Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka na mnie dzik mówią
. Wcześniej na d*pie usiedzieć nie mogłam , co weekend spotkania ze znajomymi, jak tylko cieplej się robiło to grilla organizowałam a teraz...
do sąsiadów nie chce mi się ruszyć, najlepiej mi samej z moimi Chłopakami. Jak ktoś przychodzi, to powstrzymuję się, żeby nie patrzeć co chwilkę na zegarek - po prostu rasowy dzik jestemania181111, Karolajjn:), Maka, stokrotka2013, eve90, Agness27, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Kocie bury sto lat!
Maka ja mam odwrotnie, chce mi się wychodzić i się spotykać z kimś tylko najgorzej ze wszystkie koleżanki w pracy a ja na zwolnieniu, córka w przedszkolu. Wiec ja mam mnóstwo czasu a znajomi ciągle zapracowanijusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ja przestałam za to tolerować tłumy w sklepach i kolejki do kas. Kiedyś było mi wszystko jedno a teraz to mnie szlag trafia na sam widok kolejki czy bandy ludzi w sklepie poruszających się jak opętali albo jakby zaraz im mieli wszystkie produkty z półek pozabierać. Ja Cię kręcę...
Co do znajomych spotykam się chętnie chociaż czasami ciężko mi się zebrać i pojechać do nichjusella, ania181111, Agness27, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ja to lubię się spotkać ze znajomymi
Ale też już się męczę
O kolejkach w sklepach nie wspomnę bo teraz to jak czekam to szlag mnie trafia :/i Ci ludzie jak bym im miała zaraz krzywde zrobić takie mają miny jak mnie muszą przepuścićKarolajjn:), jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja też się dzikus zrobiłam , wole leżeć w domu z ksiazka ewentualnie z mężem wyjść na miasto . A szlag mnie trafia jak chodzimy do znajomych , na urodziny , grille itp. Jak kiedyś latalam wszędzie i nie można było mnie do domu zagonic tak teraz ciężko mnie z niego wyciągnąc hehe
Matko kochana , dziś znów muszę mleko z czosnkiem wypić, niby już wszystko ok , ale wolę dmuchać na zimne ,żeby znów na gardło nie siadło.
Aaaaaa ! W Tesco promocja na smoczki lovi o 18 z groszami sa .
A odnośnie tego kocyka dalile piękny jest :o dziś byłam i nie wiedziałam , ale jutro obowiązkowo poszukam .
jusella, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
[/url]
-
eve90 wrote:Kocie burry STO LAT !!! I wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i dzidziusia
Ania181111 powiedz jak truskawki smakowo już te nasze? Bo tak się zastanawiałam ostatnio nad nimi i nie wzielam a tak mam na nie smaka! Mniammiii...
Dalile super ten kocyk, jeszcze jaka cena
Ja dziś po pysznych nalesnikach z serem, owocami i lodami z Majeczka! MmmmA zaraz sobie zjem fasolke z bułką tartą na maselku tak mi się zachciało
bylo super spotkanko z super nalesnikami
a ja tak sie najadlam ze do 20 nic nie jadlam heheh a fasolke tez luuubie i to jak!Maka, jusella, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Jusella wstyd się przyznać ale z tym zegarkiem to mam tak samo.. Najchętniej zakneblowala bym się w domu, wpuszczala jedynie kuriera i wychodziła tylko na wizyty.
Też zawsze wszyscy do nas przychodzili, rzadko w drugą stronę ale teraz nie mam sił i ochoty sprzątać, piec, przyrządzać kolacji itp.jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Kociaku Bury wszystkiego naj naj
Wspaniałego krótkiego bezkomplikacyjnego porodu i radości macierzynstwa;) Niech maluszek zdrowo je i śpi i daje życ rodzicom;)
kot_bury lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Witam się wieczorem w 32tc i po wizycie
Ze mnie też jest dzikus dobrze mi w domu i nie mam ochoty teraz na spotkania i goszczenie gosci o.
Relacja po wizycie wygląda tak szyjka sie skrucila na 2,7cm ale twarda i zamknieta gin mówi że w normie i tego się trzymam. Dostałam też antybiotyk bo moje siuski wykazały bardzo liczne bakterie i też jest dyskomfort przy siusianiu. Tak po za tym wszystko ok synek ułożony główka w dół. Troszkę się dziś zestresowalam bo zaczęliśmy rozmawiać o porodzie i uświadomiłam sobie ze to już nie długo i ze jestem zieloną w tym temacie a plan jest na poród sn.
Zakupy super dziewczyny
Gratulacje udanych wizyt
Kot Bury wszystkiego najlepszego pomyślności i selnienia marzeń
A co do pampersow to mam 1 paczkę 1 i 2 po ok 80 szt. I małą paczkę 1 22 szt. Pampers Premium care.
Miałam coś jeszcze napisać ale pamięć już nie ta
Miłego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 21:45
jusella, majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Nadita na pewno z dzidzia będzie dobrze i nie czytaj za dużo bo wiem co mowie.
Jak czekałam na wynik amniopunkcji to tyle się naczytalam ze jeszcze gorzej sie czułam i dopiero na wątku amnio poczułam ulgę
Co do pomponow super Ci wyszedł
Co do ruchu dziecka ja caly czas czuje fale Dunaju w brzuchu i do tego mocne wypychanie do góry i na boki:)
A rano niestety lapia mnie skurcze w lydkach mimo ze biorę magnez ale wyginam palce do przodu i zaraz przechodzą.
I musze częściej znowu do wc biegac i nieraz to pare kropel leci.
W nocy musowo raz wstaje i potem ok 7 rano na siusiu
Co do pieluszek pampers pomarańczowych to ja np nie bylam z nich zadowolona..
Cora nieraz troszkę sikneka i zaraz robił sie rozwalający w środku i pitem przezucilam się na dade i od razu lepiej
Ale wiadomo każdy ma swoje zdanie
Ja do kąpieli kupiłam synkowi plyn babydream z pompka i mam 2oliwki jedna z hippa a druga babydream i tez do kąpieli moxna odrobinkę dać
Emolientow i oilatum nie będę kupować jak synek będzie miał problemy skoro zawsze można wykąpać w krochmalu -córce pomagam
jusella, Naditta, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Melduje sie dziewczyny po wizycie na IP. Zrobili mi ktg i na nim wszyszlo wszystko dobrze. Okazalo sie ze na oddziale jest moj lekarz wiec przyszedl do mnie i zrobil mi jeszcze usg i okazalo sie ze maly zrobił w nocy fikolka i jak byl ulozony glowka w dol tak teraz jest poprzecznie i to jest powod dlaczego go nie czuje wogole. Lepiej sprawdzic bo maly ogólnie byl bardzo aktywny a dzisiaj jakby go tam wogole nie bylo. Teraz moge isc spokojnie spac.
Bardzo wam dziekuje za wsparcie
nowatorka, Maka, jusella, Karolajjn:), Naditta, renieczka, figaa, aisa, Dalile, _cherryLady, kama005, Kasiulina, Agness27, eve90, stokrotka2013, Zojka, TheForfie, _analiza, Agaax, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Panna truskawka popieram Twoje zdanie o pieluchach pampers.Ja od 3 rozmiaru kupywalam tylko dade bo na sllepen play tez się przejechalam.
Raz kupiłam córce z kauflanda nr 4albo 5 juz nie pamiętam te ich wickies to takiego dostala uczulenia na pipce ze dopiero za 3 razem maść pomogla a co się mala wycierpiala..plulam w twarz sobie za te pieluchy bo akurat w buedrze moich nie bylo.
Teraz tez kupilam rozmiar 1 dady i chce kupic Male 1 z babydream zobaczymy bo sporo osób chwali
Co do prania ja mam proszki loveli i plyn do płukania z tej firmy i szczerze nie zauwazylam żeby zostawial ślady prosxku na ubrankach.Przy córce raz dzidziuś miałam proszę a raz livele zalezy co bylo na promocji
Czasami są poeostu problemy ze skora ze np nie akceptuje proszku dlatego trzeba testować i obserwowac skore maluszkajusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Nowa cieszę się, że wszystko dobrze i że się odezwałaś bo chyba bym nie usnęła - co 5 minut sprawdzałam, czy są wieści od Ciebie. I taka prośba do Twojego Synka- nie rób, proszę, Mamie więcej takich "kawałów". Spokojnej, przespanej nocy życzę.
Wszystkim - spokojnej nocki i kolorowych snów
Fajne animacje znalazłam - jeszcze nie wszystkie obejrzałam ale wrzucam linka za pamięci
http://www.babycenter.com/video/inside-pregnancymajeczka87, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Nowa, super wieści. Wiedziałam, że będzie ok, ale chyba wszystkie czekałysmy na wieści od Ciebie
Oby jak najmniej te nasze dzieci się przekrecały już w brzuchu, bo stresu co nie miara!
Dzień dobry w piątek!jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
nick nieaktualny