Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycookiemonster wrote:Dziewczyny, mogę mieć pytanie totalnie offtopicowe?
Mamy remont (tzn odświeżanie po 3 latach ścian, poprawianie błędów poprzednich ekip, itd) i syf jest straszny. Panowie zaproponowali, że ich żona i siostra niepracujące chętnie posprzątają i mają być w sobotę. I nie wiem za bardzo jakie są ceny? Macie jakieś doświadczenie? Dom jest duży (ok.180m2), ale nie mebli za wiele, więc chodzi o mycie okien, podłóg (kilkakrotne, bo pył jest straszny), drzwi i ewentualnie jeśli panie będą chętne i będzie czas to myślałam o płytkach w łazienkach i fugach - żebym miała już na święta odhaczone i nie musiała wdychać tej chemii. Od godziny od metra czy za całość się liczy? Podpowiecie coś?cookiemonster lubi tę wiadomość
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny, mogę mieć pytanie totalnie offtopicowe?
Mamy remont (tzn odświeżanie po 3 latach ścian, poprawianie błędów poprzednich ekip, itd) i syf jest straszny. Panowie zaproponowali, że ich żona i siostra niepracujące chętnie posprzątają i mają być w sobotę. I nie wiem za bardzo jakie są ceny? Macie jakieś doświadczenie? Dom jest duży (ok.180m2), ale nie mebli za wiele, więc chodzi o mycie okien, podłóg (kilkakrotne, bo pył jest straszny), drzwi i ewentualnie jeśli panie będą chętne i będzie czas to myślałam o płytkach w łazienkach i fugach - żebym miała już na święta odhaczone i nie musiała wdychać tej chemii. Od godziny od metra czy za całość się liczy? Podpowiecie coś?
U nas to bardzo różnie- pamiętaj tylko, że sprzątanie poremontowe jest dużo droższe niż zwykłe. Najlepiej po prostu zapytaj za ile proponują a jak będzie za dużo to negocjuj. W końcu nie wezmą tyle co firma sprzątająca skoro robią to na czarno -
Muszka15 wrote:A ja mam takie pytanko,jak szybko " dziala" progesteron doustny po zazyciu?.. trzeba pobrac kilka dni zeby sie podniosl poziom czy od razu po pierwszej dawce ruszy w glre,jak to jest?
Ja 13dpo robilam badanie progesteronu ale nie bralam luteiny przed badaniem i wyszedl mi 17,11 a teraz w poniedzialek robilam tez progesteron ale wzielam tbl luteiny przed badaniem i wyszedl mi 25,75. Bralam ja jakies 15min przed badaniem
-
BloodMary wrote:A mi dzis rano doszedl nowy objaw. Wszystko bylo gorzkie a najlepiej jak sie sprite napilam i bylam przekonana, ze to tonic - taki gorzki
To ja kawe slodzilam 2 lyzeczki a teraz musze albo 1 albo 1,5 poslodzic bo 2 to jak likier smakuje
-
Ee to ogolnie to ja tez tak mam. Sokow nie pije bo sa dla mnie za slodkie, slodyczy nie jem bo mnie muli od tego slodkiego smaku, a wczesniej wpierdzielic tabliczke czekolady na raz to nie byl dla mnie wyczyn ale dzis poza pierwszym smakiem slodkim czulam drugi smak gorzki
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Magdalena890722 wrote:Mnie z objawów to tylko brzuch jak na okres boli. W ogóle nie czuję, że jestem w ciązy
Od jakiś kilku dni konkretnie pobolewa mnie brzuch. Czuję taki tępy, kujący ból, raz z jednej raz z drugiej strony..
18.11.2015 Aniołek - W -
cookiemonster wrote:Dziewczyny, mogę mieć pytanie totalnie offtopicowe?
Mamy remont (tzn odświeżanie po 3 latach ścian, poprawianie błędów poprzednich ekip, itd) i syf jest straszny. Panowie zaproponowali, że ich żona i siostra niepracujące chętnie posprzątają i mają być w sobotę. I nie wiem za bardzo jakie są ceny? Macie jakieś doświadczenie? Dom jest duży (ok.180m2), ale nie mebli za wiele, więc chodzi o mycie okien, podłóg (kilkakrotne, bo pył jest straszny), drzwi i ewentualnie jeśli panie będą chętne i będzie czas to myślałam o płytkach w łazienkach i fugach - żebym miała już na święta odhaczone i nie musiała wdychać tej chemii. Od godziny od metra czy za całość się liczy? Podpowiecie coś?cookiemonster lubi tę wiadomość