Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata niestety takie czasy nastały, kiedyś to nawet nie było takiego problemu z zajściem w ciążę.
A tabelke uzupełnię później, ide jeszcze z mama do sklepu.
Wogole mama sie dzisiaj ze mnie śmiała. Stwierdzila ze bede miec smieszny brzuch bo mam go strasznie nisko
-
hej dziewczyny,
czytam sobie Was od paru dni i postanowiłam też się dołączyć..
Wg USG termin porodu wypada na 07.07.
Na razie nie bardzo mam o czym pisać - mam nadzieję, że wszystko jest OK, chociaż wyszła mi w badaniach niedoczynność tarczycy - od razu dostałam leki i staram się nie przejmować za bardzo..
Trzymam kciuki za wszystkie brzuszki.
Lat mam 33, dzidziuś pierwszy - długo nam nie wychodziło (teraz myślę, że ta tarczyca się mogła przyczynić do tego... )Selja, Anga1989 lubią tę wiadomość
krolikan
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze ja anga!!!!
12.10termin na 19.07
Nadrobilam w koncu
Ale nie pamietam co zescie pisalyod 15 siedze w hoplandzie i wiecie? Zasypiam na krzesle. Co 5 minut latam siku i mezu sie wygadal bratu ze w ciazy jestem. Chcial gratulowac a ja oczywiscie "pogratulujesz jak urodze to juz 7 ciaza" no i towarzystwo zamilklo. Nie ma zbednych pytan
Plqmien nie macieszy mnie to baaaardzo!! Brzuch mi napecznial bo wpierniczylam 4 hamburgery i dwie porcje frytek
w ciagu 3 godzin
Suedze z rozpietymi spodniamihaha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Opowiem Wam akcje stulecia
Poszlam z mama do sklepu a ze kupila sobie wozek na zakupy to sobie go dzisiaj wziela
Zakupy spakowane wiec mamuska jedzie z tym wozkiem, chciala sobie skrocic droge wiec zjechala z kraweznika i bum... Jedno kółko odpadlo
Mowi, ze sobie przodem pojedzie na jednym i jedzie przez srodek jezdni i bum... drugie poszlo
Ja to tylko za nia lecialam i kółka zbieralamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 18:39
sisi, Amore lubią tę wiadomość