Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry piękne mamusie
Widzę że zbiorowa bezsenność współczuję. Ja śpię tak dobrze ze ciężko mi rano wstać synek przyszedł dziś rano i mówi: mamo wstawaj kawka czeka na dole.
Hahaha
Bulkaasia ja mam sporo śluzu ale bardziej wodnistego.
A ja wczoraj rozpisałam się o mojej lekarce gin z Pl apropos opowieści jednej z Was i post mi się skasował grr
Chciałam w skrócie napisać, że ostatnio nawet złotówki za wizytę z usg nie wzięła tylko życzyla sobie następnego naszego spotkania z dzidzia w brzuszku
Nie raz przyjęła mnie bez kolejki po receptę na letrox i też ani grosza nie wzięła.
Chciałam jej teraz coś kupić jak polecę do Pl tylko co...
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Boli mnie lewy jajnik i mam mega dużo śluzu białego rozciagliwego... Ma ktoś tak?
Na mdłości herbata imbir z cytryna pije -
Kto dziś wizytuje?
Trzymam kciuki i życzę super dnia
Fatim a Ciebie podziwiam... Z małym dzieckiem w domu i ciąża! Wow.
Ja czekałam z drugim by właśnie uniknąć zabkowania, nieprzespanych nocy podczas gdy będę wymiotowac czy źle się czuć. Podziwiam wszystkie mamy które się na to decydują!!!
-
Cześć dziewczyny, straszna noc dziś była, jak się zbudziłam po 2 to zasnęłam po 4 - jeździło mi w żołądku, mdłości, wzdęcia, no masakra. Teraz czuję się nie lepiej, zjadłam 1,5 bułki francuskiej z jabłkiem i koniec, więcej nie wcisnę - piję miętę. Zaraz biorę się za sprzątanie, a potem praca.
-
Ciacho wrote:Dziewczyny u mnie z rana nie ciekawie wiadomości.. Zaczęłam lekko krwawić po dwóch poronieniach czuję, że to początek końca.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rozpisalam sie i pisze pisze i wracam do wiadomosci i patrze! Komu ja odpisuje jak tych nikow nie znam... Wlazlam na lutowki 2016
Leoparde, przyszła mama, Paula55, Fatim, Agafia83, cookiemonster lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Mnie mąż z rana poczęstowal herbatnikami i dzięki niemu mogłam wstać z łóżka bez większych mdłości. Noc prawie przespana, wiec nie jest źle poza tym, że na nic nie mam sił.
CIACHO biegnij do lekarza, niby czasem krwawienie może się pojawić, ale skoro masz już za sobą poronienia to nie czekaj.
-
Ciacho,ja tutaj krwawilam juz niezlych kilka razy,ciagnie mi sie 2 tygodnie juz tak na zmiane z plamieniami i brazowym sluzem,tez juz kiedys poronilam wiec wiem jak ten widok krwi dziala....ale spokojnie...narazie u mnie serce boje wiec i u Ciebie moze byc identycznie!! ...jak nie ma skrzepow i bolu skurczowego to dobrze jest...lec sie przebadac!
-
Witam sie z wami w ten ulewny poranek...wyspalam sie pieknie ale juz o 22 bylam w lozeczku i spalam ciagiem do 7:30 wiec sukces...w pierwszej ciazy mdlowsci i wymioty meczyly mnie przez ok 7 mcy,bylam jak zwloki i niepotrafilam sobie wyobrazic jak ktos dobrowolnie moze chciec przechodzic przez to drugi raz ogolnie obraz nedzy i rozpaczy- tak wygladalam w ciazy...mi na mdlosci pomagala mieta....pomoagala to za duzo powiedziane hmm..powiedzmy ze moglam ja wypic bez naciagania i czulam sie przech chwile lzej...
-
Dzien dobry
Tez strasznie spalam ;/
W dodatku rano poszlam do kibelka i zobaczylam taki rozowy sluz wiec stwierdzilam, ze sprawdze troche 'doglebniej' i byla taka plamka z krwi. Teraz juz nie ma nic. To byla tylko kropelka mala. Nie wiem czy lekarzowi zawracac glowe bo tak naprawde gdyby nie moja najdgorliwosc to nawet bym o tym nie wiedziala poza tym co mam powiedziec? 'Plamien nie ma ale jak se wsadzilam palec z papierem to bylo troszke czerwone'Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 10:19
PannaNatalia lubi tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Ciacho wrote:Dziewczyny u mnie z rana nie ciekawie wiadomości.. Zaczęłam lekko krwawić po dwóch poronieniach czuję, że to początek końca.
-
zapomniałam wspomnieć o ważnym objawie. Słodkości... kiedyś to słodycze, ciasta mogły u mnie leżeć miesiąc jak nie dłużej a teraz to mi aż ślinka cieknie na sam widok a najbardziej chodzi za mną sernik wiedeński aż mi go mama obiecała zrobić
A Ty Ciacho maszeruj na IP, ewentualnie dzwoń szybko do swojego lekarza i pytaj się co dalej robić.