Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabi jezu co to za lekarz?!
Dtem bez abonamentu tez mozna byc na forum
Leoparde kciuki juz od wczoraj zacisniete
Kamika co Ty piszesz?? Ciaza sie rozwija i noe mysl nawet inaczej!!
A ja mialam dzis pieeeekny sen!
Snilo mi sie ze bylam na usg i Tak pieknie glosno serduszko bilo
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzień dobry dziewczynki! U mnie dziś ponury poranek, może jeszcze wyjdzie słonko. Dużo wczoraj myślałam o tej mojej becie i żyje nadzieją, że zagniezdzenie było późno i trwało długo a w poniedziałek beta poszybuje już wysoko w górę
Co do lekarzy na nfz to u mnie jest ich trochę ale raczej dobrą opinią się nie cieszą. Więc chodzę prywatnie.
Porodówka w moim mieście to porażka, nikt tu nie chce rodzić, dlatego gin do ktorego idę pracuje w szpitalu około 35km odemnie i tam chciałabym rodzić.Marciiik lubi tę wiadomość
Aniołek 7t3d (*) -
DTEM wrote:Dziewczyny wykupowałyście tutaj jakiś abonament??? Mi się wyświetla jakiś komunikat, że 4 dni mi zostały?20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
bulkaasia wrote:DTEM ja też zachodniopomorskie (Koszalin).
A ja śniłam, że mogłam wybrać co chce i powiedziałam córka Pola
Nie wiem skąd mi się to imię wzięło.bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:) Gabi ale miałaś stresów - dzielna jesteś trzymaj się kochana...
Mnie dziś tato przeciągnął po lesie. Podjechał pod blok o 7 rano dzwoni i mówi :Dawaj jedziemy... "Zgłupiał" myślę sobie (choć takie spontany zdarzają mu się często - jak moja matka wytrzymała z 35 lat, nie wiem). Ale w lesie po prostu cudo połazilismy, podpatrzyliśmy sarenki znaleźliśmy trochę zielonek, ależ wypoczęłam:). Cudo:)
Teraz troszkę ogarnę chałupkę jutro wpada teściówka i lecę na Betę .
No i mam dużooo białego śluzu... Leci jak z wiadra;).
Gdzieś czytałam że ten śluz ma jakoś chronić dziecko... Ciekawe...Marciiik, gabi544 lubią tę wiadomość
30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Czesc dziewczynki chciałabym zawitać do was w listopadowego testowania. Sam początek, dwa dni temu beta niecałe 9, dzisiaj 46,80 ))
Poryczalam sie odbierając wyniki i obcy ludzie w kolejce mi gratulowali
Postaram sie ogarnac jakiś suwaczek...Nalunia, Agafia83, Aguuuś, Anga1989, DTEM, bulkaasia, Marciiik, gabi544, sisi, Paula55, basienka13.07.:) lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dzień dobry kochane, ja dziś zrobiłam badania dla 1 trymetru toxo, różyczka, CMV, HIV itp + wymazy cytologia chlamydia, ureoplasma i mycoplasma. Myślałam że mnie trafi, czekałam godzinę na czczo bo tyle było dzieci a mnie mdli niedobrze gorąco itp.. koszmar. Do tego wymazy mi pobierała jakaś ucząca się i bolało zjadłam śniadanko i jakoś doszłam do siebie, wizyta 29.11 z wynikami i się już doczekać nie mogę. My chcemy powiedzieć na święta, ale jedziemy za tydzień na weekend do domku i jak mnie tak rano i na noc jak zawsze będzie mdlić okropnie to nie wiem czy sami się nie domyślą. Mam nadzieję że wytrzymam do świąt ))
Lottinka witaj i gratulacje !!! ) jaki termin porodu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 10:52
-
Anga1989 wrote:Ja to tu chyba na belly wyczytalam ze ten sluz ma pelnic role czopa az do porodu:)
O kurde to tak będzie się lało ze mnie przez 8 miesięcy kolejnych???
No nic najważniejsze że dziecko będzie chronić...
Lottinka gratulacje serdeczne30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Ja już po wizycie, jest pęcherzyk! 7,15mm co odpowiada 4tc6d czyli dzień później niż wyliczył belly i 2 dni mniej niż myślałam termin według usg 23.07 ale to za 2tygodnie potwierdzam
Agafia83, Nalunia, Anga1989, Nicka789, Dooti, bulkaasia, Marciiik, sisi lubią tę wiadomość
-
Nicka789 wrote:Ja zadnego sluzu nie mam, tylko z progesteronu jak wyplywa wydzielina to wszystko to normalne ze nie mam czy przyjdzie pozniej?
Pewnie normalne, co ciąża to inne objawy
Zapytałabym mamy czy też tak miała, ale czekamy do świąt z tym prezentem:)
FATIM super super super:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 10:56
Fatim lubi tę wiadomość
30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Nicka789 wrote:Ja zadnego sluzu nie mam, tylko z progesteronu jak wyplywa wydzielina to wszystko to normalne ze nie mam czy przyjdzie pozniej?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dokladnie tak pisze:
"Gęsty śluz szyjkowy zaczyna gromadzić się w szyjce macicy tworząc coś w rodzaju czopa zamykającego i zabezpieczającego macicę w czasie trwania ciąży. Między innymi chroni on dziecko przed infekcjami. Zostanie on wydalony przez Twoje ciało dopiero przed porodem."
To pewnie o ten śluz chodzi
-
Fatim- super wieści, czekamy na serducho!!!
Nalunia, ja też już po tych badaniach- też ledwo co w poczekalni wysiedziałam, a w gabinecie odleciałam (he he he poleżałam sobie trochę przynajmniej)
lottinka- świetnie, łzy szczęścia, coś cudownego!!!Fatim lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Ja już po wizycie, jest pęcherzyk! 7,15mm co odpowiada 4tc6d czyli dzień później niż wyliczył belly i 2 dni mniej niż myślałam termin według usg 23.07 ale to za 2tygodnie potwierdzam
To super Ja w srode mam wizyte Moze juz mi powie terminFatim, Agafia83 lubią tę wiadomość