Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się dzisiaj najeździłam.
Miałam kupić jakiś taki śrubokręt niby elektryczny. No dobra to jadę do Auchan u siebie (Ursynów) nie ma ale kupiłam jakieś tam ciuszki dla małej i sobie coś tam jeszcze. No dobra wkurzona jadę do drugiego Auchan (Piaseczno). Okazuje sie że ten śrubokręt nie jest elektryczny więc i tak mam go nie brać. No dobra kupiłam vanish bo jest na promocji i jeszcze jakieś tam pierdoły i kilka ciuszków dla małej. Znalazłam za to w OBI coś takiego jak wkrętak akumulatorowy (jak dla mnie mini wkrętarka) więc wracam się znowu do pierwszego Auchan bo tam jest OBI obok. Oczywiście było kilka rodzajów więc wzięłam ten lepiej wyglądajacy i tańszy. Wot kobieta w ciąży kupująca wkrętak akumulatorowy. Mam wrażenie ze wyglądało to tak samo dziwnie jak kupowałam mojemu M piwo w sklepie i się na mnie dziwnie kasjerka patrzyła
A o to ostatnie ciuszki dla małej na rozmiar 62Brakowało nam trochę więc dokupiłam
Biorę się za nadrabianie was bo wreszcie usiadłam na tyłkustokrotka2013, jusella, majeczka87, aisa, Agaax, figaa, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Basia oj niedobrze. Oby to się więcej nie powtórzyło.
JUsella piękny bunio
The forfie u Ciebie widze też piękny brzusio
Milcia jak tam wizyta?
Maka nie czytaj za dużo. Ja twierdzę że jest mega nacisk na kp i sn i z lekką przesadą. Nie wszyscy moga rodzić naturalnie no trudno, część woli cesarkę i jest to ich tylko i wyłącznie wybór. To samo ma się do karmienia piersią. Nie wiem po co się tak wtrącać. To jest każdej z nas decyzja i nie powinno się tego krytykowac bo taki jest trend lub cholera wie co! Sorki ale nie lubię trendów albo jak ktoś się wymądrza. Uwierz mi odpuść sobie czytanie bo co za dużo to nie zdrowo
Karolajn tez masz wrażenie że ci się zmniejszają? Bo ja mam wrażenie ze mi ursoły i nagle robią się mneijsze... Może to tylko wrażenie ale nie wiem. Ja nie zamierzam długo karmić może dociągnę do pół roku o ile ale potem musze wrócić do pracy więc trudno. Jak będę mieć mleko ok jak nie to butla i uważam że nikomu nic do tego.
Poza tym u nas w szpitalu dopuszcza się osobę towarzyszącą na cesarceWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 19:55
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Kama przesłodkie ciuszki - szczególnie rampersy
- jakoś słabość do nich mam.
Spontanicznie pojechałam do Biedronki - tato mój się wybierał więc się zapakowałam z nim. I o dziwo udało mi się kupić 2 płyny i 1 proszeki płatki kosmetyczne tez wzięłam. Kurcze za to problem z pieluchami - chciałam paczkę Dada New Born kupić ale nie ma ( w 2 Biedronach byłam) jutro chyba paczkę Pampersów dokupię - zawsze parę groszy taniej - 2 paczki Pampersów w promocji i kalafior gratis wychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:00
majeczka87, eve90, kama005, Karolajjn:), stokrotka2013, Agaax, figaa, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Chodzili z wizytą.... Jakiś inny lekarz i pyta czy to na pewno kolka nerkowa...Bo mocz mam prawidłowy.... Jakaś lekarka się wtrąciła i mówi że ordynator stwierdził bo powiększone coś tam....to tylko pod nosem gadał i poszedł... Bądź tu mądrym... Może nie będzie tak źle jak mocz jest prawidłowy.
nowatorka, Agness27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
kama005 wrote:Karolajn tez masz wrażenie że ci się zmniejszają? Bo ja mam wrażenie ze mi ursoły i nagle robią się mneijsze... Może to tylko wrażenie ale nie wiem. Ja nie zamierzam długo karmić może dociągnę do pół roku o ile ale potem musze wrócić do pracy więc trudno. Jak będę mieć mleko ok jak nie to butla i uważam że nikomu nic do tego.
No dokładnie , mam takie wrażenie , jak bym ich czasem nie miała , a czasem są twarde w cholerę . pełne takie.
Właśnie wróciłam z rossmana i kupiłam Palmer's do ciała ! będziem się smarować !!! hi hi hi
jusella, Dalile, kot_bury lubią tę wiadomość
[/url]
-
Dziewczyny z tymi piersiami macie rację ....na początku to były takie fajne że szok
A teraz tak jak by zmalaly i sflaczaly trochę
nie wiem
U Was też już siara się pojawia ? Bo u mnie już od dawnanie wiem czy to dobrze
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Po wizycie mała jest większa na tym etapie niż była starsza córka. W 32+5 siostra miała 2300 g, a ta ma w 32+2 2452 g.... Klopsidło następne ponad czterokilowe się szykuje. Szyjka mi się już skróciła do 25 mm, dostałam luteinę na 4 tygodnie. Gin mówi, żeby jeszcze te 5 tygodni wytrzymała, a minimum 2. Ogólnie Ewa jest większa o ponad 2 tygodnie. A kość udowa to na 36 tydzień już pokazała. Jest ułożona główkowo i miejmy nadzieję, że tak już zostanie. Łożysko II stopnia, na tym etapie ok. Mam iść do okulisty, bo mówiłam, że mi się wzrok pogorszył.
jusella, ania181111, Agaax, Kasiulina, eve90, nowatorka, Agness27, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
U mnie zero przecieków jak na razie. Poprzednio też dopiero jak rodziłam to produkcja ruszyła. Ania nie masz się czym martwić - na tym etapie ciąży to normalka. Jednym wcześniej pojawia się siara, nawet od połowy ciąży, innym później...
ania181111, eve90, Karolajjn:), kot_bury lubią tę wiadomość
-
Jusella bo wiesz nasluchalam się ze jak pokarm się pojawia "to źle "
Jak mnie wkurzaja Ci ludzie lo matko takie pierdzielenie trzy po trzy
Milcia to twoje maleństwo juz duzeeew zasadzie już nie takie maleństwo :p
jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Jusella śliczny Bunio i taki ksztaltny
Co do dodawania zdjęć ja dodaje ze str zapodaj i tam wybieram zakadke na forum i są do wyboru 4 rozmiary zdjęć
Basiu trzymaj sie i odpoczywaj sobie by wrócić szybko do domu
Ostatnio pisalyscie o szumisiu.ja po porodzie zobaczę czy wogole będzie potrzebny bo Cora bez tego mi fajnie spala
Nie wiem czy widzialyscie od 23 maja -poniedzialku maja byc w promocji w biedrze takie misie pluszowe z projektorem i grajace chyba po 40 zl a drugie same grajace po 30 zl i takie różne duperele
Figa a te plamy faktycznie mogą byc od słońca i wiadomo przez ciążę ale po porodzie podobno sie to wszystko normuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 22:11
jusella, ania181111, eve90, figaa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Agness27 wrote:Jusella śliczny Bunio i taki ksztaltny
Co do dodawania zdjęć ja dodaje ze str zapodaj i tam wybieram zakadke na forum i są do wyboru 4 rozmiary zdjęć
Basiu trzymaj sie i odpoczywaj sobie by wrócić szybko do domu
Ostatnio pisalyscie o szumisiu.ja po porodzie zobaczę czy wogole będzie potrzebny bo Cora bez tego mi fajnie spala
Nie wiem czy widzialyscie od 23 maja -poniedzialku maja byc w promocji w biedrze takie misie pluszowe z projektorem i grajace chyba po 40 zl a drugie same grajace po 30 zl i takie różne duperele
Oooo trzeba będzie znów się wybrać na zakupyhaha
i coś kupić z zabaweczek
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Hejoooo Mamusie
ale mnie tu dawno nie było - 2 miesiące...czasami Was podczytywałam jak czas pozwalał.
Ja się tydzien temu obronilam i juz jestem magistremmiałam pecha bo PIS kilka razy zmieniał ustawę z której pisałam prace i 2 miesiące oddawałam i poprawiałam i tak w kołko..
śliczne macie brzuszki, piękne wyprawkiciesze sie, ze wszystko jest ok.
My wczoraj wizytowaliśmy - mały Marcel waży już 2452 g, lekarz mówil ze może być z tych większych dzieci. A tak to wszytko ok. Brzuch mam od samego początku nisko ułożony, ale tak samo miała babcia, mama więc moze to fizjologia moja po prostucałą wyprawkę juz mamy kupioną, jestem na etapie kompletowania torby do szpitala
jusella, Maka, Agness27, Karolajjn:), aisa, renieczka, Agaax, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Alexxx gratuluję magistra
Coraz większe Dzieciaczki się rodzą... ja ze swoim codziennie staram się negocjować, by trochę przystopował i wolniej rósł - zobaczymy czy posłucha
Wszystkim Mamusiom- spokojnej, przespanej nocki życzę a w szczególności Basi i szybkiego powrotu do zdrowia Basiu.
Dobranocbasia7777, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Jusella ja ze swoją też gadam że może by nie przesadzala z tym wzrostem aż się boję pomyśleć jaka wagę Usłyszę w poniedziałek :p
Uwaga a teraz wam powiem jakich mądrych rodziców będzie miała nasza mała.
Zmontowalismy karuzelke zeby zobaczyć czy działa. No wszystko ładnie i w ogóle tylko jak chcieliśmy ja rozmontowac to już nie daliśmy rady. Takie debile totalne. Kilka części rozlaczylismy ale dwie zostaly razem bo nie mamy pomysłu już jak je rozlaczyco taka inteligencja!
Agness27, Dalile, aisa, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Co do bycia ojca przy cc są różne opinie.u jednych może byc u innych nie,najlepiej zapytać w szpitalu.moja koleżanka rodzila bliźniaki i nie pozwolili mu byc ale za to byl za szybą i wszystko widzial co się dzieje na sali
.Rodxila w szpitalu bielańskim w warszawie..
kot_bury lubi tę wiadomość