Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój pierwszy próbny własnoręcznie wykonany pompon:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c3cf9ed1c76.jpg
Daleko mu do ideału, ale...
Dziewczyny, jakie to jest proste!jusella, ania181111, kot_bury, Karolajjn:), aisa, kama005, majeczka87, stokrotka2013, Kasiulina, Ejrene, Zojka, figaa, eve90, Agaax, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Dalile, to na prawdę proste, możesz zrobić sama
A tiul zamawiałam na ebay, ale z tego co patrzyłam na allegro mają to samo
Ania, pewnie będzie się kurzyło, ale można to wtedy przepłukać w wodzie z tego kurzu.
A wiecie co powiedziała moja siostra? Że to wygląda jak myjka kąpielowa...kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
dziewczyny w stokrotce jest promocja na Pampers pomarańczowe z kuponem , jest sporo taniej
Co do ciast , ja bym żarła non top , tylko gorzej z robieniem , mam kompletnie dwie lewe ręce do tego .
Naditta,piękny ten pomponik !ania181111, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Naditta wrote:Dalile, to na prawdę proste, możesz zrobić sama
A tiul zamawiałam na ebay, ale z tego co patrzyłam na allegro mają to samo
Ania, pewnie będzie się kurzyło, ale można to wtedy przepłukać w wodzie z tego kurzu.
A wiecie co powiedziała moja siostra? Że to wygląda jak myjka kąpielowa...
Dwie lewe ręce -
Karolajjn:) wrote:dziewczyny w stokrotce jest promocja na Pampers pomarańczowe z kuponem , jest sporo taniej
Co do ciast , ja bym żarła non top , tylko gorzej z robieniem , mam kompletnie dwie lewe ręce do tego .
Naditta,piękny ten pomponik !
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Karolajjn emolientów typu oilatum używa się jak dziecko ma bardzo suchą skórę. Nie ma potrzeby kupować takich drogich środków do kąpieli jeśli skóra jest ok. Poza tym ich składy też super nie są. Poczytaj sobie bloga srokao. Wystarczy jakiś delikatny płyn do kąpieli,ja planuję kupić z Hippa
Mam wrażenie, że u nas w Polsce jest jakiś szał na te emolienty i mamuśki sądzą,że to obowiązkowy produkt.
Naditta, aisa, goodwill, Karolajjn:), jusella, Ejrene, Agaax, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dzięki , na pewno zajrzę na tego bloga .
No właśnie też mam takie wrażenie , że niektóre mamuśki traktują to jako taki sam obowiązek jak pampers . Na szkole rodzenia zostałam "zbesztana" przez mamuśki , jak się zapytałam czy to jest aż tak konieczne , prawie mnie zagryzły tamAgness27 lubi tę wiadomość
[/url]