Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWow, ale wysyp jesiennych owocków ja dziś powtórzyłam bete, o 15 wyniki.. znowu odliczanie
2 dni wytrzymałam bez kawy, dzisiaj się nie powstrzymałam. Muszę sprawić sobie karnego jeżyka
Poza tym dzień dobry, u mnie nadal miło i przyjemnie oprócz cycków oczywiście, mam ochote je odciąć -
nick nieaktualny
-
PannaNatalia wrote:Wow, ale wysyp jesiennych owocków ja dziś powtórzyłam bete, o 15 wyniki.. znowu odliczanie
2 dni wytrzymałam bez kawy, dzisiaj się nie powstrzymałam. Muszę sprawić sobie karnego jeżyka
Poza tym dzień dobry, u mnie nadal miło i przyjemnie oprócz cycków oczywiście, mam ochote je odciąć
Witam witam u mnie tak samo nadal bez objawów, oprócz cycków mam takie, że mi eksplodują chyba niedługo ^^
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
A ja jestem z lubelskiego ja cycki też czuję ale nie jakoś strasznie, bardziej mnie zawsze bolą wieczorem, poza tym uciążliwych objawów raczej brak:-) Też dziś mam zamiar zrobić bete i progesteron ale dopiero popołudniu, więc na wynik poczekam do wieczora. Jak będziecie miały wyniki dajcie od razu znać
Selja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ej dziewczynki:( troszkę się zmartwiłam, bo odebrałam wyniki progesteronu z poniedziałku i z środy.. z 31.10 wynik wynosi 20,48, a z 2.11 - 18,12 czyli spada... Dobrze, że w te środę wieczorem przedzwoniłam do gin, bo ona w razie "wu" kazała mi brać duphaston... Myślicie, że to pomoże ?
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
Selja wrote:Pomoże spokojnie nie denerwuj się. Ja jadę cały czas na luteinie.
Ja brałam dupka od 16-25 d.c i potem miałam odstawić i test .. Zrobiłam i już potem nie brałam ale kurcze pewnie powinnam brać cały czzas ... Od środy już biorę i mam nadzieje, że już będzie ok )
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie