Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Witam sie z rana
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekam tylko na dobre wieści!!!
My wczoraj z małżem poczytalismy o bliźniętach jednokosmówkowych i jesteśmy podłamani To ciąża najwyższego ryzyka i wiele problemów z tym związanych ehhhh...
Liczę na cud, że skoro najpierw Bóg zabrał mi dwa maluchy a teraz je oddał to tylko po to by szczęśliwie przyszły zdrowe na świat prawda?
Ależ oczywiście!! Wszystko będzie dobrze!! Głowa do góry!
P.S. też mówię czasem "małż"gabi544, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Witam sie z rana
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekam tylko na dobre wieści!!!
My wczoraj z małżem poczytalismy o bliźniętach jednokosmówkowych i jesteśmy podłamani To ciąża najwyższego ryzyka i wiele problemów z tym związanych ehhhh...
Liczę na cud, że skoro najpierw Bóg zabrał mi dwa maluchy a teraz je oddał to tylko po to by szczęśliwie przyszły zdrowe na świat prawda?
Jasne, że tak Kochana Nie zamartwiaj się, tylko szkodzisz dzieciaczkom. Będzie dobrze. Zobaczysz, że za kilka miesięcy będziemy się śmiać z tych naszych obaw dzisiejszych, jak nasze dzieciaczki będą chulać pod sercem i koziołki fikaćbulkaasia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry ja dziś lecę na dbadania krwi! Dziewczyny powodzenia z wizytami! Bulkaasia nie wolno sie zle nastawiać - to zabronione! Na pewno w lipcu wyślesz tam zdjęcie 2 małych szkrabów! Miłego dnia dziewczyny u mnie skończone 8 tyg dziś! Yay!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 07:35
gabi544, Selja, sisi lubią tę wiadomość
-
Musi byc dobrze dziewczyny. Nie ma innej opcji. W koncu musi zaczac świecić słońce a nie wiecznie burze i ulewy. Tak wiec glowa do góry a cycki i brzuchy naprzód
Tez się zamartwialam i martwie nadal ale powtarzam sobie, ze wkoncu sie udalo i musi byc dobrze. I wole nastawić sie, ze bedzie dobrze niz niepotrzebnie sie zamartwiac
Zbliżają się święta, musimy tu wprowadzić świąteczny nastrój i koniec kropka
A z kazda wizyta bedziemy miec same dobre wiadomosci
Ktora jest za?
gabi544, Aguuuś, Selja, Solane, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Ostatnio przegladalam taki internetowy zagraniczny sklep i juz wiem co malenstwu zafunduje na przyszle swieta ubranko z napisem "my first christmas" i reniferem
A z takich ogolnych rzeczy dla kropka to w sumie wózek juz tez mamy wybrany, łóżeczko tez i wyprawke teraz tylko zostaje czekac na płeć aby kolory dobrac
-
nick nieaktualnyDzień dobry Wam zaczyna mi się podobać ta ciąża a raczej jej przyjemne skurcze nad ranem, to już drugi mokry sen, haha
Widzę, że dużo wizytuje na Mikołaja. Dołączam się do grona
U mnie szklanka na drodze, na razie nie wychylam nosa spod kołdry, przecież nie mogę narażać się na nerwy..Zoja lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak tam dzionek Wam mija. Ja właśnie wróciłam z badań krwi oczywiście standardowo musiałam się popisać o mało nie zemdlałam:) Dzisiaj mam wolne więc wykorzystam czas na jakieś ciuchowe zakupy i fryzjera. Trzymajcie się cieplutko bo na dworze straszny ziąb:(
-
Dziewczynki, kciuki zaciśnięte!
U mnie dzisiaj noc jakaś bezsenna, z bieganiem do WC na siku, piersi mnie bolały jak nie wiem co, ale chyba przez to moje przewracanie się z boku na bok były tak "umęczone".
Bulkaasia wszystko będzie dobrze, włącz pozytywne myślenie i przestań czytać internety! Ciesz się podwójnym szczęściem kochana :-*Selja, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też dziś mam USG co prawda dopiero na 20:25, ale już dziś
ja za to przeziębiłam się - pracuję dziś z domu i jestem przeszczęśliwa, że nie musiałam rano wychodzić na tę pogodę.
Na domiar nieszczęścia w piątek mam pogrzeb - przy przeziębieniu i takiej pogodzie - cudownieSelja lubi tę wiadomość
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Hej dziewczyny ja też mam dzisiaj wizytę na 17:00 mamy z mężem nadzieję zobaczyć serduszko trzymajcie kciuki później dam znać co i jak życzę powodzenia wszystkim które też dzisiaj mają wizytę
Selja, She86, sisi, Zoja lubią tę wiadomość
Monika
4cs - podobno bezowulacyjny jednak okazał się szczęśliwy!!
15.11.2016 - 34 dc - test pozytywny w dniu 30 urodzin mojego Męża!!