Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nicka Ty się nic nie martw Moje piersi zaczęły boleć i robić się twarde dopiero jakoś 2-3 dni temu i teraz mnie to wkurza bo nie mogę spać na brzuchu :p
Mdłości i wymiotów też dalej nie mam. Miałam tylko epizod z mdłościami w tramwaju o zapachu bezdomnego.
Też mnie czasem martwi mała ilość objawów lub brak, ale jak czytam jak dziewczyny się teraz tu męczą niektóre to mi ulżyło że tak się jeszcze dobrze czuje
-
nick nieaktualnyPo wizycie. Jest dziecko, jest serduszko ufff...
Od słodkiego też mnie odrzucaLeoparde, kamika23, Anga1989, Selja, Zoja, She86, Fatim, Dooti, Nalunia, megi78, Magdalena890722, bulkaasia, Paula55, Agafia83, sisi, przyszła mama, Aguuuś, basienka13.07.:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czekam w poczekalni jedyne co wiem to ze beta ostatnia wyniosla 572
Marcik super wiesci!!kamika23, Selja, Anga1989, Marciiik, Aguuuś lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Muszę podzielić się z Wami tą wiadomością... Bhcg wynosi 46137 według kalkulatora jest w normie. Nawet nie wiecie jak mi ulżyło. Aż się popłakałam ze szczęścia.
Te czerwone plamienia mnie przeraziły, ale już mi lepiej. Jeśli przyrasta prawidłowo, to plamienie nie może oznaczać czegoś bardzo złego, prawda?
Oczywiście cieszę się bardzo również z Waszych wizyt, z których wynika, że jest wszystko ok i widać serduszka. Musimy donosić te nasze maleństwa do lipcaShe86, Nicka789, Zoja, Fatim, Anga1989, Selja, Marciiik, Nalunia, Magdalena890722, cookiemonster, Agafia83, sisi, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:4tc5d (według mnie 4tc6d) a objawy miałam już dużo wcześniej np metaliczny smak, dlatego byłam już pewna ciąży a co do sutków to ja cały czas kp i jestem w ciąży stąd mam mnóstwo hormonow w sobie
Zazdroszcze ze masz jakies objawy bo ja nic i mnie to martwi -
Nicka ja pierwszą ciążę przechodziłam praktycznie bezobjawowo, co do kaszlu to dla dziecka bezpieczniejsze są zalecane leki niż nieleczona infekcja.
Ciacho gratuluję
Ach jaki mam potworny apetyt, zjadłam całą wielką porcję curry z warzywami i ryżem na klatce schodowej, wyszłam z domu z widelcem i cieszyłam się błogą ciszą