Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dziękuję za wyrazy współczucia jestem w szpitalu, choć lekarz powiedział że sama sobie świetnie ze wszystkim poradziłem... Nie było z czym...
Życzę żeby Wasze ciąże toczyły się pomyślnie i zdrowo. A rozwiązanie przebiegło bez większych problemów. Ściskam Was serdecznie30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
HEj dziewczyny ja też po wizycie, mój dzidziuś ma 2,03 cm
wszystko oki
dziewczyny mam nadzieję że się nie obrazicie ale muszę trochę mniej zaglądać na forum, narazie przerwa.. przed wizytą po tych wszystkich wiadomosciach nie mogłam się odnaleźć, serce mi pękało za każdym razem jak czytałam posty o stratach.. nie daję sobie z tym rady bo za bardzo to wszystko przeżywam.. życzę wszystkim rosnących Maluszków a Tobie BULKASIA podwójnie słońce - szczęscie Ci dopisało podwójnie !!!
))) :*
bulkaasia, Zoja, Selja, Asik_kk, gabi544, Aguuuś lubią tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Ja jestem taka zaskoczona, że do mnie to nie dociera. Mam przyjść za 2 tyg by sprawdzić bo na 100% są to Bliźnięta kosmówkowe.
Bulkaasia jak na tą wspaniałą wiadomość zareagowali pozostali członkowie rodziny? dzieci już wiedzą?
Natalia27.03.2016
-
Leoparde wrote:Oj, ja też nie lubię kiedy mąż wraca później z pracy. W domu jakoś tak pusto i smutno się robi. Wtedy sobie uświadamiam jak bardzo jest nam tu potrzebny, chociażby do wspólnego pomilczenia przed tv.
Ja mam to samo, jak mój mąż ostatnio był w delegacji to nie mogłam sobie miejsca znaleźć. A noc to już w ogóle bezsenna, nie umiem sama spaćLeoparde, gabi544 lubią tę wiadomość
-
She86 wrote:Bulkaasia jak na tą wspaniałą wiadomość zareagowali pozostali członkowie rodziny? dzieci już wiedzą
?
Wiki do tej pory nie wierzy i mówi : Mami czy to żart?Leoparde, She86, Aguuuś lubią tę wiadomość
-
Wy tez macie skleroze? Caly dzien myslalam co mialam kupic ale nie moglam sobie przypomiec i teraz nagle sobie przypomialam. Magnez! Jutro z rana musze do apteki
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Wy tez macie skleroze? Caly dzien myslalam co mialam kupic ale nie moglam sobie przypomiec i teraz nagle sobie przypomialam. Magnez! Jutro z rana musze do apteki
Kamila8k witaj!!! -
Bulkaasia ogromne gratulacje! Wow bliźniaki
Reszcie dziewczyn również gratuluję udanych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 21:54
bulkaasia lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Oj dokladnie z tym kalafiorem
ja juz zdarzylam zgubic telefon i dowod osobisty, ciagle robie jakies glupoty a ostatnio zaczelam robic bledy ortograficzne, ktorych nigdy nie robilam... np. ostatnio chcialam sobie sciagnac gre prawda czy falsz no i wpisalam 'fausz'
dostalam ostatnio od mojego narzeczonego kubeczek i go rozbilam przy pierwszym uzytkowaniu ..
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Powodzenia dla wizytujacych dzisiaj!
Mnie też pierdolowatosc ciążowa nie omijazdarzylo mi się wysiąść na złym przystanku metra mimo tego że niemal zawsze jadę ta sama trasa, chodze w drugą stronę niż powinnam itd
Miłego dnia dziewczyny! Ja dziś wieczorem po pracy jadę z Mężem do endokrynolog i zobaczymy co mi powiena pewno dam znać z myślą o innych dziewczynach które są lub będą w podobnej sytuacji
-
Witam sie z rana
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekam tylko na dobre wieści!!!
My wczoraj z małżem poczytalismy o bliźniętach jednokosmówkowych i jesteśmy podłamaniTo ciąża najwyższego ryzyka i wiele problemów z tym związanych
ehhhh...
Liczę na cud, że skoro najpierw Bóg zabrał mi dwa maluchy a teraz je oddał to tylko po to by szczęśliwie przyszły zdrowe na świat prawda? -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny!
Selja - kciuki zaciskam już! Nie mogę się doczekać pozytywnych wieści od Ciebie
Nicka- za Ciebie również trzymam kciuki
Mania - powodzenia u endokrynologa. Na pewno zadziała jak trzeba, wszystko będzie ok
ja też musze zbadać TSH gdzieś za tydzień, zeby zobaczyć jak sie zachwuje na nowej dawce, w razie czego pewnie nie ominie mnie wizyta w przyszłym tyg u endo.
Ja już przebieram nogami do przyszłej środy, ależ będzie mi się dłużyć
dziś mam humor o wiele lepszy, mąż wrócił wcześniej, niż zapowiadałno i wypłakałam mu się w koszulę ze swoich żali i obaw, ręcznik sobie z niego zrobiłam.
OCzywiście mnie opier*olił, że narażam dziecko na stres, ale chyba mi to pomogło bo od razu przeszło. A potem powiedział, że jak chcę to jeszcze dziś zamówi mi ten detektor- ale nie chcę jeszcze. Bo jakbym nie znalazła serca, bo nie mam wprawy a dziecko za mae, to dopiero bym ryczała i co tydzień latała do gina.
U mnie mróz, śniegu nasypało - zaraz idę lepić bałwanahaha.. uwielbiam zimę!