Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa , obstawiam , że mały się tak obkręcił ,że po prostu słabiej go czujesz albo i w ogóle . Ale dla własnego świętego spokoju , jedź na IP uspokoisz się przynajmniej .
I koniecznie daj znać co i jak !nie stresuj się !
jusella lubi tę wiadomość
[/url]
-
Dopiero wróciłam z miasta
Miałam cudowny dzień z mężem. Najpierw zaupy, potem obiad w ulubionej knajpce i jeszcze mi potem bluzkę kupił w H&M.
Mamy już dla małej wszystko oprócz wypranych ciuszków. WSZYSTKO! Jak przyjdzie zamówienie z gemini, upiorę, uprasuję, mogę usiąść i czekać na poród.
Z ciekawostek kupiliśmy wszystko w TESCOa m.in.
- kocyk ażurowy za 14,99
- jedną paczkę pieluszek pampers premium care, bo nie mamy gdzie trzymać i mężu mówi, że mi do szpitala dowiezie druga, potem się pewnie przerzucę na coś tańszego, ale dopiero jak pępuszek się zagoi
- nie kupiliśmy nic do kąpieli, woda na początek, ale kupiłam puder i krem na odparzenia z Johnsons Baby, bo mężu ufa tej firmie nie wiem czemu. Zobaczymy jak się sprawdzi.
- kupiliśmy dwa śliczne zestawy na wyjście ze szpitala - na 56 i na 62 cm
KOCIE BURY sto lat! sto lat! i piątki dzieci!
TheForfie współczuję nerwów, naprawdę.
Nowa! nie stresuj się - podjedź na IP i sprawdź.
Skocze do pepco jutro po nową torbę chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 17:08
Maka, MirelS, jusella, renieczka, Ejrene, stokrotka2013, Agness27, TheForfie, Agaax lubią tę wiadomość
-
Meldujemy sie po wizycie :
- Ala waży już 2100 g ! Mała Klucha
Ulozona caly czas do porodu, oby tak zostalo.. szyjka skrocila mi sie na 3 cm ale lekarz mowi,ze nie ma co panikiwac,bo sie miesci w normie.. wiec nie panikuje.dostalam skierowanie na Gbsa, wiec bede musiala zrobic. I przez to,ze w moczu liczne bakterie musze jutro zrobic posiew. Eh.
Ale ogolnie jestem zadowolonaeve90, Zojka, renieczka, jusella, Naditta, Ejrene, aisa, stokrotka2013, Iwa2016, Agness27, _analiza, Agaax lubią tę wiadomość
-
Kocie burry STO LAT !!! I wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i dzidziusia
Ania181111 powiedz jak truskawki smakowo już te nasze? Bo tak się zastanawiałam ostatnio nad nimi i nie wzielam a tak mam na nie smaka! Mniammiii...
Dalile super ten kocyk, jeszcze jaka cena
Ja dziś po pysznych nalesnikach z serem, owocami i lodami z Majeczka! MmmmA zaraz sobie zjem fasolke z bułką tartą na maselku tak mi się zachciało
jusella, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Maluchy juz sa wieksze i juz sie tak nie wierca swobodnie jak wczesniej:)
Tez panikowalam na poczatka a teraz to juz sporadycznie czuje maluszka, bardziej za to wyczuwam czkawke
Moja w 32 tyg przekroczyla tez 2 kg
jusella, Kasiulina, TheForfie lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl -
nick nieaktualnyNo kocyk super, cena jeszcze lepsza
Dalile a z czego on jest?
Bawełna czy syntetyk?
Jakby mało było dziś szorowania, to jeszcze naszło mnie na obwarzanki z seremCala blacha pachnących wypieków
Mniam
Dobrze, że rano koleżanka wpadnie na kawę, to może pomoże mi to zjeść
Nowa jak tam?jusella, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Eve ja wczoraj jadłam nasze truskawki i nie ma co porównywać z zagramanicznymi. Pomimo tego, że mało słodkie (niestety słoneczka nie było) to i tak 1000 x lepsze
.
U nas dziś dzień prezentów był - Szymo dostał termometr Braun 7 IRT 6520 do ucha i bielusie ręczniki aż 10a Pierworodny zarąbiste koszulki, buciory i kasiorę. Siora przyleciała i obdarowała Chłopaków. Szymcio jeszcze dostanie ciuszki ale jak wcześniej pytała co przywieźć to prosiłam, żeby się wstrzymała więc ustaliłyśmy, że w czerwcu paczkę wyśle
.
Z termometru jestem mega zadowolona bo sprawdzony model i bardzo dokładny, ale ze względu na cenę chyba bym nie kupiła.
eve90, Dalile, Naditta, MirelS, Ejrene, aisa, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Czekam na proszki kupione na gemini tylko
Ale ja dużo dostałam, w tym nawet butelki (mimo, że chcę karmić piersią) i dokupiłam tylko nowe smoczki.
Muszę w tym tyg rozwiązać kwestię ostatniej paczki od koleżanki, bo ciągle mówi, że chce dac, tylko nic z tego nie wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 19:06