem jak to jest a dentystka musi cie przyjac bo w ciąży mamy większe prawa.kot_bury, jusella lubią tę wiadomość
-
No i w końcu witam sie poniedziałkowo
Upuscilam pierwsza dawkę krwi i wypilam glukozę. Na razie robi mi sie duszno co chwile ale się trzymam. Dzis ogólnie czuje się już odrobinę lepiej jak wczoraj ale lekko gardło mnie boli wiec jak wrócę do domu to zacznę jakas kuracje z mleka i miodku.kot_bury, jusella, majeczka87, aisa, eve90 lubią tę wiadomość