Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Okilaa wrote:Dzień dobry macie może Dziewczyny jakieś sposoby na mdłości. Z chęcią wypróbuję wszystkie najlepiej na raz :p nie chcę iść na zwolnienie z tego powodu. Staram się jeść już cokolwiek co mi podpasuje ale i nawet gryz suchej bułki to za dużo.
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Nicka ja z magnezem nie pomogę bo dostałam taki na receptę. Parówki to syf lepiej nie jeść. Ja już przed ciążą całkowicie zmieniłam sposób odżywiania i myślę, że dlatego się udało.
A Tobie nie kazali zwiększyć kwasu foliowego w 1 trymestrze przy MTHFR ? -
Kornela wrote:Nicka ja z magnezem nie pomogę bo dostałam taki na receptę. Parówki to syf lepiej nie jeść. Ja już przed ciążą całkowicie zmieniłam sposób odżywiania i myślę, że dlatego się udało.
A Tobie nie kazali zwiększyć kwasu foliowego w 1 trymestrze przy MTHFR ?
Sama poprosilam o taka dawke bo nikt mi nie powiedzial,ze musze brac wieksza dawke tylko sie dowiedzialam przez forum. I wtedy lekarz powiedzial,ze moge brac. Ale to sa z kurczaka te lepsze a nie kazdy odzywia sie az tak zdrowo pewno -
nick nieaktualnyOkilaa wrote:Dzień dobry macie może Dziewczyny jakieś sposoby na mdłości. Z chęcią wypróbuję wszystkie najlepiej na raz :p nie chcę iść na zwolnienie z tego powodu. Staram się jeść już cokolwiek co mi podpasuje ale i nawet gryz suchej bułki to za dużo.
Agafia83, Okilaa, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Nicka789 wrote:Sama poprosilam o taka dawke bo nikt mi nie powiedzial,ze musze brac wieksza dawke tylko sie dowiedzialam przez forum. I wtedy lekarz powiedzial,ze moge brac. Ale to sa z kurczaka te lepsze a nie kazdy odzywia sie az tak zdrowo pewno
-
Selia na pewno tez bedzie dobry lekarz.
A na wymioty i na zgage imir. Imbit, imbir imbir tylko imbir. Najlepiej pomaga.
Nawet gin ma mdlosci przepisuje tabletki z imbiremAgafia83, Okilaa, Selja lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Kornela wrote:Też mam mutację, przed ciążą brałam 5mg zwykłego i 1 mg metylowego, w 1 trymestrze genetyk powiedział, że mam brać 15 mg zwykłego
Mi nawet genetyk nie mowila,ze mam brac kwas 5mg , tylko ze brac femibion n1. Dobrze ze biore ten kwas, mysle ze jesli nie bralam wczesniej to sie nic nie stanie. A biore go od 5 dni -
Kornela wrote:No trzeba mieć nadzieję, że będzie okej, mi kazał brać przez min 3 miesiące przed ciążą
Wazne ze jest brany Badalas homocysteine? Ja mialam 8,90 a ostatnio 9,5 i nie wiem czemu. Oby spadla przez ten kwas. Kobiety nie wiedzac ze maja mutacje biora zwykly kwas 0,4 i rodza zdrowe dzieci, wiec musi byc dobrze -
Alimak wrote:Cześć dziewczyny chciałabym dołączyć i ja może uwierzę w to, że wreszcie się nam udało
Beta w poniedziałek 14dpo - 215, dziś 16dpo - 536, przyrost 149%.
Dziewczyny kiedy umawiałyście się na pierwszą wizytę?
Jestem w mega szoku ile nas tu jest i jaki tu ruch :D fajnie
Nalunia też muszę nadrobić
Ale chyba dziś i w sobotę zrobię sobie betę żeby się uspokoićWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 09:12
30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:Dzis w nocy bylam skrzypaczka tak mi szla ta gra na skrzypcach ze lepszych nie ma ode mnie haha30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Mąż wziął ode mnie córkę na 1,5h żebym mogła odespac po ciężkiej nocy od razu mi lepiej. Na mdłości zaparzyc imię z miodem i wodą i zanim się wstanie z łóżka zjeść herbatniki i odczekać 30min mam taką marude w domu przez ten skok rozwojowy na największe zmęczenie mi się to zakumulowalo a jeszcze zęby znów mają iść niedługo. Nie wiem jak ja to przeżyję dobrze, że chociaż dziś będzie pracował z domu, bo ostatnio wychodzi o 8 a wraca po 21
-
bulkaasia wrote:Boli mnie lewy jajnik i mam mega dużo śluzu białego rozciagliwego... Ma ktoś tak?
Na mdłości herbata imbir z cytryna pije
Ja tez mam duuuuzo sluzu, czasami to mam przez to takie wrazenie jakby @ przyszla. W dodatku bol jajnikow i podbrzusza. Ostatnio tylko sporadycznie