Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Spacerówka też jest
Niestety fotelika nie mieli w szarościach- ubolewam strasznie.. Ale przynajmniej dzieć będzie bezpieczniejszy niż w tym "kompletowym".
Ramzes jak widać zero zainteresowania, gapi się tylko ze swojego łożaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 21:41
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Moje powąchały koła, zapach się nie spodobał i zostawiły to w spokoju.
Ja mam fotelik z kompletu, ale jeszcze nie doszedł. Razem z bazą mają go wysłać w przyszłym tygodniu.
Nasz wózek będzie stał na korytarzu, więc koteły się nie muszą za bardzo z nim oswajaćMaka, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
My używany pieluch Pampers pomarańczowe. Dla nas najlepsze. Dada masakra. Nie dość, że przeciekały, to po jednym siku mała już płakała, a w otoczeniu było czuć sam mocz. Na pampersy pomarańczowe najczęściej najlepsza promocja jest w Netto. Trzy paczki za 69 zł. Często się właśnie taka cena pojawia.
Jeśli chodzi o przeciekanie, to każda pielucha puści, jeśli będzie za duża albo za mała i jeśli będzie miała dużo za "dużą zawartość"jusella, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Maka, jaki to model? Bo nie wiem czy pisałaś, a ja coś przeoczyłam?
Dalile, z tymi pieluchami to chodzi o to, że dziecko jak ma jenorazówki to nie potrafi połączyć faktu siku=mokro. Bo w jenorazówkach nie czuje, że mu mokro. I sika, robi kupę nieświadomie. A w wielorazówkach już tak. I przez to szybciej uczy się świadomie robić siku. Nie potrafię tego lepiej wytłumaczyć, wybacz. Mój mózg jest w coraz gorszym stanie, słownictwo się ograniczajusella, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Hello!!!
Ja po wizycie!
Szyjka dalej 4 cm aż niemożliwe że nic nie drgnie jak ja tak dużo pracuje... Ale cieszyć się hihi
Młody 1300 kg więc idzie w górę.
Moje klucia w szyjce nic nie znaczą więc się cieszyć.
Opowiadałam o.moim pulsie z nad morza i mówi że.moze tak być... Wiec luz.
Ja mam dużo śluzu....niestety, ale bez jakiegoś zabarwienia.
Czy któraś słyszała o tym wózku? Widziałam nad morzem i spodobał mi się...
http://esklep.babyfant.pl/product,1651,wozek-3w1-abc-design-3-tec-z-fotelikiem-risus-kolor-avocado.htmlMaka, eve90, majeczka87, jusella, Naditta, aisa, nowa!, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Milcia przepis na panna cotte
- 300ml gęstej śmietany (ja biorę 36% Piątnica)
- Laska wanilii
- Szklanka mleka
- 1/4 szklanki cukru
- Łyżeczka żelatyny
Wszystkie składniki wymieszać w garnuszku.
Co do laski wanilii
Laskę wanilii przekroić wydobyć zawartość i wrzucić do garnuszka potem wrzucić ta laskę wanilii.
Podgrzewać na małym ogniu (ja ciągle mieszam) aż to się zrobi gorące. Rozlewam do foremek do panna cotty i wstawiam do lodówki najlepiej na całą noc.
Co do musu malinowego.
Ja robię go tak.
Maliny wrzucam do rondelka podgrzewać, rozgniatam je. Potem dodaje cukier puder (wg uznania - żeby kwasota malin nie zabiła panna cotty), wrzucam do miksera a potem przecieram przez sitko. Dodaje trochę wody by nir było za gęste. Zazwyczaj odstawiam do lodówki. Polewam panna cotte tak by pokryć górę i by ścieżka w 3 miejscach i dekoracje malina na górze
Jitro robię mus truskawkowy i mus malinowyMój se tak zazyczyl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 23:17
jusella, Milcia, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak mnie DIsiaj biodra bolą. Masakra normalnie. Na gimnastyce nie mogłam wykonać kilku ćwiczeń bo mi zaraz bol promieniowal od pleców. Tragedia. Posiedzę chwilę, wstaje boli, stanę w jakiejś pozycji boli. Mam nadzieję że odpuści.
Sypialnia ogarnięta. Jutro ogarnę biurko jak będę mieć chwilęjusella, Agness27 lubią tę wiadomość