Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBasia niestety ta kolka jest mega bolesna. A ból promieniuje na różne strony.
Mój mężu czasem nawet w pachwinie go czuje.
Dostaniesz rozkurczowe i przeciwbólowe i poczujesz ulgę.
Trzymaj się dzielnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 14:39
-
zazdroszczę , ja wizytę mam dopiero po 13.06.
Aaa wpadłam na szatański pomysł ale pewnie nie do realizacji ...
żebyśmy sie wszystkiego któregoś pięknego dnia spotkały , w jakimś mieście do którego każda z Nas będzie miała w miarę blisko , na kawę , ploty , ciacho .
Ale pewnie ciężko z tym będzie bo dużo nas z wielu zakątków Polski , i nie tylko z Polski kurczerenieczka, Maka, jusella, kijanka_88, Kasiulina, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
[/url]
-
Jusella, piękny bunio, taki kobiecy!
Dziewczyny, ja nie wiem co się ze mną dzieje. Pogoda piękna, ciepło, maj- mój ulubiony miesiąc, a ja zero energii...
Po pracy to najchętniej prosto do domu i pospac chwilę, bo nie mam na nic siły.
Nie lubię tego, bo czuję jak wiosna i zycie mi ucieka przez palce, te słoneczne dni których jest tak mało, a z drugiej strony nie mam siły na nic.
I teraz nie wiem czy że sobą walczyć, bo to zwykły leń / przesilenie wiosenne, czy odpuścić i odpoczywać, bo to ciąża. A dodam jeszcze, że zwykle na wiosnę tak mam. Nie wiem czemu, bo kocham wiosnę z całego serca. Jak tylko zaczyna się robić na prawdę ciepło, to jestem ciągle senna i nie mam energii przez jakiś czas.
Ok, wyżaliłam się, może teraz będzie lepiejjusella, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta też tak mam takie depresje
jednego dnia taka pełna energi A drugiego dół na maksa
karolajn myśl dobra tylko zaraz rodzimy więc później to już tylko pieluchy , bujanie bobaskow itd ... ja nie wiem czy znalala bym czas chyba że mojemu bym Hanie zostawiła
No np teraz to w życiu bym nigdzie się nie ruszyła bo mi ciezkooooo
Basiu trzymam kciuki bezie dobrze[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dobry! Ja już po odwiedzinach, uff. Jeszcze w przyszłym tygodniu jedne zapowiedziane.
Młody ma właśnie czkawke.. Ja już obiad zrobiłam i w końcu wygodnie usiadłam.
Jusella piękny brzuszek!
I wiecie co? Wkurza mnie strasznie że pierdziela że poród cc zły, że matki karmiace mm złe.. Wczoraj po przeczytaniu artykułu aż się poryczalam bo bardzo bym chciała rodzic SN, żeby mąż był przy mnie.. Itp..jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
32 tydzień, 8 miesiąc!!!
Jejku to juz naprawde niedlugo :o z jednej strony sie ciesze a z drugiej jestem przerazona :o ale bedzie dobrze
Basia zdrowia zycze!
Ja w ogole nie mam apetytu ostatnio, nic mi sie nie chce jesc, obiad i po obiedzie juz nic, bo nie jestem glodna, nie wiem czemu, mala mi chyba uciska na zoladek ;P a tak sie teraz kreci, juz zadko sa takie ruchy jak byly na poczatku takie pukniecia, teraz to czuje jakby mi reka ciagla po calym brzuchy w ta i spowrotem
Chcialabym aby moj poczul czasami jak mocno kopie ale jak on polozy reke na brzuchu to ona sie uspokaja i sie nie rusza.. :p
Chcę kupic jeszcze 2 kocyki i ruszam z praniem wszystkiegorenieczka, jusella, nowatorka, aisa, eve90, Agness27, figaa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
majeczka87 wrote:figa na slonce buzie wystawialas? koniecznie smaruj sie 50 tka filtrem przed wyjściem
Specjalnie na słońce to sie nie wystawialam ale wiadomo jak chodzilam na spacery w słońcu to niechcący pewnie przypieklo:/ wiec smarujcie się filtrami dziewczyny, ja od teraz tez juz będęjusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wszystko tez pralam dla córki łącznie z ochraniaczem.mam krotki program w pralce 15 min i na nim pralam ochraniacz i nic się nie stało a ten "zapach nowości" nie jest fajny.
Z tego co wiem to zalecają wszystkie nowe rzeczy wyprać przed użyciem.zreszta ja to zawsze tez wole wyprać bo wiadomo jak to w sklepach spadnie na podłogę czy ktos mierzy itp.
Kama co do skurczy to miałam na myśli w lydkach
Ale nospe i tak dziś brałam bo młody mnie znowu skopal na dole albo glowka i wszystko bolalo ale po nospie przeszlo
Aniu co do loveli to u nas tez szybko zeszla pierwszego dnia ale widziałam dokladali -wiadomo wszystko zalezy ile sklep dostanie badz sąm zamówi..
Ja dzis wstawiłam ostatnie pranie malych ubranek a reszta czeka na później w drugiej szafie
Zawinelam w przescieradlo żeby kurz nie siadal
A od jutra pranie pościeli,pieluszek i kocyków
Wietrzenie kolderki i poduszki zostawie na polowe czerwca bo jeszcze sie gości spodziewamy na córki urodzinyTheForfie, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
goodwill wrote:Hej, Dziewczyny!
Czy ktoś zamawiał taką koszulę nocną:
http://allegro.pl/italian-fashion-koszula-ciazowa-do-karmienia-m-i5029353661.html
Warto?
ja mam dwie z Italian i są ok. wg mnie ;)jedną taką, a jedną na szelkach. Mają fajne fasony i przynajmniej nie wyglądam w nich jak buka z muminków -
nick nieaktualnyNo to nawet nie ma mowy o porodzie SN. Ale nie możesz mię o to do siebie żalu. Na niektóre zeczy nie mamy wpływu i juz.
Tez bym chciała urodzić córeczkę SN. Ale mam przegrodę w macicy, a do tego malutka jest jeszcze źle ułożona i tez nie mam na to wpływu. Więc nie wiem jak będzie. Ale nawazniejsze, żeby dziecko było zdrowe. Reszta to pikuś.jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość