Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga wiem ze urodze! Teraz musze. Ten watek juz wykorzystany z niepowodzeniami. Teraz tylko porody w lipcu. A no i pewnie jeden w czerwcu blizniat
gabi544 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnybulkaasia wrote:To i ja się przedstawię. Mam na imię Asia, 38 lat, jestem z Koszalina ale mieszkam w Londynie, to moja piąta ciąża ale dzieci trzecie i czwarte
Megi jesteśmy z jednego rocznika, ja tylko będę miała +1, no ale ty poleciałaś hurtowo hehehe i dobrze
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Widziałam pęcherzyk
i widziałam miejsce z którego plamie. Krwiakow brak, wszystko ok. Jestem spokojna i szczesliwa
)) oblewaliśmy (ja wodą)dzis dobra nowine ze znajomymi
Tym samym można wpisać mi terminy: OM 24.10, co do porodu zamknę listę31.07!
kate88:), Fatim, Anga1989, Nicka789, gabi544, She86, Selja, Mania25, Amore, sisi, AniaKami lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Anga1989 wrote:Dooobry
Znowu mam pobudkę na siku. Wogóle zaczynam dzisiaj 9tc a BBF pokazuje mi, że 20% ciąży za mną oraz 3 miesiąc o_O
Już, tak szybko?
Oj leci masakrycznie ten czas
Szybko
Ja musze poczekac jeszcze tydzien i tez wejdzie mi juz 3 miesiacWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 07:12
-
Anga1989 wrote:Ale dzisiaj mam mega lenia... Nawet z psem nie chce mi sie wyjść...
W dodatku cos mnie zbierakicham, smarkam... Masakra jakas
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
ale sie wczoraj napisalam na telefonie dlugiego posta i na koncu przez przypadek kliknęłam: anuluj i wszystko poszlo na marne
ogolnie chodzilo mi o sytuacje w szpitalu, ale opisze to jak bede w domu, przy komputerze.
Mdli mnie jak nie wiem, ciezko mi duphaston utrzymac w zoladku, ale walcze. Kurcze ja sie juz nastawilam ze jutro wyjde, od wczoraj poludnia mam czysto, ttlko w srodku taki czekoladowy kolor, ale jasny, jak kawa z mlekiem. Musza mnie jutro wypuscic bo juz mi do łba odbija z nudow
I znowu nie wiem czy w srode isc normalnie na wizyte czy nie, a mojego gina nie bedzie juz tutaj zanim ja wyjdea widzial mnie tu, bo jest ordynatorem. Ostatnio jak bylam w szpitalu to nie kazal juz przychodzic w srode, ale wtedy mialam miec samo usg tak na szybko, a teraz mialam miec niby pelna, normalna wizyte, mam porobione badania, jakie kazał. jak myslicie? Wybrac sie, zeby mi chociaz wyniki w karte ciazy wpisał? Najgorsze ze nie mam fo niego numeru ( tylko do rejestracji a tam siedzi polozna, w tamtym gabinecie przyjmuja rozni lekarze, moj jest tylko w srody i czwartek rano, wiec nie bedzie miaala nawet jak sie go zapytac)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 08:38
-
Czesc
O tak anga czaa leci. Ja juz w srode rozpoczne 3 msctrzeci najgorszy! Ale damy rade. Raz dwa i bedzie drugi trymestr
Gabi idz do gin.
Termin masz to idz. Chociazby skonsultowac wszystkie wyniki szpitalne
lottinkacudowne wiesvi. A skad plamisz? Oblewaliscie juz bejbi?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny
no to pojde, macie racje. Zawsze mnie zbada porzadnie, powie co z dzieckiem chociazby, poda wymiary ( bo chyba musi wpisac to w karte) bo szczerze to to ekspresowe usg tutaj jakos mnie nie uspokoilo, znaczy tylko tyle ze wiem ze dziecko zyje ale zeby cos dokladniej powiedzieli to nie ma szans, i tak sie zastanawiam ile uroslo, czy u niego teraz jest ok, jakie ma tętno. Kurde dziewczyny czy tal bedzie juz do samego rizwiązania, wieczna niepewnosc i strach?martwia mnie te plamienia, skad one sa skoro nic nie widac i wszystko niby ok. No skąd?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 09:27
-
Hej hej hej!!!
Ale tu się dzieje:)
Gabi- idź na wizytę, w gabinecie to inna rozmowa niż w szpitalnym pokoju:)
Anga suuuuuuuuuuuuuuuuuper robota!!!
Ja mam na imię Dagmara, wiek 34 lata, ciąża 3 (Aniołek 19.7.2016 ) pochodzę z okolic Szczecina (tak będzie łatwiej mnie zlokalizwać, gdyz moja wichura jest malutka!!!)Anga1989 lubi tę wiadomość
-
Anga1989 wrote:a nie miało być przypadkiem 16.09 zamiast 16.08?
jak tam u Was weekend dziewczyny? Ja tez sie przedstawię
Asia z Bydgoszczy lat 26 pierwsza ciąża wystarana i wymodlona
anga piękna tabelka!! Miłego dnia życzę
a no I oczywiscie gratuluje wszystkim wizytujacym i ciesze sie na dobre wieści!!