Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania jeśli chodzi o wózki to zaglądaj sobie na olx - ja kupiłam używany a wygląda jak nowy praktycznie. Trzeba się porządnie przyjrzeć żeby zobaczyć ślady użytkowania
po jednym dziecku wyglądają przeważnie przyzwoicie.
ania181111, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki!
Padam. Dziś przywieźli kuchnię i testowałamna obiad była pizza a przed chwilką szarlotkę wyjęłam z piekarnika
. Cieszę się jak dziecko
.
Jutro też dzień w kuchni mnie czeka - Tatuśkowi wikt na 2 miesiące muszę naszykować, tak, że jutro tona schabowych i mielonych do usmażenia. Potem pakowanie a w środku nocy wyjazd Tatuśkowy
.
Szymcio od soboty szaleje - mam wrażenie, że w ogóle nie śpi w dzień, nawet na spacerze czy w sklepie bancki zbierammajeczka87, ania181111, kamenkaa, aisa, Zuzulka88, kot_bury, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:Ania jeśli chodzi o wózki to zaglądaj sobie na olx - ja kupiłam używany a wygląda jak nowy praktycznie. Trzeba się porządnie przyjrzeć żeby zobaczyć ślady użytkowania
po jednym dziecku wyglądają przeważnie przyzwoicie.
więc muszę przemyśleć
MirelS, jusella, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ach jak dobrze ze nie lubię aż tka drożdżówek i nie mówiąc już o cieście drożdżowym którego nie znoszę
U nas na kolację była pizza! Nażarłam się ogromnie i teraz odpoczywam bo i na ćwiczeniach sie zmęczyłam. Dąły mi w kość!jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Asia_30 wrote:Biore iladian pregna i koniecznie octenisept zeby spryskac rane
dziekuje za odpowiedźsłyszałam że tantum rosa też jest dobry
octenisep też mówili że dobry a próbowałaś już moze w pierwszej ciązy ten octenisep ? czy dopiero Twe pierwsze dziecię ?
kama005 też słyszałam o Białym jeleniu sama już nie wiem co lepsze
Dziewczyny dzis mi sie strasznie cięzko oddycha coraz gorzej też Tak Macienos zatkany ale to juz standard od poczatku ciązy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 21:39
-
MirelS ja też mam często takie bóle jak na miesiączkę. Biorę nospę, ale nie zawsze pomaga.
kamenkaa cctenisept jest bardzo dobry na wszystko. Ja stosowałam na ranę po cesarskim cięciu, ale także do pępuszka.
A ja dzisiaj skusiłam się na puszkę coli:Pkamenkaa, jusella, Zuzulka88, kot_bury, _analiza lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Ja tak miałąm ale przeszło. Ćwicz to zwiększysz wydolność oddechową
No co Ty Kama nie moge choruje na nadciśnienie i jak tylko wejde po schodach mam juz 150 a jakbym ćwiczyła to do 200 mi dobije
jestem na lekach na nadciśnienie wiec nie za bardzo.. -
ona2012 wrote:MirelS ja też mam często takie bóle jak na miesiączkę. Biorę nospę, ale nie zawsze pomaga.
kamenkaa cctenisept jest bardzo dobry na wszystko. Ja stosowałam na ranę po cesarskim cięciu, ale także do pępuszka.
A ja dzisiaj skusiłam się na puszkę coli:P
nie szczypało Cie po psikaniu tym ? -
kamenkaa wrote:dziekuje za odpowiedź
słyszałam że tantum rosa też jest dobry
octenisep też mówili że dobry a próbowałaś już moze w pierwszej ciązy ten octenisep ? czy dopiero Twe pierwsze dziecię ?
kama005 też słyszałam o Białym jeleniu sama już nie wiem co lepsze
Dziewczyny dzis mi sie strasznie cięzko oddycha coraz gorzej też Tak Macienos zatkany ale to juz standard od poczatku ciązy
Tez juz mi coraz ciezej zlapac oddechnajgorzej jak leze na plecach. Dalile a ja mam ochote na drozdzowke nie mam cukrzycy i tez nie zezre bo boje sie ze bede gruba i ze mam duze bejbe
Wiec moge pocierpiec z toba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 21:48
jusella, kamenkaa, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Asia_30 wrote:Moj czwarty porod. octenisept bardzo mi pomagal po porodzie a tantum rosa tez jest super ale to jak juz wyszlam ze szpitala bo ciezko tam zrobic roztwor i jakos to sobie wszystko ogarnac w szpitalnej lazience a tym sie tylko pryska.
Tez juz mi coraz ciezej zlapac oddechnajgorzej jak leze na plecach. Dalile a ja mam ochote na drozdzowke nie mam cukrzycy i tez nie zezre bo boje sie ze bede gruba i ze mam duze bejbe
Wiec moge pocierpiec z toba
bezposrednio na rane po nacieciu psikać?
ile razy można tym psikać ?
dzieki za infokupię ...
kama005 oj tam nie szkodzinie da sie wszystkiego pamiętac jak tu tyle osob
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 21:53
-
O octanisepcie słyszałam same dobre opinie
Więc warto
Ja zaczęłam chodzić na długie spacery i serio mi pomogło i trochę te duszności minęły. Niestety czasami leżę i czuję ze się duszeno masakra
Asia_30, jusella, kamenkaa, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]