Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pamiętam, że miałam bardzo dużo śluzu białego w pierwszej ciąży. Teraz biorę łatkę dopochwową więc ona wypływa i zaburza. Paula chciałam mieć dzieci z małym odstepem żeby 2x przez pieluchy nie przechodzić, żeby miały fajny kontakt a ja mogła się później bez przerw skupić na rozwoju itp ale jest na prawdę ciężko, z tak małym dzieckiem zwłaszcza jak jest się mamą hnb.
Ciacho leć do lekarza.
Bloodmary to pewnie od przekrwionej i rozrastajacej się macicy moja znajoma poronila wczoraj w 9tc aż sama poczułam się niepewnie i pełna obaw, strasznie mi jej szkoda -
Paula55 wrote:Rosax hahaha jesteś the Best
Zdradzasz nas??
Ciacho o rany może faktycznie jedz na IP!!
Pamiętaj że krwawienie wcale nie musi oznaczać końca! Trzymam kciukiPaula55 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Umre!!! Wizyta nie jutro a dzis na 15:45!!
Boze prosze by ciaza byla tam gdzie musi czyli w macicy!!!!
Zlokalizowanie ciazy - pierwsza stresujaca wizyta.. Jesli bedzie dobrze to kolejna stresujaca na serduszko...!Selja, Jaguś_7810, PannaNatalia, sisi lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Rozpisalam sie i pisze pisze i wracam do wiadomosci i patrze! Komu ja odpisuje jak tych nikow nie znam... Wlazlam na lutowki 2016
Ciacho Ty nie krakaj tylko do lekarza..
Wszystko będzie DobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 10:58
30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Dziewczyny, wczoraj byłam na wizycie i wyszło, że jest pęcherzyk, na razie bez zarodka i ciąża młodsza i wczoraj było 5+1. Termin 18.07.2017 więc tak możecie mnie wpisać wstępnie na listę. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Ginekolog powiedział, że wszystko wygląda prawidłowo i takie przesunięcie też jest w granicach normy. Dostałam skierowanie na badania krwi (toxo, hiv i inne p-ła) oraz dodatkowo do pakietu leków, który biorę euthoryx na zbicie mojego TSH, które skoczyło z 1,5 do 2,92.
Miłego dnia!rosax3, Fatim, Agafia83, Zoja, PannaNatalia, bulkaasia, Nalunia lubią tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Umre!!! Wizyta nie jutro a dzis na 15:45!!
Zlokalizowanie ciazy - pierwsza stresujaca wizyta.. Jesli bedzie dobrze to kolejna stresujaca na serduszko...!
18.11.2015 Aniołek - W -
nick nieaktualny
-
To lec na bete i sie nie martw bedzie dobrze! Komus sie jakos latwoj mowi niz sobie... Ale serio nie martw sie! Bedzie dobrze!
Ciacho lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Alimak wrote:przyszła mama fajnie że maluszek jest tam gdzie powinien, też już mi się marzą takie informacje
Dużo tu Kamil, w szoku jestem bo rzadko spotykam to imię
Ja zasnąć ostatnio nie mogę ale chyba to z podekscytowania i nerwów naraz.
Marciiik i kamika23 powodzenia, zdajcie relację jak już będziecie po
Jaguś_7810, Dooti, Okilaa, SteveS współczuję mdłości, mam nadzieję że mnie to ominie... chociaż widzę że dużo osób to dopada.
Agafia83 tak właśnie planuję poczekać te dwa tygodnie ale korci mnie żeby pójść ciut szybciej żeby zdążyć potwierdzić ciąże przed wizytą u endo.
Ciacho do lekarza, bądź dobrej myśli.
rosax3 chcesz rodzić w lutym, nie rozpędzaj się tak, poczekaj do tych wakacji Powodzenia dziś
MamaAna mi wg BBF termin wypada na 25 lipca
Dziewczyny nie wiem jak ja za Wami tu nadążę
Masz rację, nie idzie nadążyć czytać tego wszystkiego i przyznaję się, że jestem czasami nie w temacie ^^
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
U mnie wieści takie sobie. Pęcherzyk jest w macicy ale pusty i za mały aby obliczyć wiek ciąży - ma 5,86 mm. Lekarz mówił że na ten czas już powinien być zarodek. Ale kazał przyjść za 2 tygodnie i mieć nadzieję, że natura wszystko dobrze poprowadzi....Badań żadnych nie zlecał, zalecenia i leki zostają bez zmian.
Trisska14 lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Umre!!! Wizyta nie jutro a dzis na 15:45!!
Zlokalizowanie ciazy - pierwsza stresujaca wizyta.. Jesli bedzie dobrze to kolejna stresujaca na serduszko...!
Trzymam kciuki !!
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
kamika23 wrote:U mnie wieści takie sobie. Pęcherzyk jest w macicy ale pusty i za mały aby obliczyć wiek ciąży - ma 5,86 mm. Lekarz mówił że na ten czas już powinien być zarodek. Ale kazał przyjść za 2 tygodnie i mieć nadzieję, że natura wszystko dobrze poprowadzi....Badań żadnych nie zlecał, zalecenia i leki zostają bez zmian.
Wszystko będzie dobrze zobaczysz :* za 2 tygodnie usłyszysz bicie serduszka Głowa do góry kochana Jesteśmy z Tobą :**!!
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
kamika23 wrote:U mnie wieści takie sobie. Pęcherzyk jest w macicy ale pusty i za mały aby obliczyć wiek ciąży - ma 5,86 mm. Lekarz mówił że na ten czas już powinien być zarodek. Ale kazał przyjść za 2 tygodnie i mieć nadzieję, że natura wszystko dobrze poprowadzi....Badań żadnych nie zlecał, zalecenia i leki zostają bez zmian.
She86 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Dzięki dziewczyny Jedyna szansa to taka, że owu mogłam mieć bardzo późno... Eh widzicie jak to jest... odpuściłam mierzenie temp. i testy owu to teraz się muszę martwić, bo nie wiadomo czemu ciąża młodsza.... Beznadziejne to jest.
Rosax 3mam kciuki za Twoją wizytę