Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gabi544 wrote:Selja - dobrze, że jutro masz wizytę. Nie martw się Kochana. Wiem wiem - łatwo mówić, sama dopiero płakałam bo się nakręciłam.
Dobrze, że możesz awidność zrobić, bo u mnie można tylko awidność toksoplazmozy niestety. Na którą masz wizytę?
Gabi bardzo dziękuję za wsparcie.
Wiem, że nie możemy się rozkręcać w tych nerwach bo krzywdzimy nasze dzieci (pięknie to brzmi)gabi544, Leoparde lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelja wrote:Termin cudem zdobyty -13:40 więc muszę wyjść z roboty w ciągu dnia. Moim przełożonym już mówiłam że jestem w ciąży więc chyba ok.
Gabi bardzo dziękuję za wsparcie.
Wiem, że nie możemy się rozkręcać w tych nerwach bo krzywdzimy nasze dzieci (pięknie to brzmi)
ponawiam pytanie - jeśli macie inny wiek ciąży wg OM a wg USG, to wg którego ustawiacie suwaczek?Selja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymania 89 wrote:Ja mam ustawione wg OM licząc na to, że maluszek nadrobi te 3 dni różnicy... no i na wczesnym etapie możliwy jest błąd wynikający z niedokładności pomiaru:)
-
nick nieaktualnySmutno mi bo mój mąż dziś jakby na 2 etaty robi. Jeszcze jest w pracy, wróci pewnie ok godziny 20, a potem, po 23 jedzie z kilkoma osobami kamery zakładać w jakimś sklepie, dopiero po jego zamknięciu, więc pewnie nie będzie go do 3-4. Tak nie lubię sama spać. I w ogóle jakoś tak smutno mi jak go dłużej nie ma.
-
ja mam z USG, bo mam 9 dni różnicy między jednym a drugim terminem. Jutro idę na kolejne USG, to może dzieciaczyna trochę nadrobiła, to najwyżej przesunę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 19:22
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Gabi, nie smutaj, łączę się z Tobą. Mój mąż wyjechal w sobotę, wróci dopiero w weekend. Ale nauczyłam się 'korzystac' z czasu kiedy jestem sama. Sprzątam raz i mam caly czas czysto, wieczorami czytam książki...nie jest zle :p
gabi544 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Jestem po wizycie, wszystko w porządku, zarodek ma juz prawie 2 cm następna wizyta za 2 tygodnie.
Zoja, She86, bulkaasia, mania 89, Selja, Marzenie27, AniaKami, sisi, Marciiik, Solane, Asik_kk, Aguuuś lubią tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Dziewczyny moje kochane, jestem w mega szoku - będę miała BLIŹNIĘTA!!!
Wg usg jestem 6t + 4d. Dzieci mają 0.73 mm, serduszka biją
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4af680eafec.jpg
Wow wow wow!!!!!!!! GRATULUJĘ :Dbulkaasia lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016