Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Marcik a to była Twoja pierwsza wizyta czy miałaś jakąś wcześniej ?
Miałam, dwa tygodnie temu. Był elegancki pęcherzyk. No niestety sprzęt kiepski, bo to lekarz w przychodni na NFZ. U swojego mam wizytę za 2 tygodnie.
W życiu nie wytrzymałabym do tego czasu!! -
kamika23 wrote:Dzięki dziewczyny Jedyna szansa to taka, że owu mogłam mieć bardzo późno... Eh widzicie jak to jest... odpuściłam mierzenie temp. i testy owu to teraz się muszę martwić, bo nie wiadomo czemu ciąża młodsza.... Beznadziejne to jest.
Rosax 3mam kciuki za Twoją wizytę
Moja pierwsza ciąża też była młodsza o 6 dni! A najlepsze jest to że miałam monitoring owulacji i wg owu ciąża mogła być może o 1 czy 2 dni młodsza. Po prostu doszło u mnie później do zagnieżdzenia. Też usłyszałam takie słowa od lekarza, że pecherzyk jest za mały jak na ten wiek ciąży, ale kazał czekać, stres był ale wszystko skończyło się dobrze
Edit: Według miesiączki miałam termin na 16.03, wg USG na 22.03 urodziłam 27.03
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 16:55
kamika23 lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
Marciiik wrote:Miałam, dwa tygodnie temu. Był elegancki pęcherzyk. No niestety sprzęt kiepski, bo to lekarz w przychodni na NFZ. U swojego mam wizytę za 2 tygodnie.
W życiu nie wytrzymałabym do tego czasu!!
Nie dziwię się Ja raczej też nie wytrzymam kolejnych dwóch tygodni tylko gdzieś polecę na USG za tydzień.
Marciiik lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Nicka ja pierwszą ciążę przechodziłam praktycznie bezobjawowo, co do kaszlu to dla dziecka bezpieczniejsze są zalecane leki niż nieleczona infekcja.
Ciacho gratuluję
Ach jaki mam potworny apetyt, zjadłam całą wielką porcję curry z warzywami i ryżem na klatce schodowej, wyszłam z domu z widelcem i cieszyłam się błogą ciszą
Ktos pisal o syropie z cebuli a to trzeba z cukrem wiec nie bardzo chyba. A wiesz co moge wziasc? -
Fatim wrote:To najlepiej ciepłe mleko z rozpuszczoną łyżeczką masła i łyżeczką miodu i ten syrop prenalen (dla kobiet w ciąży)
Ja jeszcze do tej mikstury dodaję czosnek, mojemu mężowi nic nie pomagało a tym się w końcu wyleczyłNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Hej dziewczyny ja tez od 2 dni mam mocne mdłosci, rano przy sniadaniu i po kolaccji, w sumie to połaczenie kanapki z ogórkiem i popicie kawa zbozowa z mlekiem wydawało mi się normalne, z błedu mnie wyprowadził mąż
umówiłam się na badania prenatalne na 21 grudnia ))
gratuluje wszystkim bet, pęcherzyków i serduszek :*Agafia83 lubi tę wiadomość
-
kamika23 wrote:Ciacho popieram She. Beta jest super i przy takiej becie to już chyba serducho widać. Ja bym szła do ginekologa albo na izbę przyjęć z tymi plamieniami. One nic złego oznaczać nie muszą ale lepiej chyba sprawdzic
-
CCiacho jak beta przyrasta i jest serduszko to wszystko bedzie dobrze zobaczysz, musisz myslec pozytywnie )
Ciacho lubi tę wiadomość
-
kamika23 wrote:Ciacho a no to super Sorki nie zarejestrowałam info o serduchu dużo nas tu
Jak masz kontakt z lekarzem to jest okej Oszczędzaj się Jejku jak ja zazdroszczę jak ktoś w 6/7 tygodniu już serducho widzi Też tak bym chciała