Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy sie ! Mega wyspane !
Ala szaleje od rana - pewnie tez sie cieszy na wizyte.. na 14.40 idzedziemy
Ja dzisiaj na obiad polecam canneloni
Piekny i sloneczny dzien sie u mnie zapowiada
Powodzenia dla wizytujacych :*
majeczka87, jusella, kot_bury, TheForfie, eve90, stokrotka2013, Agness27 lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Dziewczyny jak mnie DIsiaj biodra bolą. Masakra normalnie. Na gimnastyce nie mogłam wykonać kilku ćwiczeń bo mi zaraz bol promieniowal od pleców. Tragedia. Posiedzę chwilę, wstaje boli, stanę w jakiejś pozycji boli. Mam nadzieję że odpuści.
Sypialnia ogarnięta. Jutro ogarnę biurko jak będę mieć chwilę
mialam to samo, pomogla suplementacja magnezu wapnia i rogal do spaniaTheForfie, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ja suplementuje magnez.
2x1 tabletce.
A ja zaraz robię musy do panna cotty bo mój już się dopomina zarlok jeden
Kurcze karuzelke mieli wysłać w ciągu 48h i nadal tego nie zrobili. A nie dali znać że może się przedłużyć. Chyba muszę napisać do sprzedawcy... Wrrr...kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczynki
Ja znów wyspana. Odkąd zaczęłam kompletować torbę do szpitala to śpię spokojnie. Może to mnie tak truło?
Przed chwilą wstawiłam pranie Szymonkowe i po woli szykuję się na spacer bo w końcu piękna pogoda.
Miłego dnia, udanych wizyt!kot_bury, Kasiulina, Asit, TheForfie, eve90, stokrotka2013, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Witam się czwartkowo,
Maka super furka.
Angella908 czas leci za chwile wybije 9 miesiąc
Co do pampersów to jeśli młody będzie tolerował dade to chyba z nich będziemy korzystać a na początek pampersa.
U mnie ostatnio zaczyna dochodzić kolejna dolegliwość ciążowa ból krocza, mam wrażenie jakbym przejechała na rowerze z niewygodnym siodełkiem jakieś 20 km i czuje się coraz bardziej ociężała.
Jusella cieszę się że lepiej śpisz. Dobrze kojarze, że będziesz miała CC?
Życzę wam dziewczyny udanych wizyt i czekam na relację po..kot_bury, Kasiulina, jusella, eve90, stokrotka2013, Agness27, Agaax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka, czaderski wózek!
Co do emolientów, też nie będę używać, chyba, że pojawi się potrzebawydaje mi się, że to takie ostateczne rozwiązanie, więc po co sięgać po nie już na samym początku, jeśli jeszcze nie wiadomo, że inne rzeczy szkodzą. W sumie z kosmetyków nie mam za wiele, od siostry dostałam w prezencie fińskie wynalazki dla dzieci (pianka do kąpieli i żel do ciała i włosków), do tego jeszcze jakieś próbki i mydło "biały jeleń". Jakoś niedługo będę musiała kupić płyn albo proszek do prania, bo przydałoby się ogarnąć dziecięcą garderobę, póki jeszcze jestem w miarę na chodzie
Z okazji urodzin stawiam wszystkim Piccolo i tort! Ewentualnie kawałek szarlotki z budyniem, za którą zaraz się biorę, jak mi tylko przejdzie leń i wyjdę do sklepuania181111, Kasiulina, Maka, jusella, aisa, Naditta, eve90, stokrotka2013, Agness27, _analiza, Agaax lubią tę wiadomość
-
angella908 wrote:Witam się w 35 tygodniu
czas leci coraz szybciej.
Ile kupujecie pampersów na początek, ja mam 1 paczkę i nie wiem ile jeszcze dokupici narazie starczy bo pampersa kupiłam później na dade się przezuce:P tzn Hanie
kot bury sto lat !!!I D uzooo zdrówka
Jak któraś nie ma torby do szpitala to polecam w pepco są fajne (moze jakas jakość nie powala) Ale naprawdę warto kupić20 zl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 11:18
jusella, TheForfie, kot_bury, Agaax lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
kot_bury wrote:Maka, czaderski wózek!
Co do emolientów, też nie będę używać, chyba, że pojawi się potrzebawydaje mi się, że to takie ostateczne rozwiązanie, więc po co sięgać po nie już na samym początku, jeśli jeszcze nie wiadomo, że inne rzeczy szkodzą. W sumie z kosmetyków nie mam za wiele, od siostry dostałam w prezencie fińskie wynalazki dla dzieci (pianka do kąpieli i żel do ciała i włosków), do tego jeszcze jakieś próbki i mydło "biały jeleń". Jakoś niedługo będę musiała kupić płyn albo proszek do prania, bo przydałoby się ogarnąć dziecięcą garderobę, póki jeszcze jestem w miarę na chodzie
Z okazji urodzin stawiam wszystkim Piccolo i tort! Ewentualnie kawałek szarlotki z budyniem, za którą zaraz się biorę, jak mi tylko przejdzie leń i wyjdę do sklepu
Haha;)
jusella lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kot Bury ! Spełnienia marzeń i dużo zdrówka dla Ciebie i dzieciątka!
Edit obiadowy : bedzie lasagne,bo moje wiejskie sklepy nie maja makaronu do canneloni
Ja emolientow nie kupuje, bo jest wiele innych wydatkow - wazniejszych.. bedzie potrzeba to kupie wtedy. Dostalam wyprawke kosmetykow dla Ali z Nivea, wiec na poczatek tego bede uzywala.jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
angella908 - ja chcę zapas na 3-4 dni pieluch zrobić - dziennie ok. 10 -13 szt. trzeba na początek liczyć. Chyba od razu z Dada kupię bo dobre opinie mają. Pierworodny na pieluchach z Belli jechał bo Pampersy go odparzały. Wiecie może, czy Bella robi jeszcze pieluchy?
nowa! wrote:(...)
Jusella cieszę się że lepiej śpisz. Dobrze kojarze, że będziesz miała CC?
Życzę wam dziewczyny udanych wizyt i czekam na relację po..
Nowa cc to nie u mnie. Chyba, że Szymo będzie w takim tempie rósł jak do tej pory- idzie na prawie 5kg Łobuz Kochany
.
Kocie - zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń - jednym słowem - wszystkiego naj, naj, naj...
Zdrowia, szczęścia, pomarańczy,
niech Ci Mężuś nago tańczy!
ania181111, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Kocie_Bury wszystkiego najlepszego!
Mnie też co chwilę coś pobolewa:-/ Kręgosłup, krocze, biodra a nawet 2 razy miałam lekkie pobolewanie podbrzusza. Ale teraz jakoś na spokojnie to przyjmuje, może dlatego że w razie czego maluszek ma już szanse przeżyć.
Mam dzisiaj jakiegoś doła. Wszystko mnie wkurza..kot_bury lubi tę wiadomość