Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Alimak wrote:Gabi ja też bym poszła na Twoim miejscu, chociażby żeby na wyniki spojrzał, może zleci coś na następną wizytę.
Nicka ja poza wzmożoną sennością, chodzę i tylko wszędzie ziewam:) to innych objawów nie mam. Aa odbija mi się jeszcze ciągle jakby powietrzem, ale to chyba jakiś dziwny objaw, no ale przed ciążą tego nie miałam.
Gratuluję dziewczyny trzeciego miesiąca, jeszcze tylko pół roku i spotkanie z bobasemJa myslalam, że 3ci mg zaczyna się po skończonym 8 tygodniu, a tu jednak mówicie że wcześniej, więc i ja wejdę w trzeci za tydzień
Nicka a dlaczego trzeci najgorszy?
Ja nic nie pisalam,ze najgorszy
Podaj kochana swoje dane,zeby mozna bylo wpisac do tabelki -
Cześć Dziewczyny nadrabiam weekendowe zaległości na forum
nawet na wyjeździe nie mogę bez Was żyć ; -)
Do tabelki dopisze się jak będę miała dostęp do laptopa bo z tel to zaraz coś zmajstruje; -)
Ale mogę się przedstawić :
Paulina, 28 lat, 2 ciąża i mam nadzieje na 1 dziecię. Z terminu OM 8/9 owulacja bardzo poźna około 39dc i termin na 29/6 ale zagościłam u Was i tak już mam nadzieje ze zostanebuziaki milej niedzieli
18.11.2015 Aniołek - W -
Kurczę, jak miałam apetyt tak od przedwczoraj wszystko stoi mi w gardle... Jeść nie potrafię
A co do zwierząt to sie zastanawiam jak to bedzie z moim psiakiem bo on od małego nie lubi małych dzieci, ma jakiś uraz bo jak był mały to dzieci non stop myślaly ze to zabawka
Mam nadzieję, że jak maleństwo sie urodzi to zmieni nastawienie ze to swój a nie obcy
-
U nas znowu psiak to taka nasza zabaweczka - każdy się z nim bawi, ma poświęcane sporo uwagi i zastanawiam się jak to będzie jak pojawi się dziecko,. Czy będzie zazdrosny, czy będzie chciał je gryźć, czy może będzie delikatnie się obchodził... Okaże się. Mam nadzieję, że nie dojdzie do żadnych nieprzyjemnych sytuacji...
My zaraz jedziemy do Teściów... Jeszcze nic nie wiedzą, a mi niedobrze i zastanawiam się ile dam rady zjeść obiadu... Zawsze staram się w gościach nie zostawiac nic na talerzu, a teraz mogę nie zjeść nawet połowy... Ech... Jeszcze 3 tygodnie jakoś muszę wytrzymać... -
nick nieaktualnyDooti - kochana trzymaj się! Zbierz siły i do walki! Wierzę, że Twoje dzieciątko nie będzie dużo młodsze od naszych
Ja leze, za oknem sypie śnieg a ja puściłam sobie kolędy w słuchaweczkach i jakos mi sie tak zrobilo swiątecznie..juz sie nie moge doczekać choinki, Wigilii, pasterki
Anga1989, Uszko lubią tę wiadomość
-
U nas juz prawie kazdy wie.
Od osoby do osoby no i poszlo. Jaka roznica czy powiem dzis czy w wigilie? Ciesza sie szybciej a w wigilie beda i tak sie cieszyc
Glowa boli. No i nie wiem czemu.
Jutro poniedzialek. Nowy tydzien nowy kilogram
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
jeny, to ja tylko ukrywam tą wspaniałą wiadomość przed rodzinką???
W środę mam wizytę i jeżeli potwierdzi, że nadal wszystko ok to też się pochwalę już, a co:)
A dziś była moja kochana przyjaciółka i zgadnijcie.... jest w ciąży 8 tydzień!!! Nie planowane, bo jej mały ma 1,5 roku:) To się wygadałam że my też 11tc- he he he popłakałyśmy się...Zoja lubi tę wiadomość
-
Ewela35 wrote:Zoja czy ta urocza mordka na zdjęciu to Twoja psina? Bo ja mam takie dwie w domu i już się zastanawiamy jak to będzie jak dzidzia się pojawi, nasze są straszne zazdrosne o nas.
DTEM u mnie rodzina juz wie bo mam męża paplę. Mam nadziej ze choć wśród znajomych się wstrzyma.
DOOTI 3mam kciuki za Twoje dobre samopoczucie i powodzenie..
18.11.2015 Aniołek - W -
My tez trzymamy w tajemnicy,wie szefowa i znajoma ktora pomaga mi sie zajac corka jak latam po szpitalach...
Sexu u nas brak od hmm 2 mcy? Boje sie zwyczajnie,krwawienia trwaly u mnie 2 tyg niewiadomo co krwawilo to raz a dwa ze sny orgazmiczne tak mnie bola ze nie wyobrazam sobie miec orgazmu tak normalnie,po jednym taki plamilam wiec chyba dobrze ze sie wstrzymujemy ? -
Hej
Dołączę, jeśli pozwolicie.
Mam na imię Magda, mam 24 lata, mieszkam w woj. lubuskim no i jesteśmy 7 tygodniu pierwszej ciąży.
Za tydzień mam kolejną wizytę, na poprzedniej (w 5t0d) na usg widać było pęcherzyk 0,7cm + ciałko żółte, porobiłam badania i wszystko wydaje się być w porządku, choć obaw i strachu o to czy będzie dobrze niestety mi nie brakuje... Czasem lepiej byłoby wyłączyć internety, bo im więcej czytam tym gorzej!
Ale będzie dobrze mamuśkiPozdrawiam Was serdecznie!
Anga1989, Selja, gabi544, Nicka789, Leoparde, Asik_kk, Marciiik lubią tę wiadomość