Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No to niech się dzieci przekrecają tylko wtedy, kiedy to potrzebne, tak jak w Twoim przypadku Renieczka
.
Agnes, na temat czytania to i ja wiem, bo całkiem niedawno,przed ciążą, miałam przeplakane całe dnie przez czytanie internetu. Depresja niemalże. Ale ciężko nie szukać niestety.
W każdym razie staram się podejść do tego trochę z dystansem, że skoro lekarz mówi, że jest wszystko ok, to tak jest. Przecież to był specjalista od takich badań, muszę mu zaufać. A ten parametr, który jest niski może świadczyć o anemii u dziecka, np przy konflikcie. Ale co i jak i skąd to pojęcia nie mam niestetyjusella, majeczka87, renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Hej!
Nowa dobrze, że wszystko ok
Renieczka jest szansa, że się jeszcze przekręci. Mój obrócił się chyba w minionym tygodniu, bo czułam wtedy w nocy silne wygibasy w brzuchu, aż spać nie mogłam. Urwisy te dzieciaczki już w brzuszkach
Naditta będzie dobrze!
Ja zbieram się na wizytę u dentystki, miłego dnia ;*jusella, aisa, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
ania181111 wrote:Dobryyyy
Nowa Ale straszysz
ja dziś wyjątkowo pospalami dobrze
mamy piątek dziewczyny ! Kolejny tydzień za nami ! Czas zapitala
Do tego ma wrażenie że mi brzuch co rano dwa razy większy się robi..
Młoda szaleje od rana, dzisiaj pierwsza czkawka,
Wczoraj wieczorem Was podczytywałam oraz musiałam pracować na komp. siedząc przy stole, za kare zostałam tak skopana z żebra, że aż mnie bolały, silne te NAsze dzieciaczki oj SIlne...
Ciekawa jestem ile to moje waży, 2 tyg temu było 1940 to teraz... hmmm... ale co najważniejsze moja waga się zatrzymała od 3 tyg 12,5 kg i koniec co mnie baardzo cieszy !! ale chyba w końcu tarczyca też została okiełznana bo ma to bezpośredni związek z kolejną zwiększoną dawką leku, od tego czasu czuje się dużo lepej
Miłego dnia..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 08:41
majeczka87, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Dzień dobry!
Nowa dobrze, że wszystko w porządku
Kijanka, no to oby tak dalej!
Zrobiłam dziś przymiarkę do łóżeczka małej, bo przyszła cała pościel i kurcze ochraniacz i parę innych rzeczy cuchnie nowością (mi się to z octem kojarzy). A boję się wyprać ten ochraniacz, żeby nie stracił kształtu. Na razie go założyłam, niech się wietrzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 08:46
kijanka_88, majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Dzień dobry!
Nowa dobrze, że wszystko w porządku
Kijanka, no to oby tak dalej!
Zrobiłam dziś przymiarkę do łóżeczka małej, bo przyszła cała pościel i kurcze ochraniacz i parę innych rzeczy cuchnie nowością (mi się to z octem kojarzy). A boję się wyprać ten ochraniacz, żeby nie stracił kształtu. Na razie go założyłam, niech się wietrzy.
Ja miałam wielkie obawy przed praniem rożka i śpiworków, bałam sie że ten wsad ze środka się zbryli, ale wstawiłam na godzinie na 40 stopni i spokojnie wszytko ok tylko są do wyprasowania, może napisz do producenta czy można prać... mnie też ten zapach odstraszał...
Kijanka
-
Moja koleżanka rożek prala, śpiworek też na programie dziecięcym w pralce. 800obr i 40 stopni. U mnie takie coś trwa prawie 2h i jest opisane jako plus pranie wstępne
jedyne czego nie wyprala to ochraniacz a ja nie wyobrażam sobie tego nie wyprać
ale może to tylko takie moje widzimisie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 09:23
-
Witam dziewuszki!
Ja piore wszystko co bedzie mialo kontakt skóra do skóry z dzieckiem;p Teraz piore drugi raz ubranka z ciucholandu bo zapach nie zniknal po pierwwszym praniu...;/
mam juz dzis zalatwionego mechanika dzis;p Wczoraj samo sie zepsulo, dzis samo sie naprawilo;p widze ja tu palec Kogos w tej kwestii;)
Słuchamy mozarta z Adasiem;p a co ;p
Miłego dnia dziewczynki :*eve90, jusella, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Witam sie w piateczek
Basiu mnie też meczą rano skurcze i biore 2 x 1 tebletke magnezu.
Angela ja mam tez jak na razie 1 paczke Dada 30 sztuk i planuje kupic 1 paczke babydream 30 szt.za duzo nie trzeba na początek bo dziecko szybko rosnie w tym czasie
Asiu promocja na lovele w biedronce jest od 16.05. chyba do 29 .05 jak się nie mylę
U mnie akurat sporo proszków dali i nawet dziś widziałam jeszcze 3 sztuki ale z kolei płynów w ogóle nie widziałam
eve90, jusella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kijanka moja mala to non stop ma czkawke
nawet kilka razy dziennie
Co do rozmiarow brzucha to ja się nie wypowiadambo ja już na serio nie widzę nóg
Przyszły mi koszule z allegro do szpitala haha jakie wielgachneee hahanapewno się w nich będę swobodnie czuła haha
U nas dziś piękna pogodajusella, kijanka_88, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ania181111 wrote:Kijanka moja mala to non stop ma czkawke
nawet kilka razy dziennie
Co do rozmiarow brzucha to ja się nie wypowiadambo ja już na serio nie widzę nóg
Przyszły mi koszule z allegro do szpitala haha jakie wielgachneee hahanapewno się w nich będę swobodnie czuła haha
U nas dziś piękna pogodaeve90, ania181111 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Hej, Dziewczyny!
Ktoś pytał o zamówienie przez gemini? Do mnie przyszło naprawdę szybko - zamówione 17.05 o 11; przyszło 19.05 w południe. Wszystkiego 2 doby.
Zamawiałam tam wszystko, od podkładów poporodowych poprzez termometr dla dziecka i leki, które mi się pokończyły... Wyszło duuuuużo taniej niż taka opcja z all.
Już nie mówię, że moje okoliczne apteki sprzedają te same rzeczy 2x drożej!!! Także polecam.
Ania, poka poka koszule do szpitala.
Czy ktoś zamawiał taką koszulę nocną:
http://allegro.pl/italian-fashion-koszula-ciazowa-do-karmienia-m-i5029353661.html
Warto?
kama005, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość