WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wygląda apetycznie :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka na mnie dzik mówią :/. Wcześniej na d*pie usiedzieć nie mogłam , co weekend spotkania ze znajomymi, jak tylko cieplej się robiło to grilla organizowałam a teraz...
    do sąsiadów nie chce mi się ruszyć, najlepiej mi samej z moimi Chłopakami. Jak ktoś przychodzi, to powstrzymuję się, żeby nie patrzeć co chwilkę na zegarek - po prostu rasowy dzik jestem :/

ania181111, Karolajjn:), Maka, stokrotka2013, eve90, Agness27, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość

• figaa Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocie bury sto lat!:)
    Maka ja mam odwrotnie, chce mi się wychodzić i się spotykać z kimś tylko najgorzej ze wszystkie koleżanki w pracy a ja na zwolnieniu, córka w przedszkolu. Wiec ja mam mnóstwo czasu a znajomi ciągle zapracowani

jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość

1usag7rf69y59i8r.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przestałam za to tolerować tłumy w sklepach i kolejki do kas. Kiedyś było mi wszystko jedno a teraz to mnie szlag trafia na sam widok kolejki czy bandy ludzi w sklepie poruszających się jak opętali albo jakby zaraz im mieli wszystkie produkty z półek pozabierać. Ja Cię kręcę...

Co do znajomych spotykam się chętnie chociaż czasami ciężko mi się zebrać i pojechać do nich :D

jusella, ania181111, Agness27, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to lubię się spotkać ze znajomymi :)
    Ale też już się męczę :/

O kolejkach w sklepach nie wspomnę bo teraz to jak czekam to szlag mnie trafia :/i Ci ludzie jak bym im miała zaraz krzywde zrobić takie mają miny jak mnie muszą przepuścić :/

Karolajjn:), jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • Karolajjn:) Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dzikus zrobiłam , wole leżeć w domu z ksiazka ewentualnie z mężem wyjść na miasto . A szlag mnie trafia jak chodzimy do znajomych , na urodziny , grille itp. Jak kiedyś latalam wszędzie i nie można było mnie do domu zagonic tak teraz ciężko mnie z niego wyciągnąc hehe :)
    Matko kochana , dziś znów muszę mleko z czosnkiem wypić, niby już wszystko ok , ale wolę dmuchać na zimne ,żeby znów na gardło nie siadło.

Aaaaaa ! W Tesco promocja na smoczki lovi o 18 z groszami sa .
    A odnośnie tego kocyka dalile piękny jest :o dziś byłam i nie wiedziałam , ale jutro obowiązkowo poszukam .

jusella, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość

vbrjclq.png[/url]
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile wrote:
    Sporo tego :D A co tam masz?

Glownie wkładki laktacyjne,balsamy dla dzieci,do pupy z niemieckiej firmy,2maście maltan na brodawki :))

jusella lubi tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eve90 wrote:
    Kocie burry STO LAT !!! I wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i dzidziusia :)

Ania181111 powiedz jak truskawki smakowo już te nasze? Bo tak się zastanawiałam ostatnio nad nimi i nie wzielam a tak mam na nie smaka! Mniammiii...

Dalile super ten kocyk, jeszcze jaka cena :)

Ja dziś po pysznych nalesnikach z serem, owocami i lodami z Majeczka! Mmmm :D A zaraz sobie zjem fasolke z bułką tartą na maselku tak mi się zachciało :P

bylo super spotkanko z super nalesnikami ;)
    a ja tak sie najadlam ze do 20 nic nie jadlam heheh a fasolke tez luuubie i to jak!

Maka, jusella, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Maka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella wstyd się przyznać ale z tym zegarkiem to mam tak samo.. Najchętniej zakneblowala bym się w domu, wpuszczala jedynie kuriera i wychodziła tylko na wizyty.
    Też zawsze wszyscy do nas przychodzili, rzadko w drugą stronę ale teraz nie mam sił i ochoty sprzątać, piec, przyrządzać kolacji itp.

jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociaku Bury wszystkiego naj naj ;) Wspaniałego krótkiego bezkomplikacyjnego porodu i radości macierzynstwa;) Niech maluszek zdrowo je i śpi i daje życ rodzicom;)

kot_bury lubi tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolajjn:) wrote:
    Aaaaaa ! W Tesco promocja na smoczki lovi o 18 z groszami sa .
    A odnośnie tego kocyka dalile piękny jest :o dziś byłam i nie wiedziałam , ale jutro obowiązkowo poszukam .

Na tym dużym dziale dziecięcym, u mnie ich sporo było.

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • stokrotka2013 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wieczorem w 32tc i po wizycie :)
    Ze mnie też jest dzikus dobrze mi w domu i nie mam ochoty teraz na spotkania i goszczenie gosci o.
    Relacja po wizycie wygląda tak szyjka sie skrucila na 2,7cm ale twarda i zamknieta gin mówi że w normie i tego się trzymam. Dostałam też antybiotyk bo moje siuski wykazały bardzo liczne bakterie i też jest dyskomfort przy siusianiu :(. Tak po za tym wszystko ok synek ułożony główka w dół. Troszkę się dziś zestresowalam bo zaczęliśmy rozmawiać o porodzie i uświadomiłam sobie ze to już nie długo i ze jestem zieloną w tym temacie a plan jest na poród sn.

Zakupy super dziewczyny :)
    Gratulacje udanych wizyt :)
    Kot Bury wszystkiego najlepszego pomyślności i selnienia marzeń :)

A co do pampersow to mam 1 paczkę 1 i 2 po ok 80 szt. I małą paczkę 1 22 szt. Pampers Premium care.

Miałam coś jeszcze napisać ale pamięć już nie ta ;)
    Miłego wieczoru :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 21:45

jusella, majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72585.png
    Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia <3)
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadita na pewno z dzidzia będzie dobrze i nie czytaj za dużo bo wiem co mowie.
    Jak czekałam na wynik amniopunkcji to tyle się naczytalam ze jeszcze gorzej sie czułam i dopiero na wątku amnio poczułam ulgę :)
    Co do pomponow super Ci wyszedł :) :)

Co do ruchu dziecka ja caly czas czuje fale Dunaju w brzuchu i do tego mocne wypychanie do góry i na boki:)
    A rano niestety lapia mnie skurcze w lydkach mimo ze biorę magnez ale wyginam palce do przodu i zaraz przechodzą.
    I musze częściej znowu do wc biegac i nieraz to pare kropel leci.
    W nocy musowo raz wstaje i potem ok 7 rano na siusiu :)

Co do pieluszek pampers pomarańczowych to ja np nie bylam z nich zadowolona..
    Cora nieraz troszkę sikneka i zaraz robił sie rozwalający w środku i pitem przezucilam się na dade i od razu lepiej :)
    Ale wiadomo każdy ma swoje zdanie ;-)

Ja do kąpieli kupiłam synkowi plyn babydream z pompka i mam 2oliwki jedna z hippa a druga babydream i tez do kąpieli moxna odrobinkę dać :)
    Emolientow i oilatum nie będę kupować jak synek będzie miał problemy skoro zawsze można wykąpać w krochmalu -córce pomagam :)

jusella, Naditta, kot_bury lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie dziewczyny po wizycie na IP. Zrobili mi ktg i na nim wszyszlo wszystko dobrze. Okazalo sie ze na oddziale jest moj lekarz wiec przyszedl do mnie i zrobil mi jeszcze usg i okazalo sie ze maly zrobił w nocy fikolka i jak byl ulozony glowka w dol tak teraz jest poprzecznie i to jest powod dlaczego go nie czuje wogole. Lepiej sprawdzic bo maly ogólnie byl bardzo aktywny a dzisiaj jakby go tam wogole nie bylo. Teraz moge isc spokojnie spac.
    Bardzo wam dziekuje za wsparcie :)

nowatorka, Maka, jusella, Karolajjn:), Naditta, renieczka, figaa, aisa, Dalile, _cherryLady, kama005, Kasiulina, Agness27, eve90, stokrotka2013, Zojka, TheForfie, _analiza, Agaax, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panna truskawka popieram Twoje zdanie o pieluchach pampers.Ja od 3 rozmiaru kupywalam tylko dade bo na sllepen play tez się przejechalam.
    Raz kupiłam córce z kauflanda nr 4albo 5 juz nie pamiętam te ich wickies to takiego dostala uczulenia na pipce ze dopiero za 3 razem maść pomogla a co się mala wycierpiala..plulam w twarz sobie za te pieluchy bo akurat w buedrze moich nie bylo.

Teraz tez kupilam rozmiar 1 dady i chce kupic Male 1 z babydream zobaczymy bo sporo osób chwali :)

Co do prania ja mam proszki loveli i plyn do płukania z tej firmy i szczerze nie zauwazylam żeby zostawial ślady prosxku na ubrankach.Przy córce raz dzidziuś miałam proszę a raz livele zalezy co bylo na promocji :)

Czasami są poeostu problemy ze skora ze np nie akceptuje proszku dlatego trzeba testować i obserwowac skore maluszka ;-)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa cieszę się, że wszystko dobrze i że się odezwałaś bo chyba bym nie usnęła - co 5 minut sprawdzałam, czy są wieści od Ciebie. I taka prośba do Twojego Synka- nie rób, proszę, Mamie więcej takich "kawałów". Spokojnej, przespanej nocy życzę.

Wszystkim - spokojnej nocki i kolorowych snów :-D

Fajne animacje znalazłam - jeszcze nie wszystkie obejrzałam ale wrzucam linka za pamięci
    http://www.babycenter.com/video/inside-pregnancy

majeczka87, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość

• basia7777 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa nieźle. . . Ważne że ok. Ja dziś dzień lenia miałam Co do mnie nie podobne. . Hihi

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa, super wieści. Wiedziałam, że będzie ok, ale chyba wszystkie czekałysmy na wieści od Ciebie :)
    Oby jak najmniej te nasze dzieci się przekrecały już w brzuchu, bo stresu co nie miara!

Dzień dobry w piątek! :)

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł

Nowa dobrze, że wszystko dobrze :)

Naditta, no ja to bym sobie życzyła, żeby ta moja uparta córka w końcu główką do dołu się ułożyła :) A leży głową do góry i wali tymi kopytkami w podwozie ;)

Maka, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobryyyy :)
    Nowa Ale straszysz :P
    ja dziś wyjątkowo pospalam :) i dobrze :) mamy piątek dziewczyny ! Kolejny tydzień za nami ! Czas zapitala :)

jusella, kijanka_88, kot_bury lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
‹‹ 949 950 951 952 953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ