Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas polozne i moje mamy kolezanki polecaja spirytus;) lepiej suszy kikut i narazie bede go sobie stosowac;)
termometr zamowilam taki do pupy i pod paszke za 9,90. Jak sie nie sprawdzi to dopiero bede kombinowac z drozszmi dotykowymi, choc one maja rozne opinie jesli chodzi o dobrą mierzalność.
Bedziecie brac zel polozniczy?Agness27 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
majeczka87 wrote:u nas polozne i moje mamy kolezanki polecaja spirytus;) lepiej suszy kikut i narazie bede go sobie stosowac;)
termometr zamowilam taki do pupy i pod paszke za 9,90. Jak sie nie sprawdzi to dopiero bede kombinowac z drozszmi dotykowymi, choc one maja rozne opinie jesli chodzi o dobrą mierzalność.
Bedziecie brac zel polozniczy?
Ja chcę zainwestować w termometr co błyskawicznie mierzy- dobrze, żeby był super dokładny ale też chodzi mi o to, żeby bez potrzeby nie męczyć Maluszka. Te do pupy są dokładniejsze i taki też kupuję żeby ewentualnie dokładnie zmierzyć temp.
Żel kupuję- jak ma pomóc to nie będę oszczędzaćPauli11 lubi tę wiadomość
-
hej. widze ze zgaga jest wsrod nas
ada kurcze jacy ci lekarze niektorzy sa nieczuli. czlowiek tutaj czeka na wizyte zeby sie cos dowiedziec a oni umywaja rece bo idziesz do innego. ehh... mam nadzieje ze ten od patologii juz ci wszytsko posprawdza i wytlumaczy no i ze krwiak sie zmniejszy
moja mala ostatnio jakos sie tak uklada ze glowe ma na samym moim boku pod zebrami. az boje sie lezec na tym boku bo mam wrazenie ze jej sciskam ta glowe a nie chce sie przesunac
milego poniedzialku !jusella, ada89 lubią tę wiadomość
-
Moje kocisko stwierdziło, że ma wszystko w du***, mimo pięknej pogody.. Ja gotuję zupę, jeszcze muszę królicy "łajno" wyrzucić, zrobić jakieś pranie i z leksza ogarnąć sypialnie.. A później obejrzeć zaległy odcinek serialu. Takam zapracowana dzisiajjusella, Naditta, Ejrene, majeczka87, renieczka, nowatorka, aisa, Agness27 lubią tę wiadomość
-
A ja sobie siedzę i czekam aż mnie lekarz zawoła. W sumie mogłabym wejść bez kolejki ale zmachałam się na spacerku a poza tym tu w przychodni chłodno a na dworze upał. W domu zawsze coś do roboty się znajdzie więc korzystam z chwili przerwy
Maka, majeczka87, renieczka, TheForfie, eve90 lubią tę wiadomość
-
Naditta wrote:Dziewczyny, a kupujecie laktatory? Jeśli tak to jakie, ręczne czy elektryczne? Były ostatnio w sklepie na promocji, ręczne nie drogie, ale te elektryczne to już cena od razu x2.
Ja akurat dostałam od siostry elektryczny canpol ale nie wiem czy posłuży mi długo bo siostra też w ciąży termin na koniec wrześniahttps://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Ale ja jestem dziś zakręcona zamiast po wodę butelkową iść do kuchni to poszłam do łazienki - i się zastanawiam po co ja tu przyszłam
majeczka87, renieczka, jusella, Dalile, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 25 tygodniu
Szalejcie tak z postami, że dopiero skończyłam czytać, ale niestety kiepsko u mnie z pamięcią ostatnio i nie wiem co komu miałam odpisać
Ja laktator kupuję elektryczny, chyba z NUKa, ale jeszcze się waham.
Butelkę kupuję jedną, Medela Calma. Droga, ale od wszystkich korzystających mam słyszałam same dobre słowa no i nie oducza ssania z piersi.
Wczoraj kupiliśmy zapas pampersówbyły w dobrej cenie. Kupiliśmy Pampers Premiujm Care, mam nadzieję, że się sprawdzą. No i na pierwsze dwa tygodnie Bella Happy, z racji wyciętego miejsca na pępuszek.
Dziś zaczynamy szkołę rodzenia, mam nadzieję, że doowiemy się ciekawych rzeczy.
Zamówiłam też chustę i już nie mogę się doczekać aż przyjdzie, żeby poćwiczyć motanieostatnio była u nas doradczyni i się w domu obydwoje uczyliśmy, ale była zabawa
Przerażacie mnie z tą glukozą, idę w piątek, biorę męża jako wsparcie
jusella, kot_bury, TheForfie, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
To ja też pewnie ręczny zakupie, tym bardziej że tak na prawdę nie wiadomo czy będzie potrzebny.
Stokrotka, ja wczoraj skarpetki zamiast do kosza na pranie wrzuciłam do kibelkajusella, stokrotka2013, renieczka, Maka, kot_bury, TheForfie, Kasiulina, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ejrene wrote:W niektorych szpitalach tylko oceniseptem każą psikać. Ci Twoi sprzedawcy to kaja-baby i ?
Jaki magnez się dobrze wchłania? Muszę sobie dodatkowo kupić bo ostatnio w nocy takie skurcze łydek mnie złapały że do teraz je czuje.
Drugi sprzedawca to margot285. Magnez najlepiej magneB6 ewentualnie inny zarejestrowany jako lek, na pewno Ci coś zaproponują w aptece.
majeczka87 wrote:u nas polozne i moje mamy kolezanki polecaja spirytus;) lepiej suszy kikut i narazie bede go sobie stosowac;)
Naditta wrote:Dziewczyny, a kupujecie laktatory? Jeśli tak to jakie, ręczne czy elektryczne? Były ostatnio w sklepie na promocji, ręczne nie drogie, ale te elektryczne to już cena od razu x2.
Ejrene, majeczka87 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Dziewczyny- tak całkowicie z innej beczki- w czym najlepiej wyprać buty? Chodzi mi o białe adidasy- tak siedzę teraz u lekarza i zauważyłam że moje butki aż krzyczą- WYPIERZ MNIE! A w domu wydawały się czyste
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 14:19
-
jusella wrote:Dziewczyny- tak całkowicie z innej beczki- w czym najlepiej wyprać buty? Chodzi mi o białe adidasy- tak siedzę teraz u lekarza i zauważyłam że moje butki aż krzyczą- WYPIERZ MNIE! A w domu wydawały się czyste
A potem do pralki z waniszem:)
jusella lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]