Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
uuff już dotrwałam do 94 strony nadrobiłam cały dzień ja kawkę odpuściłam ale tez jakoś mnie nie ciągnie,zaciągnę sie kilka razy męża espresso z rana i jest okay
witam wszystkie nowe dziewczyny i gratuluję wyników i serduszek )
Madziura słonko nie przejmuj się tą "lekarką" dla spokoju idź prywatnie, będzie wszystko dobrze.Kornela, Zoja lubią tę wiadomość
-
Kurcze mam ochote na chleb pelnoziarnisty z papryka,salata i ogorkiem kiszonym,ale mma tak wzdety brzuch chyba przez nabial bo pilam maslanke i jadlam serek wiejski o nie wiem co robic a tylko zjadlam dzisiaj 4 posilki i zadnych warzyw
-
MamaAna wrote:Hejka! Miałam chwilę wolnego więc zaktualizowałam listę! Luz Maria jak będziesz miała okazję to ją wstaw na pierwszą stronę
Wymienione dziewczyny- jak możecie to podajcie swoje daty porodu:
Mandy, Evaa, BloodMary, Tina85, Malinka181216, Karola555, Trisska14, SteveS, Mayes, Mimi88, Karola555, Ciacho, mamakejti, cookiemonster, birdy-n, Pauliss, Zoja, Anulk88k, Nicka789, Muszka15, Kobietka, alinalii, Agafia83
Plan porodu 18 lipca 2017 przynajmniej wg Kalendarza do Lekarza mam za 3 tygodnie... DługoooWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 21:00
30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Nicka789 wrote:Kurcze mam ochote na chleb pelnoziarnisty z papryka,salata i ogorkiem kiszonym,ale mma tak wzdety brzuch chyba przez nabial bo pilam maslanke i jadlam serek wiejski o nie wiem co robic a tylko zjadlam dzisiaj 4 posilki i zadnych warzyw
-
Kornela wrote:Ja bym z tym nabiałem nie przesadzała, bo zakwasisz sobie organizm, optymalnie jest jeść 5 posiłków, no i wiadomo, owoców też nie za dużo
Czytalam na internecie ze wlasnie wazny jest nabial itd
Dowiem sie na wizycie za tydzien, moze mi da jakies rady -
Bralam wczesniej symfolic to jest kwas foliowy + myo izo cos tam ale to dla kobiet planujacych ciaze i bralam do dzisiaj bo lekarz powiedzial ze juz nie brac. Mam tak normalnie przerwac? Bo to jest w proszku wiec to nawet z zadnych dawek sie nie schodzi bo sie nie da
-
Ja pierwsza wizyte mam miec w 5tc zeby zobaczyc pecherzyk, moze juz bedzie nawet zarodek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 21:37
Kornela lubi tę wiadomość