Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciacho wrote:Dziewczyny u mnie z rana nie ciekawie wiadomości.. Zaczęłam lekko krwawić po dwóch poronieniach czuję, że to początek końca.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Asik_kk wrote:Dziękuję za miłe słowa a imbir bardzo polecam - działa cuda mnie niestety mdłości nie oszczędzają i są stanowczo całodniowe, a nie poranne! a jak u Was z objawami dziewczyny?
U mnie te mdlosci tez sa calodobowe... to jest straszne jak dlugo one beda trwaly jeszcze ? ^^
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Dziewczyny, będzie dobrze, musi być ☺ podczytuję Was troszkę w miarę możliwości na telefonie w pracy :pNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dzień dobry, ja też słabo spałam, wydawało mi się, że juz ledwo na oczy patrzę, a gdy wyłączyłam telewizor to oczy jak pięć złoty, później dopadł mnie mega głód, a jak w końcu udało mi się usnąć to pieś sąsiadów zaczął ujadać
Z objawów to wieczorna zgaga od tygodnia oraz zmęczenie/senność. Czekam na więcej, ale u mnie dopiero koniec czwartego tygodnia.
Powodzenia na wizytach i gratluję nowych pęcherzyków i serduszek20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
Asik_kk wrote:Dziękuję za miłe słowa a imbir bardzo polecam - działa cuda mnie niestety mdłości nie oszczędzają i są stanowczo całodniowe, a nie poranne! a jak u Was z objawami dziewczyny?
U mnie od kilku dni niestety mdłości i to całodniowe przerwy mam jedynie po posiłku, ale podczas przygotowań albo jedzenia aż mnie dźwiga do góry. Okropne zmęczenie i czuje się dzisiaj jakbym miała mega kaca. To dla mnie nowość, w pierwszej ciazy tak nie mialam.
Witam wszystkie nowe mamuśki i trzymam kciuki za każdą z nas.
-
Ja jeszcze nie mam mdłości ale ostatni raz ważyłam się miesiąc temu oraz wczoraj i mam 2,5kg mniej, gdzie przez rok starałąm się coś zgubić i zszedł ledwo kilogram20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
Alimak wrote:Tak Jaguś, ja kupowałam w swojej i praktycznie zawsze go tam widzę
Ja objawów raczej nie mam na razie rzadnych ale u mnie to sam początek, co jakiś czas mi się lekko odbija i mam nadzieję, że to nie jest zapowiedź mdłości...
Zapisałam się właśnie na wizytę 29.11 to w BBF będzie 6 tydz + 3 dni, mam nadzieję, że to w sam raz
Ja w tym dniu tez mialam wizyte I juz uslyszalam serduszkoprzyszła mama lubi tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Dziewczyny, mogę mieć pytanie totalnie offtopicowe?
Mamy remont (tzn odświeżanie po 3 latach ścian, poprawianie błędów poprzednich ekip, itd) i syf jest straszny. Panowie zaproponowali, że ich żona i siostra niepracujące chętnie posprzątają i mają być w sobotę. I nie wiem za bardzo jakie są ceny? Macie jakieś doświadczenie? Dom jest duży (ok.180m2), ale nie mebli za wiele, więc chodzi o mycie okien, podłóg (kilkakrotne, bo pył jest straszny), drzwi i ewentualnie jeśli panie będą chętne i będzie czas to myślałam o płytkach w łazienkach i fugach - żebym miała już na święta odhaczone i nie musiała wdychać tej chemii. Od godziny od metra czy za całość się liczy? Podpowiecie coś? -
nick nieaktualny
-
cookiemonster wrote:Dziewczyny, mogę mieć pytanie totalnie offtopicowe?
Mamy remont (tzn odświeżanie po 3 latach ścian, poprawianie błędów poprzednich ekip, itd) i syf jest straszny. Panowie zaproponowali, że ich żona i siostra niepracujące chętnie posprzątają i mają być w sobotę. I nie wiem za bardzo jakie są ceny? Macie jakieś doświadczenie? Dom jest duży (ok.180m2), ale nie mebli za wiele, więc chodzi o mycie okien, podłóg (kilkakrotne, bo pył jest straszny), drzwi i ewentualnie jeśli panie będą chętne i będzie czas to myślałam o płytkach w łazienkach i fugach - żebym miała już na święta odhaczone i nie musiała wdychać tej chemii. Od godziny od metra czy za całość się liczy? Podpowiecie coś?cookiemonster lubi tę wiadomość