Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie w 8 tc
I pomyslec ze nie tak dawno czekalam by zrobic test a teraz juz dzieli nas 7 msc by sie przytulic jeszcze chwila i 3 msc zostana
Trzymam kciuki za wizytujace.
Dzis mialam znow orgazmowy sen sama sobie robilam haha matko bosko! Skad takie sny?!Zoja lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Odebrałam wyniki cmv. Zakażenie stare więc wszystko ok bo prawie każda z nas kiedyś to miała - ważne żeby nie było świeże jak się cieszę !!!! Pięknie się zaczął ten 9 tydzień
Asik_kk, gabi544, Leoparde, PannaNatalia, Zoja, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Wiem że nie zbyt często się wypowiadam, ale na bieżąco Was podczytuje, mój mały brzdąc wymaga dużo uwagi.
Ciekawa jestem ccy któraś ma taką przypadłość co ja, a właściwie chodzi o bąki, dużo bąków, od kilku dni nie mogę się od nich odgonić, mąż się śmieje że mam tyle gazu w sobie że mogę dom ogrzewać
Samych dobrych wieści dla wizytującychWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 10:21
PannaNatalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja zaczynam dziś 10 tydzień! Jupii ! już dwucyfrowa liczba
monkle - mnie też zaczęło łapać w poniedziałek przeziębienie, ale od razu zrobiłam sobie ciepłe mleko z czosnkiem rano i wieczór i wczoraj już został tylko katar, więc walczę z nim wodą morską Tyle, że ja lubię czosnek, a z mlekiem to mogłabym pić non stop - uwielbiam ten smak! A puściło po tej miskturze momentalnie. No i dużo pić, nawilżać powietrze, bo suche nie służy zdrowiu dróg oddechowych.
Asik_kk lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za Wasze wizyty, moja już za 3 dni mąż wczoraj poklocil się z matką o tą cytomegalię, mię wie jeszcze że jestem w ciąży a szwagierka robiła imprezę 2 dniową dla całej rodziny, bo miała imieniny więc zarazę na wszystkich przeniosła
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry ja to sie czasem zastanawiam czy ja w ogole normalna jestem bo... nie stresuje sie w ogole. Ale z drugiej strony tak zle sie czuje, ze poranne mdlosci zaczynaja mi sie jak wstaje a koncza jak ide spac wiec walcze o przetrwanie. Czasem tylko zastanawiam sie czy malenstwo tam dalej jest ale potem sobie mowie 'a gdzie ma byc? Bylo to nie zniklo'
A teraz pytanie za 100 punktow. SKAD WZIAC OGORKI MALOSOLNE W GRUDNIU?! MUUUSZEEE!Marciiik lubi tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
gabi544 wrote:ja zaczynam dziś 10 tydzień! Jupii ! już dwucyfrowa liczba
monkle - mnie też zaczęło łapać w poniedziałek przeziębienie, ale od razu zrobiłam sobie ciepłe mleko z czosnkiem rano i wieczór i wczoraj już został tylko katar, więc walczę z nim wodą morską Tyle, że ja lubię czosnek, a z mlekiem to mogłabym pić non stop - uwielbiam ten smak! A puściło po tej miskturze momentalnie. No i dużo pić, nawilżać powietrze, bo suche nie służy zdrowiu dróg oddechowych.
no i widzisz, jak się lubi ten smak to tylko dobrze. Ja mam wstręt na samą myśl o czosnku, a jeszcze z mlekiem - fuuuu! Wczoraj robiłam obiad i dodałam czosnek, żeby właśnie się wzmocnić, to już mnie wykręcało.Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach
Ja dalej bez objawów, narazie tylko senność i ból piersi. Jutro kończę szósty tydzień to może coś się zacznieSelja lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
BloodMary wrote:Dzien dobry ja to sie czasem zastanawiam czy ja w ogole normalna jestem bo... nie stresuje sie w ogole. Ale z drugiej strony tak zle sie czuje, ze poranne mdlosci zaczynaja mi sie jak wstaje a koncza jak ide spac wiec walcze o przetrwanie. Czasem tylko zastanawiam sie czy malenstwo tam dalej jest ale potem sobie mowie 'a gdzie ma byc? Bylo to nie zniklo'
A teraz pytanie za 100 punktow. SKAD WZIAC OGORKI MALOSOLNE W GRUDNIU?! MUUUSZEEE!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp