Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulala 3mam kciuki, żeby wszystko było ok.
Co do Biedry, informuje ze od 27go są tez rzeczy dla nas m.in. piżamy, dresy i koszulki. Pieluchy tetrowe i flanelowe, kocyki (szkoda tylko,że same dziewczęce wzory) i bodziaki no i przescieradelka. A co do dostępności w Biedronkach to przy każdym produkcie jest oznaczone, że np. tylko w wybranych i można wejść na mapkę i się zorientować.
Ogólnie chciałam sobie kupić jakas stylowa torbę do wózka (wózka jeszcze nie mamtylko dlaczego to takie drogie???
jusella, kama005, majeczka87, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
No udało mi się kupić te staniki. Ale w sklepach jest jakaś masakra. Tłumy rodzin z dziećmi. Rozumiem że teraz się nie chodzi na spacery tylko łazi z rodziną po sklepach.
Ja bym chętnie przyjechała w tygodniu ale te korki mnie zniechęcają. -
wyszlam. zero skurczów. szyjka zamknięta . mowi ze nic nie zapowiada .. ake różnie bywa... generalnie skurcze strasznie bola.. napial mi sie brzuxh to sprawdziła i powiedziała ze to spinanie brzucha a nie skurcz....takze spina mi sie... w razie czego mam pojechać... ale na chwile obecna jest ok...
kama005, Dalile, jusella, goodwill, Zuzulka88, nowatorka, Agness27, mamuśka1, kot_bury lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Izulala jak tam? Trzymam kciuki!
Byłam w Tesco, kupiłam mode ziemniaki, postałam z 20 minut przy półkach ze słodyczami, po czym kupiłam... pasztecika z pieczarkami.
Może którąś ze Słodkich Mamusiek zainteresuje - wyczaiłam czekoladę bez cukru Wedla, zamiast sacharozy jest maltitol.
Izulala dobrze , że wsjo ok.- w tym samym czasie posta pisałyśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 15:21
izulala, Agness27, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
uspokoilam sje....
jusella lubi tę wiadomość
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Po długich pertraktacjach że sprzedawca udało mi się ustalić że jutro odbieramy łóżeczko że sklepu. A sprzedawca zakręcony bardziej niż to ustawa przewiduje
już mi lepiej.
Zakupy dzisiejsze udanespodnie ciążowe są, staniki są także jest git. Teraz czas odpocząć chwilę. Wstawię ubranka małej do prania za chwilę
Zuzulka88, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
aga9009 wrote:Ehh... czyli bez sensu kase wydawac... ja na razie smaruje oliwką i próbuje go wciskać do środka (przepraszam za wyrażenie), cały czas uważałam a tu nagle taka "niespodzianka" ;/ najgorsze jest to że podobno jak już raz wyszedł to ciągle będzie sie pojawiać... moja mama tak ma od kiedy mnie urodziła ( 28 lat temu)
za 1,5 tyg mam wizyte to zapytam jeszcze lekarki co poleca. Dzięki za odp
Ja byłam pewna ze po maści zniknie a tu dupa.troche sie zmniejszył i wyszedł.warto natluszczac bo u mnie np jak nie smaruje to strasznie swędzi..i tak nie przyjemnie jest.
Dopytaj sie i daj znac może jakiś bardziej skuteczny lek Ci przepisze
W pierwszej ciąży nic takiego nie miałam a tu bach..
Najgorsze ze słyszałam iż mogą pękać podczas akcji porodowej a to juz nie jest fajne
A gdzies wyczytałam ze w niektórych przypadkach trzeba z tym iść do chirurga i wtedy oni usuwają..
-
Agaax wrote:Spróbuj domowych sposobów, np. okłady ze świeżo zaparzonej czarnej herbaty (ciepłą torebką jeszcze), albo nasiadówki (kora dębu + rumianek), tylko nie za długo. No i pamiętaj o błonniku, dużej ilości płynów i lekkostrawnej diecie
Tez wypróbuje może w końcu pomoże i zniknieAgaax lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:To dobrze
A mierzyła małego na usg?
Agness27 lubi tę wiadomość
Cześć dziewczyny.
Dla mnie dzisiaj zdecydowanie nienajlepiej zaczął się dzień.
Obudzona o 7 rano budzikiem męża, straciłam na chwilę przytomność.
Chorowałam kiedys na padaczkę i nagle nie wiedzieć czemu, po kilku latach to wróciło.
Jakiś czas temu wróciłam z IP, spędziłam tam 3 godziny. Zajęli się mna bardzo dobrze, to mój pierwszy raz tutaj w szpitalu. Jestem na prawdę pozytywnie zaskoczona. Nikt mnie nie olał, cały personel przejęty no i wszyscy baaardzo mili.
Z dzieckiem jest wszystko w porządku, nie ma powodów do niepokoju. Zrobili mi kilka badań, tzn mocz, krew i ktg. Poza tym badał mnie lekarz. A na dniach będę miała kolejne spotkanie z lekarzem i ze specjalistą.
Mam ogromną nadzieję, że to był jednorazowy przypadek.
17.07.2016
-
Naditta wrote:Cześć dziewczyny.
Dla mnie dzisiaj zdecydowanie nienajlepiej zaczął się dzień.
Obudzona o 7 rano budzikiem męża, straciłam na chwilę przytomność.
Chorowałam kiedys na padaczkę i nagle nie wiedzieć czemu, po kilku latach to wróciło.
Jakiś czas temu wróciłam z IP, spędziłam tam 3 godziny. Zajęli się mna bardzo dobrze, to mój pierwszy raz tutaj w szpitalu. Jestem na prawdę pozytywnie zaskoczona. Nikt mnie nie olał, cały personel przejęty no i wszyscy baaardzo mili.
Z dzieckiem jest wszystko w porządku, nie ma powodów do niepokoju. Zrobili mi kilka badań, tzn mocz, krew i ktg. Poza tym badał mnie lekarz. A na dniach będę miała kolejne spotkanie z lekarzem i ze specjalistą.
Mam ogromną nadzieję, że to był jednorazowy przypadek.
o kurcze kochana oby sie to wiecej nie powtorzylo... trzym się :*Naditta lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Naditta zdrówka!
Od zawsze mówiłam, że budzik to szatański wynalazek - absolutnie nie bagatelizuję sprawy - od razu taka myśli mi się nasunęła - przepraszam.
Trochę odespałam. Dopiero teraz obiad się robi, od wczoraj straszną jazdę mam na mięcho i szparagi.Naditta, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Naditta - dużo zdrówka! Oby to było jednorazowe i nigdy, przenigdy się nie powtórzyło!
Wyprałam i wyprasowałam ochraniacz i zrobił się prawie płaski... wcześniej był mięciusi... rożek zachował kształt, ochraniacz nie
Mam nadzieję, że trochę wróci do kształktu, przynajmniej nie pachnie już octem.Naditta lubi tę wiadomość