Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW tym samym... za 2 tygodnie mam przyjść znowu. Ehhhh załamka... tak bardzo nie chciałabym wiedzieć o tych dobowych przyrostach, teraz mam wrażenie, że chce zostawić mi jakiekolwiek złudzenia i pogodzenie się z tą myślą jak wpadłam roztrzęsiona do gabinetu..
-
nick nieaktualny
-
hej dzieczyny,
Prosze mi wpisac termin na 7 lipca.
Panna Natalia, to bardzo malutki spadek. Nie przejmuj sie. Przeciez lekarz wie co mowi.Na pazdziernikowym testowaniu byla dziewczyna ktorej mega spadlo a trzecia beta juz pokazala dobry przyrost. Nie mozna do ciazy podchodzic tak bardzo matematycznie
Ja pochodze z woj swietokrzyskiego, ale studiowalam i pracowalam w Rzeszowie, a teraz jestem juz 5 lat w Stanach.
gabi544, PannaNatalia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualny
-
gabi544 wrote:OO - Rzeszów mam ok 100 km do Rzeszowa
Widzę, że mamy tą sama datę porodu
A do Stanów pojechałaś do rodziny i zostałaś, czy do pracy, może za miłością?
Gdzie konkretnie mieszkasz? W jakim stanie?
Na Florydzie. Wyjechalismy z mezem na kontrakt do firmy i tak juz nam minelo 5 lat[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
PannaNatalia nie martw się, przecież każdy wynik jest obarczony jakąś niepewnością, mogli też coś pomylić w labie, poza tym przy takich dużych wartościach ten wzrost bety już troche zwalnia, a jak na usg jest dobrze to najważniejsze. Poza tym takie zamartwianie pewnie nie za dobrze wpływa na Twoją fasolkę, odpoczywaj dużo i na pewno wszystko będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki.
-
Dziewczyny robilam bete, 31.10 wynik 280,03 natomiast po 48h 02.11 beta wyniosla 610,07. Czy to dobrze? Czy moze powinna wiecej wzrosnac?
Siedze i rycze bo tak bardzo sie boje.....Marciiik, gabi544, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Panna Natalia, zycze Ci aby wszystko u Ciebie było dobrze... Też slyszalam o przypadkach, że beta spadła, ale jednak było ok. Pewnie kolejna by już coś powiedziala, no bo też nie oszukujmy się... To nie dobrze, że spadła. mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe,że to pisze, ale sama przechodzilam przez spadek bety. Ale oby u Ciebie było to jednorazowe i malutkie, naprawde w to wierzę!Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
A ja jestem '88 i jestem spod Warszawy
Marzenie27, piękne wyniki
Dziewczyny, czy Wam też łatwiej puszczają nerwy? Chodzę wkurzona, nawet moja córcia mówi "mama będzie dobrze " i czy Wy też macie takie intensywne sny?Marciiik, Marzenie27 lubią tę wiadomość
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny