Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jaguś_7810 wrote:Ja brałam dupka od 16-25 d.c i potem miałam odstawić i test .. Zrobiłam i już potem nie brałam ale kurcze pewnie powinnam brać cały czzas ... Od środy już biorę i mam nadzieje, że już będzie ok )
Gabi piękna lista
gabi544 lubi tę wiadomość
-
gabi544 super lista, jak mam ją przykleić na pierwszą stronę to daj znać.
Wizytę u swojej gin i USG mam 19.11. (w Medicover są to niestety osobne wizyty, a USG robi inny specjalista). Do tego czasu osiwieje, serio.
Ale jak to mówią do trzech razy sztuka…. w tym roku… Biorę clexan, duphaston i oczywiście kwas foliowy.
Bete robiłam dwa razy (po 48h), przyrost był i więcej razy nie robię bo to i tak nic nie da i nic nie zmieni.
Progesteron robiłam w dwóch poprzednich ciążach i był OK więc teraz mi nie zleciła.
PannaNatalia – nie demonizuj tak tej kawy zapytaj lekarza czy w Twoim przypadku możesz i już. Jedna dwie nie za mocne nie szkodzą o ile np. nie masz kłopotów z ciśnieniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 11:27
-
Lubuskie
Ja czekam caly czas na ten 17.11.. zrobilam sobie kolejny test wczoraj nie wiem po co chyba dla uspokojenie. Nie mam zadnych plamien.nokres spóźniony 5 dni. Niech nie przychodzi przez kolejne 8 mies
ja z objawow mam tylko poczucie ze w brzuchu cos jest. Czuje sie taka wydeta i mam jakby twardy brzuch. Czasem mnie pobolewa jak jade samochodem lub jak siedze za biurkiem jakby pozycja siedzaca mi nie służyła. Ale w sumie coraz mniej. Poza tym to nic. No i cycki jakies duze ale ja zawsze miałam duże hehe
gdzie sobie prowadzicie kalendarz ciazy?
jak z seksikiem? Odstawiony?
wgl dzis w pracy zlapali mi kota bo mialam brac dla rodzicow (na obiekcie sa sliczne mlode poldzikie). Ale jak poczytalam o toksoplazmozie to go oddalam. Darowalam sobie takie ryzyko.. Cos ktos o tym slyszal? -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny ....z obliczen ternin na poczatek lipca gratuluje Wam wszystkim ...lipiec piekny miesiac..... u mnie moj cud powstal po 3 latach walki przez ivf.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 12:58
Biedroneczka83, gabi544, Selja, PannaNatalia, Junioer, She86 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualnyPannaNatalia wrote:A czemu odstawiony.. teraz można szaleć
Idę w środę do gina, zobaczymy co mi powie na to. Kurcze mam tyle pytań, musze sobie pozapisywać pytania, bo zapomnę i z gabinetu wyjdę znowu ciemna jak tabaka w rogu
Evaa - gratuluję serdecznie
na który dzień lipca masz termin wg BBF? wpiszę Cię na listę od razu
Luz Maria wrote:gabi544 super lista, jak mam ją przykleić na pierwszą stronę to daj znać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 13:21
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie nowe dziewczyny gratuluje!
Ja też miałam przez chwilę chyba jakąś infekcję, ale kupiłam sobie fitolizyne i wszystko zeszło po pierwszym użyciu. Polecam, ziołowy lek, bezpieczny w ciąży od zawsze używam.
Rany, jeszcze godzina do wyników... -
Hej dziewczyny. Jestem nowa na forum. Udało nam się w 4cs, który raczej nie zapowiadał takiego zakończenia jesteśmy bardzo szczęśliwi.
Powiedzcie kochane na kiedy planować pierwszą wizytę u gin. żeby było coś widać na usg?She86 lubi tę wiadomość
-
Leoparde wrote:Hej dziewczyny. Jestem nowa na forum. Udało nam się w 4cs, który raczej nie zapowiadał takiego zakończenia jesteśmy bardzo szczęśliwi.
Powiedzcie kochane na kiedy planować pierwszą wizytę u gin. żeby było coś widać na usg? -
Leoparde wrote:Hej dziewczyny. Jestem nowa na forum. Udało nam się w 4cs, który raczej nie zapowiadał takiego zakończenia jesteśmy bardzo szczęśliwi.
Powiedzcie kochane na kiedy planować pierwszą wizytę u gin. żeby było coś widać na usg?
PannaNatalia wrote:A czemu odstawiony.. teraz można szaleć
pytam o odstawienie bo sie boje, ale sprobowalismy raz z malzem i jeszcze nidgy nie mialam tak dlugiego orgazmu ;>Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 16:59
nicka1234 lubi tę wiadomość