Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Naditta wrote:Jakieś pomysły na wykorzystanie sera feta dziewczyny? Został mi po sobotniej pizzy i kombinuje teraz co z niego uczynić. Chodzi mi o dania obiadowe.
-
nowa! wrote:No i krzywą cukrową przeszłam w miarę sprawnie na początku mnie mdliło ale ogólnie poszło ok a i mam już wyniki i są wydaje mi się super.na czczo 82 po godzinie 122 i po dwóch godzinach 110, gorsze mam wyniki morfologi bo leukocyty przekroczone, erytrocyty, hematokryt i mpv poniżej normy to są niewielkie przekroczenia i zastanawiam się co mogą oznaczać. jak wróciłam z badań to zjadłam i się położyłam i do teraz boli mnie głowa. Śliczna pogoda dzisiaj u nas cały dzień mam otwarte drzwi balkonowe.
-
Dalile - jedź, może Ci się uda dostać. Zaryczenie i smark na brodzie też dość dobrze działa na recepcjonistki.
A o pacjentów w poczekalni się nie martw, często jest tak, że ktoś umówiony się nie zgłasza, albo wchodzi ktoś dodatkowy.
Powodzenia!jusella, kot_bury, kamenkaa, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Oj rozumiem Dalile też nie umiem tak wejść przed szereg.. Zawsze grzecznie czekam na swoją kolej.
Ja wróciłam z podwórka, psa popaslam - latał jak szaleniec. Teraz siedzę przed TV i młody zaczyna. Taka kulka idzie mi przez szerokość brzucha i wraca... Czyżby pięta?jusella, kamenkaa, Agness27 lubią tę wiadomość
-
też nie umiem się wpychać ale czasami trzeba...
No to super z tymi ćwiczeniami, to ja na razie pójdę na tą swoją gimnastykę a pozniej to sie zastanowie... Wlasnie tez mi się wydawąło ze te ciwczenia nie bardzo bo pracuja miesnie brzucha ale on tez mowil ze w maire mozliwosci. No nie wiem... Zobacyzmy.
Ja bym najchetniej chodzila na zumbeania181111 lubi tę wiadomość
-
nowa! wrote:Agness trzymaj sie, niedawno również przezywalam bol zęba wiec wiem jak to jest a dentystka musi cie przyjac bo w ciąży mamy większe prawa.
Niestety nie przyjęła mnie i ma dzwonic jak cos się zwolni ale cisza.polecila żel na dziąsła ale to na chwile pomaga a ból jak byl tak jest:((
I kolejna noc będę mieć pospana:((
Mąż wyjechal do warszawy na zlecenie i dopiero wraca w piatek..
Dobrze ze corka grzeczna i dzis wybiegala sie z koleżankami na placu zabaw.
Kochane dziecko bo widzi ze cierpię i jest na szczęście grzeczna.
Jutro jadę na wizytę i zobaczymy jak Synek-mam nadzieję ze proszki przeciwbólowe Mu nie zaszkodzą ale bez nich to bym usiadła i wyla z bólu..jusella lubi tę wiadomość
-
Kama ja też odradzam te ćwiczenia. Mam małe zwyrodnienie wlasnie w ledzwiowym odcinku i też czasem ćwiczę - te które podałaś to bardziej na mięśnie brzucha
Co mi najbardziej pomagało, sprawdzone przez kilka osób w mojej rodzinie:
Położyć się na płaskiej powierzchni, ręce do góry, palce nóg w dół niczym baletnica i maksymalnie się wyciągnąć na kilka sekund - kilka powtórzeń.
Mam gdzieś więcej tych ćwiczeń i jak znajdę to Wam wrzucę, ale to powyżej dobrze ustawia kręgi -
Agness27 wrote:Niestety nie przyjęła mnie i ma dzwonic jak cos się zwolni ale cisza.polecila żel na dziąsła ale to na chwile pomaga a ból jak byl tak jest:((
Jutro jadę na wizytę i zobaczymy jak Synek-mam nadzieję ze proszki przeciwbólowe Mu nie zaszkodzą ale bez nich to bym usiadła i wyla z bólu..też mnie okropnie bolał zab
byłam PRYWATNIE i trzech lekarzy i żaden mnie nie przyjął booo. ... po pierwsze jestem w ciąży A po drugie w szpitalu specjalistycznym lepiej się mną zajmą - czytaj - tam se jedz bo ja się nie podejmę leczenia w ciazy ....
dopiero tam mnie przyjęli i zrobili zęba . Tyle co się nacierpialam to mojewięc Cię rozumiem . Ja nie brałam nic przeciwbolowego bo się bałam i meczylam się dwa dni
później robili mi kanały i nacinali ropień
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
MirelS wrote:Dzień dobry! Zepsułam jakimś cudem internet w laptopie i piszę z tel.
któraś pytała o olejek migdałowy gdzie kupić - jeśli mieszkasz w Polsce to polskie sklepy kosmetyczne, drogerie typu wispol, natura,sklepy z półproduktami albo Internet. Ja kupuję firmy Nacomi w zwykłym sklepie kosmetycznym i mała buteleczka kosztuje 12 zł
Piękne macie wózeczki!
Do mnie dotarła przesyłka z allegro i jestem w zła, bo brakuje ręcznika kąpielowegomam nadzieję, że sprzedający się zreflektuje.
Też mam mało ubrań i wszystko z sh, bo mi szkoda na nowe
Miłej niedzieli:)
Ja się pytalam-i dziękuję za info:)MirelS lubi tę wiadomość
-
Agness27 wrote:Niestety nie przyjęła mnie i ma dzwonic jak cos się zwolni ale cisza.polecila żel na dziąsła ale to na chwile pomaga a ból jak byl tak jest:((
Jutro jadę na wizytę i zobaczymy jak Synek-mam nadzieję ze proszki przeciwbólowe Mu nie zaszkodzą ale bez nich to bym usiadła i wyla z bólu..